Ε μεγάλη αλήθεια, τι να λέμε, και λόγος που μερικοί δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε σε κάποια θέματα με τον χελμ πχ. Και μάλλον και με φθόγκο και φορντ.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου (στο έχω ξαναπεί άλλωστε) και με κανέναν άλλο γενικά στο φόρουμ. Μπορείς να έχεις ότι άποψη θέλεις για μένα, είναι δικαίωμα σου όπως είναι και δικό μου. Ξεκίνησα να ποστάρω στο φόρουμ γιατί βρήκα ανθρώπους που μπορούσα να συζητήσω κυρίως για την μουσική που ακούω και με ενδιαφέρει. Ξεκίνησα να κάνω κάτι που με ευχαριστεί πάρα πολύ (reviews για δίσκους που αγαπώ) και θέλω να πιστεύω οτι αρκετοί επωφελήθηκαν απο αυτά. Απο ένα σημείο και μετά (και ίσως γιατί όντως το είχα παρακάνει και το κατανοώ) άρχισα να εισπράττω μόνο ειρωνεία και χαρακτηρισμούς απο άτομα που δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά τα ακούσματα απλά βρήκαν τον εύκολο στόχο και χτυπούσαν. Και μέσα σε αυτούς ήσουν/είσαι και εσύ δυστυχώς. Ναι έχω γράψει μερικές μαλακιές σε αυτά τα εκατοντάδες ποστς, ναι είμαι λίγο περισσότερο υπερβολικός στον τρόπο που εκφράζομαι, ναι αντιδρώ άσχημα όταν ο άλλος κοροιδεύει αυτό που εγώ αγαπώ, αυτός είμαι και όποια και αν είναι η ελάχιστη άποψη που μπορείς να σχηματίσεις για μένα απο ένα φόρουμ δεν πρόκειται να με κάνει να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι.
Ισως θεωρείς οτι αν σταματήσω να ποστάρω στο φόρουμ θα γλυτώσεις απο ένα τύπο που γράφει καθολικά μαλακίες. Ισως όμως χάσεις και έναν άνθρωπο που έχει τα κότσια να σου μιλάει ντόμπρα για όποιο θέμα τίθεται και δεν κρύβεται πίσω απο πινκζ και αγαπούλες απλά και μόνο για να τα έχει καλά με όλους. Το έχω ξαναπεί οτι η εικόνα μου στο φόρουμ έχει στραπατσαριστεί αλλά δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφερόν γιατί πολύ απλά χέστηκα. Οταν με αποκαλείς και μου συμπεριφέρεσαι ως βλάκα, ηλίθιο, φασίστα, γελοίο, καραγκιόζη μην περιμένεις απο μένα να σκύψω το κεφάλι και να δεχτώ στοργικά την άποψη σου. Εχω εμπειρίες στην ζωή αυτή (όπως ο καθένας), έχω ευθύνες και υποχρεώσεις (όπως ο καθένας), έχω καρδιά και στόμα (όπως όλοι) και δεν δέχομαι απο κανένα μου το βουλώνει.
Το ξαναλέω οτι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με κάποιον εδώ μέσα. Κανένα. Οτι και αν μου έχει σούρει στο παρελθόν. Και με σένα, και με τον καρχαρτ, και με τον φλούξους, και με τον γκουντσαν και όποιον γενικά. Και είμαι απολύτως σίγουρος οτι αν βρισκόμασταν απο κοντά μια χαρά θα περνούσαμε και όλα θα ήταν τέλεια.
Σταμάτησα ήδη εδώ και καιρό να γράφω για δίσκους, γιατί δεν δέχομαι την λογική που έχουν κάποιοι "έλα να του γαμήσουμε αυτό που αγαπάει". Λογικά σε λίγο καιρό θα σταματήσω να γράφω τελείως γιατί δεν μπορώ σε κάθε ποστ να απολογούμαι για το τι είμαι σαν Χάρης. Ισως τα παραπάνω να σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Εμενα πάντως όχι.
Last edited by Krux; 21-05-2010 at 13:48.
I'll bury you in your god's fucked garden
awwwwwww
στο πόσο σοβαρά παίρνεις το οτιδήποτε μάλλον, ντράγκονλορντ.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, εντάξει παιδιά, αφού θεωρείτε πως είστε όλοι τέλειοι και πως φταίει το διάμεσο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δε χρειάζεται να υπάρχει κανένας προβληματισμός, ας κάνουμε μόνο χαβαλέ. Thnxbai!
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
νταξ , wtf, τσιλ άουτ παίδες, στο εξής μόνο για μπυρόνια και χαίβη μαίηταλ που το έχουμε.
Προτείνω να καταργηθεί το πόλιτιξ ως διασπαστικό.
Αυτά. Πάω να συνεχίσω το καταναγκαστικό 12ωρο. Φιλούθια.
Once I was trapped, but now I am free
θέηθφεηλς, νιώθω ότι θέλω να σε βρίσω και να αναιρέσω όσα έγραφα για δέκα ποστ τώρα.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν ειρωνεύτηκα, κυριολεκτικά το λέω. Δε βλέπω το λόγο να πλακώνεται κανείς με κανέναν, πόσο μάλλον ονλάιν.
Once I was trapped, but now I am free
έχεις κανα πρόβλημα με το "μπύρες και χαιβη μαίταλ"?
Rock or Nothing
etsi re failfails, tha piw mpyronia k tha akousw exciter na to nioso kai go!!
(see what i did here)
επικφεηλς κατω τα ξερα σου απο το πολιτικς
Ρε IQ κατεψυγμένου ραδικιού, σε εμένα απευθυνόταν ο ξυδόμπαρμπας. Αφού εσείς είστε φιλαράκια και βγάζετε φωτό ενώ τα σπάτε με αξξέπτ στα όλα τα jasmin και τα hardrock και rockin και δε ξέρω τι του κόσμου, πώς στο πούτσο να μιλάει σε σένα.
υγ. συνεχίζω τη συζήτηση για το θέμα απλά σε ένα μεταεπίπεδο νοήματος, ελπίζω να μη με παρεξηγείτε.
στη φεηθ φέιλς μιλούσα
Rock or Nothing