Page 5 of 31 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 462

Thread: LOST Series Finale (ναι, με σπόιλερς)

lcsgp FIXXXER's Avatar

Το ξερεις οτι δε γινεται να συζητησεις με καποιον που νομιζει οτι κατεχει την απολυτη γνωση και δε δεχεται να ακουσει αλλες γνωμες ε?
    Αμα μου λες οτι μου αρεσε το τελος επειδη ειμαι λοστακιας, ενω κανονικα δε θα πρεπε να μου αρεσει, ε οκ, τραβα μιλα με καναν αλλον για πολιτικα καλυτερα. Αν ημουν κολλημενος λοστακιας δε θα εγραφα και διθυραμβους για το επεισοδιο με τον ΜΙΒ και τον Τζεικομπ το οποιο βαρεθηκα κυριολεκτικα να κραζω? Τεσπα, ο καθενας την αποψη του, το μονο που αποκλειεται να κανω ειναι να πεισω καποιον να του αρεσει, μαγκια σου και σενα και σοποιον δεν αρεσε, αλλα να μου λες ενα σωρο ασυναρτησιες για το οτι ειναι καλο scifi και πως απετυχε το Λοστ, ε το βαριεμαι

Senior Member

Το ξέρεις ότι δε μπορώ να βλέπω τις δακρύβρεχτες απόψεις σας για το LOST; Αν σας άγγιξε τόσο πολύ είτε είστε πουστρέλια είτε βλέπετε μόνο sitcoms. Και ποτέ δε σου είπα ότι δε θα έπρεπε να σου αρέσει, έλεος. Γούστα φιλαράκι, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα - υπόψιν μούντζες εγώ δε μοιράζω. Μόνο αγάπη

The Patient H.'s Avatar

HAAHAHAHAHAHHAHHHA, οι τύποι μας δούλευαν 6 χρόνια, μπράβο τους, εγώ τους παραδέχομαι.

Αναμένονται διθύραμβοι από όλο το ER και γελάω πιότερο χαχαχαχαχ
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar

Έπεσε ξενέρωμα. Όχι για τη σειρά σαν σύνολο πάντως.

Πάντως παίζουν πολλά θέματα που δείχνουν μάλλον ότι δε το σχεδίασαν βέλτιστα. Τέσπα... Θα το ξαναδούμε από την αρχή να γουστάρουμε.
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Το ξέρεις ότι δε μπορώ να βλέπω τις δακρύβρεχτες απόψεις σας για το LOST; Αν σας άγγιξε τόσο πολύ είτε είστε πουστρέλια είτε βλέπετε μόνο sitcoms.
    Ελεος οντως, πρεπει να διαχωριζεις τα σοβαρα ποστς απο τα μη σοβαρα. Peace γενικα

Ροβινσώνας Φρούσος bbq's Avatar

δηλαδή όλο το flash sideways ήταν χάσιμο χρόνου, αφού στο τέλος όλοι θα μαζεύονταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτό το πιτ-στοπ πριν τον παράδεισο. πραγματικά χαράμισαν την ιδέα του sideways και είμαι σίγουρος πως είχαν φορτώσει τόσο πολύ τη σειρά, που δεν ήξεραν πως να την τελειώσουν κ έτσι έριξαν το κολπάκι θάνατος/παράδεισος για να μείνουν όλοι κάπως ευχαριστημένοι.
    επίσης, όταν οι χαρακτήρες «θυμούνται», σας έπιασε συγκίνηση για το ίδιο το γεγονός ή επείδή έδειξαν στιγμιότυπα από τότε που η σειρά ήταν πραγματικά γαμάτη;
    ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
    Spoiler

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

τωρα το δα..γενικα οκ δεν απαντησαν ΤΙΠΟΤΑ...αλλα απο το 15 λεπτο και μετα δε με ενοιαζε και ιδιαιτερα κιολας. συγκινηση το επεισοδιο.. ιδιως σε σκηνη με λοκ και με τον τζακ στο τελος με επιασε ενα σφιξιμο....
    υγ: γαμιεται οποιος εβαλε αντιθετα τα ονοματα στα αγγλικα σαμπς..και ανοιγω το πρωτο αβι να δω αν ολα ειανι οκ και διαβαζω: this island is going down :/

