Page 147 of 151 FirstFirst ... 4797137145146147148149 ... LastLast
Results 2,191 to 2,205 of 2261

Thread: LOST (με spoilers) 2 [TV]

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Spoiler
    Επιτέλος, ένα τουλάχιστον υπεργαμάτο επεισόδιο,
    Νομίζω πως δεν έχουμε τελειώσει με τον Μπεν, κάτι μου λέει πως θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή μ' αυτόν. Το πως ο Τζακ ανέλαβε καπετάνιος του νησιού ξαφνικά μου φάνηκε λίγο πρόχειρο, ίσως επειδή το περίμενα να γίνει διαφορετικά. Ο Ντέσμοντ πού διάολο πήγε; Τελοσπάντων, περιμένουμε συγκλονιστικό φινάλε με δάκρυα και τέτοια, να δούμε πώς θα αναπληρώσουμε την καλύτερη σειρά που έπαιξε ποτέ.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Spoiler
    Πρωτον, πειτε ποιοι μαλακες με μουντζωσαν, αν και δε με ενδιαφερει το ποιοι οσο το γιατι! Επειδη ειπα την Ντανιελ μιλφ? Αφου ηταν! Δευτερον, διαφωνω με τον αποπανω για τον Τζακ, γιατι ναι μεν κι εγω ελεγα χθες "ωπα, ετσι απλα το αποφασισε οτι θα θυσιασει τα παντα για το νησι??" αλλα μετα σκεφτηκα οτι εδω και ΠΟΛΛΑ επεισοδια το χτιζουν σιγα σιγα αυτο και αλλωστε κανεις αλλος δε θα ηθελε να το κανει απο αυτους που εμειναν. Τριτον, οντως πολυ αδοξος ο θανατος Ριτσαρντ αν πεθανε, αλλα σωστος καποιος που εγραψε οτι δεν μπορει να τον σκοτωσει μαλλον ο μαλακας.

raz smash Abruzzi's Avatar

Spoiler
    η ντανιελ φτιαγμενη μου φερε σε μια ηθοποιο στο πιο γερασμενο της αλλα δε θυμαμαι ονομα.νομιζω παιζει desperate housewives?

Senior Member

Είμαι σίγουρος πλέον ότι η σειρά δε θα με καλύψει καθόλου στο τέλος. Ούτε αποκαλυπτικό θα μου φανεί ούτε τίποτα. Έχω λιγάκι ξενερώσει. Το μόνο που έχει καταφέρει το Lost είναι να φτιάξει μία απίστευτη μυθολογία και γύρω απ'αυτή περιμένουν νουβέλες και comics για να συμπληρώσουν αυτό που δε κατάφεραν ποτέ να αποδώσουν στη TV. Ελπίζω δηλαδή. Ο Ριχάρδος παρεπιπτόντως ζει και θα κάνει τρελό comeback. Γενικώς η σειρά κατασκεύαζε χαρακτήρες και τους έστελνε μετά στο πάτο, και τελικά ο χρόνος που σπαταλήσαμε στο να βλέπουμε δεν έχουν καμία ουσιαστική σημασία με το τέλος της σειράς. Mr Eko, Abaddon, Mr Friendly και ο γκόμενος του, Faraday και μάνα_Faraday, Widmore, γενικώς όλοι έφυγαν από τη σειρά νύχτα. Μην πούμε και για κάτι άλλους όπως το ζευγαράκι με τα διαμάντια ή τη Ρουσσώ ή τον Δόκτωρα πατέρα του Κινέζου ή τον Walt... Σε 4 μέρες που βγαίνει προτείνω να ανοίξουμε καινούριο θρεντ για να σχολιάσουμε μόνο το φινάλε της σειράς.

sex drugs n' pick n' roll wino's Avatar

Spoiler
    ta dontia ths ti epa8an? anoi3an 3afnika?
    Vicariously I live while the whole world dies
    Much better you than I

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Senior Member freak brother's Avatar

δεν ξερω αν εχει ξαναμπει , αλλα γαμααααααααει
    Last edited by freak brother; 20-05-2010 at 01:34.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

lcsgp FIXXXER's Avatar

Κελντορεν... με μια λεξη ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ το τρειλερακι...

