Originally Posted by
casshern
Δεν περιμένω κανένα ημίχρονο παράτασης για να βγάλω συμπέρασμα.
Χθες είδα ό,τι και στα προηγούμενα ματς που έπαιξαν(εκτός από αυτό με Γερμανία που δε το είδα). Μια αθλητική ομάδα με διάθεση να φτιάξει παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και με μερικές μονάδες που ήξεραν μπαλίτσα. Για το γενικό μέσο όρο των ομάδων που έχω δει ως τώρα, όπου κυριάρχησε η μετριότητα, η κούραση των πρωτοκλασάτων και η απίστευτη ατολμία για επίθεση(εξού και οι πολλές παρατάσεις και τα πέναλτι AKA συγκινήσεις και σασπένς στα παιχνίδια τρολολολ) μια χαρά ξεπόνεσαν τα ματάκια μου.
Προφανώς, δεν τους κατέταξα στα φαβορί or smth και συμφωνώ με την τελευταία πρότασή σου.
Για την ποιότητα της μπάλας που βλέπουμε σε αυτό το μουντιάλ, δεν είμαι σε θέση να ανακαλέσω στη μνήμη μου συμπαγείς σειρές αγώνων από προηγούμενα μουντιάλ και εντυπωσιάζομαι με τη βεβαιότητα κάποιων εδώ μέσα, αλλά έχοντάς δει περίπου το 50% των ματς του τρέχοντος, άνετα αντάλλαζα όλα αυτα τα ματς με ένα της Γαλλίας του Ζιντάν ή της Βραζιλίας των Ρομάριο-Καφού-insert_random_vraziliano_tis_idias_periodou σε αδιάφορο παιχνίδι ομίλου.