Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν καλό φινάλε και ειδικά το 2ο μισό ήταν κάτω της βάσης σε πολλούς τομείς. Γενικά άρμοζε σε μια συνολικά μέτρια σεζόν όπως ήταν η 5η

Spoiler
Quote Originally Posted by Abruzzi View Post
.δλδ βαζεις τα φλασμπακ με τζεηκομπ και λοστις για να μας δειξεις τι;οτι απλα βρεθηκαν;καμια ατακα,κανενα χιντ...απλα παρε κεητ το κουτι του καμπαμαρου,να ζησετε και καλους απογονους,επ σαγιντ τι γινεται λολ τον ειπιε η δικια σου κτλ να χαμε να λεγαμε και να περνα η ωρα...που ειναι το ΓΙΑΤΙ,που ειναι τα τεραστια κονεξιονζ μεταξυ τους που τοσο ωραια εχεις παρουσιασει;
Ρε οκ έδειξε άλλες σκηνές πιο περιττές από αυτές με τον Τζέικομπ. Εκτός του ότι έπρεπε να μας δείξουν και κάτι για τον Τζέικομπ επιτέλους, νομίζω ότι υπήρχε και νόημα, ότι δλδ εκείνος επέλεξε τους losties. Και λογικά θα παίξει το ρόλο του στον επόμενο κύκλο.

Quote Originally Posted by Abruzzi View Post
και σα να μην εφτανε αυτο παμε στην ηθοποιια...ενω ρε πουστη μου ξερουμε οτι αρκετοι απο αυτους το κατεχουν το γαμημενο,οι ερμηνιες ηταν πολυ κατω του αναμενομενου,με τρανταχτο παραδειγμα τον εμερσον που σκοτωνει τον τζεηκομπ σα παιδακι σε σκετσακι του δημοτικου γαμω το μουνι...
True, έπεσε αρκετή προχειροδουλειά σε κάποια σημεία, μου έκανε κι εμένα εντύπωση.