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

εμενα μου αρεσε λιγοτερο απο το προηγουμενο χωρις βεβαια να λεω οτι δεν γαμησε
    απλα ενταξει...απλως προχωρησε λιγο το στορυ εκει ακριβως που ξεραμε οτι θα προχωρησει
    δεν μαθαμε τιποτα καινουριο ξερω γω!!!!
    το λεω απο τωρα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να με ξενερωσει το τελος!!!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

raz smash Abruzzi's Avatar

αυτο ειναι σιγουρο imo.γενικα δε μπορω να σκεφτω πως μπορει καποιος να ξενερωσει απο το φιναλε.οι περισσοτεροι χαρακτηρες εδωσαν οτι ηταν να δωσουν στη σειρα και ηταν αναποφευκτο να μην απαντηθουν τα παντα μεχρι το τελος.αλλωστε το οτι θα υπαρχει υλικο για μετα,μονο θετικο ειναι,αφου σχεδον σιγουρα θα παιξουν απο βιβλια μεχρι video games και mini/web series.
    και ακομα και να ξενερωσει με το τελος καποιος,δεν γινεται να πεταξεις ολο αυτο που ζουσες καθε βδομαδα τοσα χρονια.τι να πρωτοθυμηθεις...

ανετα μεσα στο καλοκαιρι θα παιξει boxset και μαραθωνιος παντως.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Abruzzi View Post
    αυτο ειναι σιγουρο imo.γενικα δε μπορω να σκεφτω πως μπορει καποιος να ξενερωσει απο το φιναλε.
    Πρωτα θα πρεπει να το δει παντως!

οι περισσοτεροι χαρακτηρες εδωσαν οτι ηταν να δωσουν στη σειρα και ηταν αναποφευκτο να μην απαντηθουν τα παντα μεχρι το τελος.
    Οχι και σιγουρα οχι, αποφαση τους ηταν συνειδητη

αλλωστε το οτι θα υπαρχει υλικο για μετα,μονο θετικο ειναι,αφου σχεδον σιγουρα θα παιξουν απο βιβλια μεχρι video games και mini/web series.
    αυτο εχει και τα καλα και τα κακα του αλλα ναι, μαλλον ετσι θα γινει

και ακομα και να ξενερωσει με το τελος καποιος,δεν γινεται να πεταξεις ολο αυτο που ζουσες καθε βδομαδα τοσα χρονια.τι να πρωτοθυμηθεις...
    ισχυει

ανετα μεσα στο καλοκαιρι θα παιξει boxset και μαραθωνιος παντως.
    αν οχι το καλοκαιρι σιγουρα καποια στιγμη, παντως το boxset με ολες τις σεζον ειναι πολυ φτηνο αν θυμαμαι καλα

R U OK Esteban's Avatar

Απλά είναι σπαστικό ότι για κάμποσες σεζόν χτίζανε fanbase πάνω στα ερωτήματα και στα wtfs των θεατών, για να δηλώσουν στο τέλος σε συνέντευξη ότι αν δεν γουστάρετε τραβάτε δείτε csi

survivor scarecrow's Avatar

Πολύ λυπάμαι που θα τελειώσει....
    Ζηλεύω οποιονδήποτε δεν έχει δει την σειρά και έχει τόσα γαμάτα επεισόδια να δει.
    Ένα είναι σίγουρο: το φινάλε θα τα σπάσει όλα....

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Quote Originally Posted by Esteban View Post
    Απλά είναι σπαστικό ότι για κάμποσες σεζόν χτίζανε fanbase πάνω στα ερωτήματα και στα wtfs των θεατών, για να δηλώσουν στο τέλος σε συνέντευξη ότι αν δεν γουστάρετε τραβάτε δείτε csi
    ρε συ εστεμπαν τι καθεσαι και ασχολεισαι με το τι ειπε ο καθενας σε συνεντευξη ρε φιλος?
    δεν χτιζαν τιποτα! την σειρα τους εκαναν οπως γουσταραν αυτοι! και θα την τελειωσουν οπως γουσταρουν αυτοι!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

R U OK Esteban's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    Quote Originally Posted by Esteban View Post
    ρε συ εστεμπαν τι καθεσαι και ασχολεισαι με το τι ειπε ο καθενας σε συνεντευξη ρε φιλος?
    δεν χτιζαν τιποτα! την σειρα τους εκαναν οπως γουσταραν αυτοι! και θα την τελειωσουν οπως γουσταρουν αυτοι!
    έχω πολύ ελεύθερο χρόνο.
    Δεν τους είπα πώς να τη τελειώσουν απλά είναι υποκριτικό το όλο θέμα.