Μη πάτε στο μπουρδέλο τους λέμε. Πάτε Αλόννησο να δείτε την υγειά σας.
Μη πάτε στο μπουρδέλο τους λέμε. Πάτε Αλόννησο να δείτε την υγειά σας.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
ρίξτε ένα πμ όταν σταματήσουν να πηγαίνουν όλοι αυτοί εδώ οι τύποι, να δω και γιατί έχει ψαρώσει τόσος κόσμος με το συγκεκριμένο νησί
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
@πήξις: Ααχαχαχα όχι ρε. Δε λέω ότι είναι και θάνατος. Απλά είναι χειρότεροι από συνηθισμένους δρόμους νησιών, αυτό. Λίγη παραπάνω προσοχή θέλουν λόγω παντελούς απουσίας φωτισμού κυρίως.
Ο "νεοχιπισμός" (λολ) είναι έντονος τον Αύγουστο. Εγώ πάω σχεδόν κάθε χρόνο αρχές - μέσα Ιούλη και είναι μια χαρά.
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
poso eukolo einai na tin kanoume gia kana allo kontino nisaki apo kei an barethoume ti zwi mas?
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Γιατί να βαρεθείτε ρε συ;! Εντάξει αν πάτε για 10 μέρες θα βαρεθείτε γιατί είναι μικρό νησί. Κατά τα άλλα ελάτε Σάμο, 2 ώρες είναι και καράβι έχει κάθε μέρα (εκτός από Δευτέρα νομίζω). *Θάψιμο Σάμου από φαντάρους που κάνανε θητεία στους Μαυρατζαίους ή από Αθηναίους φοιτητές στο Καρλόβασι δε θεωρείται αντικειμενικό*.
Είχε και για Πάρο-Νάξο το ίδιο καράβι, αλλά τώρα βλέπω δεν το έχει το δρομολόγιο :/ Περίεργο, μέχρι το Πάσχα αυτό το δρομολόγιο έκανε. Οπότε οι εναλλακτικές σας θα είναι Σάμος ή Φούρνοι. Οι Φούρνοι είναι για μια μέρα όμως, όχι παραπάνω.
Last edited by Cookie Monster; 19-05-2010 at 12:52.
Η Ικαρία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ!
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
αχαχαχαχα.. Έλα ρε, εμένα κομπλέ μου φάνηκαν οι δρόμοι. Οκ ξέρω γω, άσφαλτο έχει, οι στροφές που και που τους καθιστούν ΚΑΚΟΥΣ? Ευδηλό-Να πηγαινοερχόμασταν κυρίως και ήταν μια χαρά. Προς σευχέλες επίσης σχετικά κομπλε μου φάνηκαν. Για νησι είδικα ,μια χαρούλα είναι.
Κατά τ'άλλα να πεταχτείτε και Σάμο και πηγαίντε βόλτα καταράχτες να κάνετε βουτιά στα υπερπαγωμένα νερά (πολύ κοντά στο λιμάνι στο καρλόβασι) και σειτάνι (πεζοπορία καμιά ωρίτσα για να φτάσετε σε μια από τις ωραιότερες και σχετικά ερημικές παραλίες έβερ. Εναλλακτικά καίκι. Εκεί μπορείτε να στήσετε και σκηνούλα άφοβα).
![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Καλά ναι Σεϊτάνια. Και το Μικρό και το Μεγάλο Σεϊτάνι βασικά, από τις πιο όμορφες παραλίες έβερ και όντως ερημικές, όποτε έχω πάει δεν υπήρχε ψυχή. Αν πας Αύγουστο έχει κόσμο αλλά πολύ λίγο. Καλή φάση θα ήταν να πηγαίνατε με πεζοπορία από πιο μακριά, όχι από Καρλόβασι/Ποτάμι, αλλά να περάσετε και Δρακαίους κλπ. Είχαμε ψοφήσει απ' την κούραση αλλά άξιζε.
Καταρράκτες πήγα 2 φορές. Και τις 2 φορές είχαμε μαζί φίλη η οποία φοβόταν να κολυμπήσει και δε φτάσαμε πολύ μακριά. Γαμώ την γκαντεμιά μου.
Καλά, κι εμείς απο δρακαίους πήγαμε (καλλιθέα μέναμε), αλλά χωρίς αμάξι δε φτάνεις ως εκεί. Από καρλόβασι μια χαρά θα τους βολέψει.
Όσοι πήγατε ελεύθερο καμπιγκ που μείνατε;
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Να θα πας, αλλα ψηλά αν θες να γλιτώσεις πρόστιμο (παίζουν συχνά μαζευτηκές). Εχε υπόψιν οτι έχει μπόλικο κουνούπι. Εναλλακτικά παραλία Να, χύμα στα σλήπιν μπάγκς.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.