Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 101

Thread: H απαξίωση και η ειρωνία.

Quote Originally Posted by Rwxamhs View Post
    Δεν μπορω, κανω ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ οσο εσυ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ!!!!

"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

ικονοκλαστ και μόνο που δεν μου απευθύνεσαι σε πρωτο πρόσωπο, με καβλώνει κάπως...
    Μάταιο να αναλύουμε ποσο σχετικο ειναι το άβαταρ με την σοβαρότητα ενος χρήστη.

Senior Member

η μεγαλη πλακα ειναι οτι ΑΥΤΟ, το χα ποσταρει παλιοτερα για Deggial!
    Full Circle ena pragma!
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

ναι είναι ξέρεις το πρώτο που βγαίνει όταν κάνεις search στο google. Κατα τ' άλλα μην αγχώνεσαι, δες το χαλαρά, αν ρωτήσεις τους περισσότερους από εδώ πέρα ξέρουν ότι είμαι το καλύτερο και το πιο ειρηνικό παιδί! Περιμένω πιέμ!
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Για να μην αναφέρω την μειωμένη αντίληψη μερικών απο δω μέσα, στον συμβολισμό που εκπέμπει ένα άβαταρ σαν το δικό μου.

Ξύπνα.

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Μερικοί έχετε μπλέξει την σοβαροφάνεια με την σοβαρότητα. Και το δυστυχές αποτέλεσμα είναι να αυτοπροσδιορίζεστε ως ασόβαροι γενικά (εκ πεποιθήσεως παναθεμά σας!) και είναι κρίμα.

Αλλά να κάνω και μια διορθωσούλα στον Πάνο, το πρόβλημα συνεννόησης προκύπτει όταν ο άλλος σε παίρνει στα σοβαρά, ενώ εσύ θεωρείς τον εαυτό σου και τους πάντες και τα πάντα ασόβαρους και ασόβαρα αντίστοιχα γιατί εδώ είναι ένα ενήλικο, μυρωδάτο φόρουμ. Ναι, τότε, συνεννόηση δεν θα γίνει. Εν προκειμένω, αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τον Χελμ, είσαι καθυστερημένος κοινωνικά, φόρουμ ξε-φόρουμ. Και εσύ και ο οποιοσδήποτε. Άλλο να σου βάζουν τάπα στο λόγο σου και να κρύβεσαι πίσω από κανόνες ηθικής γιατί είσαι κότα (που το ΕΡ όντως είναι σχετική όαση σε αυτό) και άλλο να χέζεις τον συνομιλητή σου υπό το πρόσχημα της ελευθερίας έκφρασης γιατί είσαι μπετόβλακας και δεν ξέρεις να μιλήσεις.

Αν δεν εντοπίζεις διαφορά μεταξύ των δύο ή θεωρείς ότι δεν πάει έτσι, είσαι πούτσα, αρχίδι, ξεκωλιάρης και κουτός. *κλανιά*, *ήχος αυνανισμού*.
    Σοβαρά (!) τώρα, αν θεωρείς ότι είμαι καθυστερημένος κοινωνικά ή μπετόβλακας και δεν ξέρω να μιλήσω τότε ποιο το νόημα όλου αυτού; Τόσες μέρες γράφεις, γράφεις κατεβατά, αναλύεις τη σκέψη σου σε κάποιον που δεν μπορεί να την παρακολουθήσει (γουαου, κι εγώ που νόμιζα ότι είναι μαλακία να ειρωνεύομαι γιατί έτσι δείχνω ότι θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους άλλους); Ή το κάνεις για τους υπόλοιπους; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το νόημα. Προφανώς αντιμετωπίζουμε κάποια πράγματα διαφορετικά, πρέπει ντε και καλά κάποιος να έχει τη "σωστή" στάση; Και για να καλύψω και τον φθόγγον που είπε πιο πάνω ότι έχει να κάνει με το πόσο σοβαρά παίρνεις τα πάντα, νιούζφλας, η ζωή δεν είναι ούτε σοβαρή ούτε ασόβαρη εξ ορισμού. Προσωπικά μάλιστα παίρνω στα σοβαρά περισσότερα πράγματα από όσα θα ήθελα. Ευτυχώς, το λόγκο ή οι κανόνες καλής συμπεριφοράς στο φόρουμ δεν είναι από αυτά. Και εντάξει, έχουμε φτάσει σε τραγικότητες τύπου "έλα να μου τα πεις αυτά από κοντά ρε αν είσαι άντρας", ώρες ώρες το να παίρνεις πολύ στα σοβαρά μερικά πράγματα οδηγεί σε γελοίες καταστάσεις, αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σας προβληματίσει.

