Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Αυτα για τη Χιλλαρι τα ακουω βερεσε. Ωραιες οι παπαριες του σταμ και του οποιουδηποτε αλλου εδω μεσα που τα γραφουν με στομφο, αλλα η Χιλλαρι Κλιντον ΔΕΝ ειναι ο διαβολος.
Επί Χίλαρυ βομβαρδίζονταν 7 χώρες ρε Αμερικανέ πολίτη.
Ναι, τεραστια διαφορα απο το τι γινοταν επι οποιουδηποτε αλλου τα τελευταια 50 χρονια. Και τωρα που βγηκε ο Τραμπ λογικα θα εχουμε παγκοσμια ειρηνη.

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
Α γίνεται εμπάργκο, τώρα το είδα αυτό.

Φίξερ, είναι πασιφανές ότι πολιτικοποιήθηκες στα 30φεύγα σου. Αυτό φαίνεται από το πώς μιλάς για τον "μέσο αριστερό", για τον "ταρίφα", για τον "ερίτη με άποψη" κλπ. Στην πούτσα μου γράφω και σένα και την κωλοχώρα σου που μοιράζει απλόχερα την ιμπεριαλιστική κτηνωδία. Τα ίδια έλεγα στα 15 μου, τα ίδια λέω στα 28 που είμαι τώρα, μην κλάψεις.
Ειναι πασιφανες οτι και στα 15 σου και στα 28 σου τις ιδιες χαζομαρες λες, και το ιδιο ασχετος εισαι με τα πολιτικα δρωμενα, επειδη εχεις ευαισθησιες για τη Μεση Ανατολη, ενω ο υπολοιπος κοσμος σταρχιδια σου. Γιατι να κλαψω? Επικο το οτι ειναι η "κωλοχωρα μου" η Αμερικη Πραγματικα μηδενικη αντιληψη. Μηδεν ομως. Εφυγα, καλα να περνατε, ευτυχως εχεις το φιλαρακι σου τον Ονιμποτσο να συμφωνειτε, αναλογισου τι σημαινει αυτο.