Quote Originally Posted by Midnight View Post
Μια χαρά λέγονται αυτά από το internet, δεν κατάλαβα...
Στη Θεσσαλονίκη είχαν αράξει έξω από τα γραφεία της Αναρχικής Αρχειοθήκης με λοστάρια και κράνη και περίμεναν τα παιδιά να βγουν έξω για να τους γαμήσουν στο ξύλο, για ψίλου πήδημα...
Άσε που 'χαν κλείσει αιχμάλωτο σχεδόν ένα σύντροφο στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία με την υποψία ότι είχε κλέψει κάτι από το Πανεπιστήμιο...
Αλλά, αν δεν είσαι αναρχικός, οι διαφορές θα σου φαίνονται γελοίες, όντως.
Και αν δεν είσαι αναρχικός, επίσης, μάλλον την ΑΚ θα προτιμάς, γιατί είσαι συνηθισμένος σε μη εξεγερσιακές μορφές πάλης, τις οποίες οι ΑΚ στηρίζει.
Δε με απασχολεί ποιοι προτιμούν την ΑΚ και ποιοι τους υπόλοιπους (λες και οι υπόλοιποι είμαστε εννοιαίο πράγμα), ούτε το να θάψω την ΑΚ (και αν το έκανα μόλις τώρα, είναι γιατί βαρέθηκα να βλέπω σχόλια τύπου "αναρχικοί" χωρίς καγκουριά).
Δεν είναι αναρχικοί και το δηλώνουν πολλές φορές και οι ίδιοι.
Είναι 'αντιεξουσιαστές'...όρος που χρησιμοποιείται για πολλούς ανθρώπους, όχι για τους αναρχικούς αποκλειστικά, και για μένα δεν είναι ξεκάθαρος πολιτικός όρος.
Δεν τους κατηγορώ, δε με νοιάζει τι κάνουν, εδώ για να πούμε διαφορές μπήκαμε αλλά η συζήτηση αμέσως πήγε στο ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Η ΑΚ δεν έχει σχέση με τον ελληνικό αναρχικό χώρο...πάει και τελείωσε, αυτό είναι δεδομένο, ο ίδιος ο χώρος δεν τη θεωρεί κομάτι του και αυτό τα λέει και τα λήγει όλα.
Τώρα, το ποιος είναι ο πιο γαμιάς της υπόθεσης...ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα!
Έχω ήδη αναφέρει σε άλλο σχόλιο τις διαφορές όπως τις βλέπω εγώ, όποιος θέλει του ρίχνει μια ματιά και πιστεύω πως θα πάψει να κάνει ανούσια σχόλια κι ερωτήσεις μετά από αυτό.
Καταρχάς βλάκα, καιρός να ξεκολλήσεις λίγο το μυαλό σου, γιατί το λέω αυτό θα μου πεις, έχεις κάνει το ατσάλι Ατσάλι, το μέταλ Μέταλ, την αναρχία Αναρχία και γενικότερα μου φαίνεσαι κλασικό καθυστερημένο που ψάχνει μπούσουλες συνεχώς, μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά τα "ανούσια σχόλια" από ανθρώπους που δε ξέρουν και ρωτάνε να μάθουν να τα βάλεις στη μέταλ κωλάρα σου.

Αν βαρέθηκες να βλέπεις τα σχόλια που είδες να κλειστείς σπίτι σου, να κλείσεις και το πισί και να τον παίζεις ακούγοντας κρίμσον γκλόρυ.

No surprises που ο βλάκας είναι βλάκας στα πάντα, αυτό είναι νόμος, δεν αλλάζει με τίποτα, ούτε καν με αμεσοδημοκρατία.