Senior Member

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    διαφορα πραγματα
    Αν ειχες αλλαξει 24 ωρες πριν και αθορυβα το λογκο, δεν θα τρεχε καστανο. Εγινε ενα καλο η κακο αστειο, εληξε και οξω απο την πορτα. Η σταση σου εξωθησε τα πραγματα στα σχετικα ακρα ομως.
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Και εντάξει, έχουμε φτάσει σε τραγικότητες τύπου "έλα να μου τα πεις αυτά από κοντά ρε αν είσαι άντρας", ώρες ώρες το να παίρνεις πολύ στα σοβαρά μερικά πράγματα οδηγεί σε γελοίες καταστάσεις, αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σας προβληματίσει.
    Τι μαλακίες είναι αυτά ρε? Μήπως είσαι και συ μετροσέξουαλ να πούμε?????

Vic Ford Prefect's Avatar

Με μπριζώνουν οι Entombed είπαμε. Κατά τ'άλλα έχω πίστη στον σοβαρό Πάνο και τον κάθε Πάνο αυτού του κόσμου που καταπιέζεται από στρώματα ασοβαρότητας ότι κάτι πιάνει, κάτι μένει. Για τον Χελμ, απλά δεν κρατήθηκα, ήταν απλά γελοίο το συμπέρασμα.

Αν θεωρείς τα τελευταία μου ποστ κατεβατά, σημαίνει ότι δεν με διαβάζεις γενικά, αυτά είναι one-liners.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Ο Κοκκαλης πουλαει και σεις ΤΟΜΠΑΙΖΕΤΕ.
    inb4 pinks από GG*
    E NAI
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Αν ειχες αλλαξει 24 ωρες πριν και αθορυβα το λογκο, δεν θα τρεχε καστανο..
    Το banner εννοεις...

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Οταν βρειτε το φορουμ που δε θα εχει πουτσοειρωνειες, πειτε το και σε μενα να παμε να το διορθωσουμε!
    Αφηνοντας απεξω πριβε και εμπορικα φορα, ναι ρε μαλακα, υπαρχουν πολλα φορα χωρις πουτσοειρωνιες και αμα πας εσυ (και ο καθε εσυ) να τα "διορθωσεις", η φαπα θα παει συννεφο.
    Για αυτους που δεν μπορεσαν να διαπιστωσουν οτι το εγραψα για "χουμορ" αυτο, ακριβως απο κατω ξεκιναω την προταση με τη φραση "πιο σοβαρα τωρα". Εκτος κι αν τρολαρεις παλι, οποτε ξεχνα το.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    και για να απαντήσω κ λίγο ον τόπικ, προσωπικά είμαι της λογικής ότι όταν σημαδεύεις κάποιον με όπλο πρέπει να είσαι έτοιμος να πυροβολήσεις. ξέρω ότι λόγω του "μέσου" πολλοί σημαδεύουν συχνά, αλλά λίγοι θα πυροβολούσαν τον άλλο σε ένα τετ α τετ.
    αμ, να που έρχεσαι στα λόγια μου!

δε νομίζω πουθενά να διαφώνησα με τις αρχικές σου τοποθετήσεις. και το θέμα που έχει τεθεί έχει αρκετό ενδιαφέρον με το σκεπτικό ότι η διαδικτυακή επικοινωνία έχει γίνει πια ο κανόνας και η διαπροσωπική η εξαίρεση. απλά επέλεξα να αναφέρω μόνο τη δική μου στάση γιατί θεωρώ ότι δεν είναι ασπρο μαύρο η κατάσταση. δηλαδή, επειδή επιλέγω εγώ να φέρομαι έτσι δε σημαίνει ο ντραγκονλορντ ή ο βικ (τυχαία παραδείγματα) είναι "λάθος".
    Rock or Nothing

The Patient H.'s Avatar

Εμένα μου χουν πει πάντως ότι από κοντά είμαι πολύ γλυκό παιδί.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

χειροτερο θρεντ εβερ!
    raven φορουμ ειναι! δεν θελεις να εχεις διαπροσωπικες σχεσεις! εχεις τους φιλους σου για αυτο!
    θελεις να μπεις,να παρεις κανα λινκι για κατι που σου ξεφυγε,να δεις κανα μουνι,να βρισεις τους γαυρους,τα σκουληκια,τις βαζελες,να μουτζωσεις τον κλοκγουορκ...

καθεστε και συζητατε 5 σελιδες τωρα για το αυτονοητο...την ειρωνια μεσω φορουμ...αυτο που κρατησε αυτους που γραφουν σημερα και που δεν κρατησε αυτους που μετα το πρωτο "γεια" στο welcome επεσε ολο το φορουμ να τον φαει!
    αν νομιζετε οτι το ER ειναι ενα "ευκολο" φορουμ κανετε λαθος!!! το ξαναλεω ομως οτι αυτη η ειρωνια με κραταει στο φορουμ! και ειμαι σιγουρος οτι οσο κι αν με κοροιδευει ο ραζορ αν βρεθουμε εξω και τις ρετσινες μας θα πιουμε και το 30αρι θα το σταξουμε!
    σας αρεσει δεν σας αρεσει η ERωνια (και ειναι αλλο απο την ειρωνια) ειναι αυτο για το οποιο γραφουμε ολοι μας!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Tags for this Thread