ki emena an den to girisei h juve sto b'
ki emena an den to girisei h juve sto b'
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
15' Real Madrid 0 - 1 Osasuna
ΤΟ ΧΩ ΠΕΤΑΚΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟΨΕ
έντιτ: ισοφάρησαν, έπαθα καρκίνο για λίγα λεπτά.
Last edited by _UnHoLy^MaRtYr_; 02-05-2010 at 20:26.
ε τωρα, σορρυ, αλλα μακαρι να ρθει ΔΙΠΛΟ απο δω μεχρι την Οσασουνα.
ειναι δυνατον να το πεταξες??!?!?!?!?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
μαλακια μου αλλα ξενερωσα =ρ
ξαναπροηγηθηκε η οσασουνα, 2-2 τωρα
Θεώρησα το 3,85 της Ατλέτικο δώρο του ΟΠΑΠ. Χάνει 0-2 από τη Χετάφε στο 55'.
Τόσο καλή ομάδα έχουν αυτοί;![]()
Είσαι αθώος.
Ήταν μίνι μανδριλένικο ντέρμπι, η Ατλέτικο ήταν αδιάφορη ενώ μέχρι και την ημέρα του αγώνα με τη Χετάφε ακόμα πανηγύριζαν για το Europa οπότε ήταν λιώμα από τη κούραση. Από την άλλη η Χετάφε χρειαζόταν μόνο νίκη για να αποφύγει ισοβαθμίες στην 6η θέση.
Ακόμα και τα έντυπα για στοίχημα καθαρό διπλό το έδειχναν. Πως σου ήρθε τώρα ο άσσος...![]()
Last edited by SpiritCrusher; 17-05-2010 at 12:03.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
εδώ γιατί έτσι
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
υπεροχο! τα υπολοιπα δικα τους ειναι μουφα τρελη βεβαια!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
πόσο γκάριζαν τα σημερινά Χ? εννοείται ταμείο κ με τα δύο. μετάνιωσα που δεν έπαιξα και τελικό σκορ στο ουρουγουάη γαλλία.
Rock or Nothing
και εγω ελεγα να τα παιξω Χ, αλλα ο μαλακας δεν το εκανα..επαιξα τελικα αντερ τη γαλλια και πανω απο 1.5 γκολ το αλλο.
Στο κουπόνι είχε για πρώτο παίχτη που θα σκοράρει Κυριάκο με 35 και όταν τον έπαιξα είχε πέσει στο 15.
WTF? Θα τον βάλει center for ή ψήλωσε κι άλλο σε 2 μέρες?![]()
ε?
FAIL(δικό μου)
edit: Τι σκατά σκέφτεται και δεν τον βάζει?
Και καλά για να προτιμήσει κανένα πιο γρήγορο?
Last edited by scarecrow; 12-06-2010 at 14:01.
Από contra.gr:
12:40: Και τώρα μία σούπερ αποκλειστικότητα! Η ενδεκάδα της Εθνικής: Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαμαράς και Γκέκας
με δέκα παίζουμε... ο Χάρι δε μετράει![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!