αξιζω τελικα ο πουστης!!!
αξιζω τελικα ο πουστης!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
mono tria thaumastika?
I tore myself away from the safe comfort of certainties through my love for truth; and truth rewarded me.
firestorm με πηραν χαμπαρι!!!!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Νεκρόφιλος γάτος λοιπόν.
βούρκωσα με το μαλακισμένο
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Παιδιά, συνέλθετε. Δεν κάνει καρδιακές μαλάξεις το γατί.
Αυτό πες το σ'αυτόν που έδωσε τον τίτλο του βίντεο..
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Το λέω στον αδαή που πόσταρε το βίντεο επειδή ψάρωσε με τον ηλίθιο τίτλο.
Τι να σου πω. Εγώ ψάρωσα με το περιεχόμενο του βίντεο. Δεν νομίζω ότι είναι δικό μου το φταίξιμο που μαλακίζεται όποιος έδωσε τον τίτλο στο βίντεο. Κάνε ένα search στο youtube και θα το διαπιστώσεις και η ίδια ότι το ίδιο βιντεάκι το έχουν ποστάρει κάμποσες φορές με αυτόν τον ατυχή τίτλο. Τι να κάνουμε.
Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν κινείται (ή μάλλον καταλαβαίνει), απλά κάνει ότι μπορεί για να την ξυπνήσει. Εκεί που κάθεται όμως λογικά θα την συναντήσει σύντομα.
I'll bury you in your god's fucked garden
Πολλαπλά facepalms. Λυπάμαι που σας το λέω έτσι ωμά, αλλά το πιο πιθανό είναι πως εδώ βλέπουμε έναν καυλωμένο γάτο που προσπαθεί να πηδήξει το φρέσκο πτώμα κάποιας γάτας που ήταν στις γόνιμες μέρες της. Η στάση του σώματός του και ο τρόπος που προσπαθει να την πιάσει από το σβέρκο, είναι χαρακτηριστικότατα.
κάτι παραπάνω θα ξες για να το λες
I'll bury you in your god's fucked garden