Μολις τελειωσε και η δευτερη προβολη του επεισοδιου.
Σκεψεις, διαπιστωσεις , αποριες κτλ.
Spoiler
Γιατι η Σανον δεν ειναι στο αεροπλανο?
Που πηγε ξαφνικα ο Ντεσμοντ φευγοντας απο την θεση του?
Ο Τζακ ζητούσε στιλό για να σωσει τον Τσαρλι όπως και στο 1ο επεισόδιο για να σωσει τον πιλοτο αν θυμαμαι καλα...
Ποσο λιγος φαινεται πλεον ο Μπεν μετα απο ολα αυτα?
Στην αρχικη σκηνη της πτωσης ο Τζακ καθησυχαζει την Ροουζ ενω τωρα συμβανει το αντιθετο...
Μονο εγω πιστευω οτι ο ανεστημενος Σαγιντ δεν ειναι ο Τζεικομπ?
Γιατι ο Τζακ και ο Ντεσμοντ οταν συναντηθηκαν στην καταπακτη θυμηθηκαν αμεσως ο ενας τον αλλον ενω τωρα οχι???
1. Απλα δε μπορουσε να παιξει η ηθοποιος, ουτως η αλλως περιττος ρολος, μπορουν να το εξηγησουν με το φαινομενο της πεταλουδας χωρις πολλα πολλα.
2. Αν γαμηθηκε το νησι στο εναλλακτικο συμπαν, τοτε ο Widmore ειτε δεν το ψαχνει ειτε πεθανε πανω σε αυτο (δε θυμαμαι ποτε εφυγε Widmore απο το νησι) ειτε εγινε κατι που τελος παντων κατεληξε στο οτι ο Desmond ή δεν εχει γκομενα την Πενυ, ή δε του πρηζει τα παπαρια ο πεθερος, αρα ποτε δεν πηγε για το γυρο του κοσμου.
3. Ο Μπεν ειναι ο δευτερος πιο τραγικος και λυπηρος μετα απο οσα εχουν γινει. Πρωτος ειναι ο Λοκ... "I dont understand". Μιλαμε αν κατσεις να δεις ολη του την πορεια, απο την πρωτη σεζον τα γαμαει ολα γιατι "πιστευει", ανοιγει καταπακτη, δεν παταει το κουμπι, καταστρεφει υποβρυχιο, μαχαιρωνει Ναομι, πουτανα ολα λεμε συνεχεια.
4. Ουτε εγω ειμαι πεπεισμενος οτι ο Sayid ειναι ο Jacob, δε θεωρω οτι ο Jacob θα ρωτουσε what happened, ουτε συμφωνω πως οτι ηταν να δωσει ο χαρακτηρας το χει δωσει, με την ιδια λογικη και Jack, Sawyer, Kate αχρηστοι ειναι και ειδικα ο Hurley.
5. Ο Jack και ο Desmond δεν εχουν γνωριστει στο γηπεδο γιατι ο Desmond δεν ετοιμαστηκε ποτε για κανενα γυρο του κοσμου με ιστιοφορο (βλεπε πιο πανω), συνεπως αυτο το κολλημα του Jack μονο με το οτι ο Desmond ειναι "ξεχωριστος" μπορει να συνδεεται, και ισως και να ειναι αυτος που θα ενωσει τις δυο πραγματικοτητες στο τελος
edit: να αναφερω οτι το αποπανω ειναι απαντηση σε λεμποφσκι γιατι τα εβαλα μεσα σε σποιλερ ταγκ και βαριεμαι να το αλλαξω.
Επισης, γενικα συμφωνω με Κελντορεν στο 90% και εκανα πανω κατω τις ιδιες σκεψεις. Μεταλ.