Καλά ρε Οντόνιαν, τον μαλάκα παριστάνεις; Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ ότι υπήρχε στο αεροβόλο, ούτε εσύ, όπως διαβεβαιώνεις σε κάθε σου ποστ. Πώς τώρα το γυρνάς αυτό σε "ήσασταν σίγουροι" (εκτός και αν απευθύνεσαι και στον εαυτό σου) και ότι εμείς πάλι δεν θέλουμε να χάσουμε την βεβαιότητα ότι υπήρχε αεροβόλο. Αν κάποιος κωλοτουμπιάζει ανάλογα με το συμφέρον του, προφανώς και είσαι εσύ, γιατί τώρα μας λες "ε, εγώ δεν το είχα ψάξει, μου έφταναν τα επεισόδια" αφήνοντας το υπονοούμενο ότι τώρα με τα στοιχεία, το αμφισβητείς το ΟΑΚΑ.

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος για τα τωρινά σημάδια του Τζόρβα, μιλώντας με λίγο κόσμο σχετικό με το αντικείμενο (της ιατροδικαστικής ντε) μου είπαν ότι δεν είναι τόσο εύκολο να αποφανθείς για το συγκεκριμένο αν είναι από αεροβόλο ή σφεντόνα, δεύτερον πάλι καταφέρατε και βρήκατε ιατροδικαστή που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν (ούτε επίτηδες να το κάνατε) και τρίτον το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ σου είπα ότι υπάρχει μαρτυρία ότι το είδαν και κανείς δεν τους έφερε αντίρρηση, ούτε από την δική σας πλευρά.

Οπότε, είναι πιο εύκολο για σένα ή θα μου πουλήσεις ανωτερότητα πάλι;