Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
τρομερος πολεμος. καθαρα ακατανοητος.

στηριζουμε Οδονιαν και -ΦΥΣΙΚΑ- Τεν Κατε.
Sorry, αλλά δε θεωρώ πόλεμο τα σχόλια τα δικά σας, λίγο χεσμένους σας έχω σε ότι αφορά τη γνώμη σας για τον ΠΑΟ. Μιλάω για τους δικούς μας.

@ Entrancemperium

Όλοι κάνουμε κριτική στην ομάδα και στον προπονητή, δε μιλάω γι' αυτό. Είπα αυτά που θεώρησα λάθος για τον Τεν Κάτε στα ματς με τη Σπάρτα, έχω δηλώσει και τη γνώμη μου ότι χρειαζόμαστε δεξί μπακ κλπ. Από αυτό μέχρι να βάζει η ντερμπυ τον σημερινό τίτλο για ένα ματς που στράβωσε όπως στράβωσε στην πρώτη φάση της Ατλέτικο και που είχαμε και 3-4 ευκαιρίες ενάντια σε εξαιρετική ομάδα στην έδρα της, ε πάει μακριά. Είναι της άποψης ότι αν παίρναμε ένα στόπερ με 3 μύρια (να σαν τον μελμπεργκ), ξαφνικά αυτά δε θα γινόσαντο, κάτι που εγώ θεωρώ αστείο - η Ατλέτικο έριξε μια όμορφη πεντάρα στην διαστημική Μπάρτσα πχ.

Οι υπέρμαχοι του Τεν Κάτε πλέον δεν αφήνουν να κάνεις καμιά κριτική γιατί είσαι με τους κακούς που πολεμάνε την ομάδα, οι αντίπαλοι του (περισσότερους τέτοιους έχουμε εδώ) δε δέχονται να πεις ότιδήποτε περί ψυχραιμίας και χρόνου - ο μιτς με έβαλε στο στρατόπεδο του Τεν Κάτε πχ. Και όλα αυτά όταν ως τώρα έχουμε αποκλεισμό της Σπάρτα, λογικές ήττες από Ατλέτικο και τριάρα στον Εργοτέλη. Έχουμε λάθη στο κοουτσάρισμα αλλά και πετυχημένες ιδέες, όπως το στήσιμο στο πρώτο με την Ατλέτικο.

Παράλληλα οι γαυροι μιλούσαν για "σοβαρότητα" και "επικίνδυνα παιχνίδια" και άλλα τέτοια ένα μήνα, κάνοντας τα καφενεία που έχουν παίξει να φαίνονται πιο καλές ομάδες απότι είναι και οι αποκλεισμοί τους επιτυχία.