Quote Originally Posted by cancer View Post
Quote Originally Posted by phthoggon View Post
Όσον αφορά την καραμέλα του "θα μπορούσε να είναι ένας οποιοσδήποτε ερίτης (στο μεταξύ ε? από πότε ακριβώς άρχισε να αποτελεί δείγμα ποιότητος ή έστω ιδιότητας το να γράφει κάποιος εδώ, λολ) και παρόμοια βάριαντς του "σιγά μωρέ, θα μπορούσα να το κάνω και εγώ, βαριέμαι απλά" που μας κάνουν να αισθανόμαστε οκέι και μη λειψοί που λέει και ο κάλκι μπροστά σε εκείνους που είναι πιο δημιουργικοί από εμάς, εγώ θα ήθελα να δω κάνα δυό από εσάς να προσπαθήσετε να γράψετε κάτι παρόμοιο, αλλά αμ δε! αφού θα βγει τόσο unfunny που θα ντραπείτε μόνοι σας και θα το σβήσετε αμέσως. Δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα το χιούμορ όταν πάει να κάνει κάτι πιο σύνθετο από τις κλασικές χαζομάρες του 4chan και ποστ των δυό λέξεων. Όχι ότι αυτός είναι και κάτι τρομερό (το χιούμορ κατηγοριοποίησης είναι σιχαμένο και βαρετό για την ακρίβεια) αλλά λέμε γενικά.
f8ogke 8a i8ela na se epanaferw stin taksi re mlk giati ki emeis mia xara dimiourgikoi eimaste ama 8eloume kai ok mia xara paidi alla oxi kati enthousiastika souperouaou, ksero ki allous pou 8a mporousan na grapsoun etsi. pantws einai poly kalos se orismena, to ar8ro pou evale o ubu me apogoiteuse ligo giati isopedwnei ta panta gia na ta isopedwsei kai kataligei ligo malakas.
ε γράφτε τίποτα να διαβάζουμε, κάντε ράνετε! Αν περίμενε ο καθένας να του έρθει η θεία έμπνευση πρώτα δε θα υπήρχαν ούτε μάντοξ ούτε φάε-ένα-μαλάκα ούτε παραπάνω. 'Γω την υπεράνω κριτική του βαρετού καταναλωτή κριτικάρω!

πσ. αλλά μη μου πείτε τότε θα γεμίσουμε μπλογκς και ααα και και ανκουλ και φακτηπλέμπα! Αν ο κόσμος δε γουστάρει 0 replies τέλος. Εγώ λέω φακ δε κομπλεξισμούς.