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Αν σας άγγιξε τόσο πολύ είτε είστε πουστρέλια είτε βλέπετε μόνο sitcoms.
    QFT. Είστε, ως συνήθως, υπερβολικά ενθουσιώδεις. Το τελευταίο δεκάλεπτο δεν ήταν άσχημο, αλλά δεν έφτανε ας πούμε το Constant σε συναισθηματική φόρτιση. Δεν είχε καν το υπόβαθρο για να στηρίξει κάτι τέτοιο. Όλο το υπόλοιπο επεισόδιο δεν νομίζω ότι είχε πολλά σημεία άξια αναφοράς, αλλά τουλάχιστον ήταν καλύτερο από το απαίσιο φινάλε του προηγούμενου κύκλου.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

καλό το συναίσθημα για όσους το είπατε αλλά το μόνο τελικά που μένει είναι

Spoiler
    "60" ατυχύσαντες (ή όπως είναι η σωστή ορθογραφία) που δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν πως είναι νεκροί

satan was a lez

Senior Member karharias's Avatar

μας ελιωσαν στα βιολιά, ουτε σε συμφωνικη ορχηστραν δεν εχουν τοση πολυ ωρα βιολι,1 ωρα και 456 λεπτα..
    δε μου αρεσε, πηγαν να μας πιασουν στο φιλοτιμο με τοσο συγκινηση αλλα με το story τι γινεται? θυμηθηκα οτι καπου στον δευτερο με τριτο κυκλο ειχαν πει οτι το Lost ειναι μια ιστορία αγάπης.. οκ, και τον κβαντισμό που τον στιρίζουμε? γμτ... ήθελα κάτι παραπάνω, πίστευα ότι θα μας αφήσουν άφωνους και στο τέλος.. :/

locust απορώ τι βλέπεις ρε λάκη!!! εμένα ή το Lost? ο πατέρας σου και ο αδερφός σου κάνουν λάθος, δε το είδες? ολα ηταν αληθεια, ολα οσα εγιναν εγιναν, ολοι πεθαναν, καποιοι πριν τον Jack καποιοι μετά. Ο πατέρας του Jack με 2 κουβέντες λέει όλη την αλήθεια για την σειρά, αυτό ήταν. Στην 6η σεζόν δείχνει μονο ότι είναι πεθαμένοι, αυτό το παράλληλο σύμπαν, δεν είναι παράλληλό σύμπαν, είναι μια μαλακία στο μυαλό τους...

μη μου πείτε να βάλω σπόιλερ.. δεν νοήτε πλέον spolier για το lost. όλα έχουν τελείωσει.. αλλά ρε σεις.. αυτό στην πλάτη οτυ jack τι είναι?

Hey Bobby Marley, sing something good to me
    this world go crazy, it's an emergency

Senior Member 00i00's Avatar

o μινμιν ακομα να το δει...ολη μερα κατεβαζε ενα mkv 3 gb μουφα
    ζαγορ κλεισε προπονητη ρε

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

To 720p link που είχα βάλει τελικά είναι σωστό και κατεβαίνει σχετικά γρήγορα.

Ον τόπικ:

καλό season ending, κακό series ending.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

λολ, κάθε σεζόν ανοιγόκλεινε με τις εκπλήξεις τις χιλιετίας και αποφάσισαν να χώσουν συντηρητικό τέλος.

τέσπα, δεν ξενερώνουμε, θυμόμαστε τις καλές στιγμές. goodnight sweet prince.

Δεν το έχω χωνέψει ακόμα, αλλά νομίζω πως είχαν πεθάνει από την αρχή, το νησί ήταν η κόλαση και το φλας σαιντγουεης κάτι σαν καθαρτήριο. Στην αρχή ήμουν αμήχανος, πλέον μάλλον μπορώ να πω ότι ήταν όσο καλό θα μπορούσε να είναι. Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς λόστιζ;

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Χμ όχι είμαι με abruzzi σε αυτό, πως έζησαν κανονικά μετά τις ζωές τους οι υπόλοιποι. Γι αυτό η Kate λέει στο Jack μετά τη συναυλία ότι της έλειψε (αυτή έζησε ολόκληρη ζωή αφ'ότου αυτός πέθανε) και γι αυτό ο Hurley λέει στον Ben ότι ήταν εξαιρετικό No. 2 (lolwut) μιας και έζησαν μαζί στο νησί και το προφυλαξαν όσο ζούσαν.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka