Results 1 to 15 of 941

Thread: Astynomiki Via

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Θα σου πω ρατ, πολυ απλα γιατι αυτο το παρακατω μου φαινεται οτι πιο αφελες εχω διαβασει στις τελευταιες δυο σελιδες. Δηλαδη γιατι να υποθεσει κανεις πως οταν σχολιαζεις την αποτροπαια δολοφονια ενος σκυλου ΔΕΝ εχεις φτασει σε τετοια ενταση με τα υπολοιπα? Ακομα και μετα απο δεκα χρονια στο ER (και σε οποιοδηποτε κομματι του ιντερνετ δηλαδη) ακομα να καταλαβει καποιος πως ενα (ή και πολλα) ποστ ενος ανθρωπου για κατι συγκεκριμενο, δεν περιεχουν παρα την ελαχιστη πληροφορια για τον ιδιο τον ανθρωπο? Ασε με εμενα, το γραψε κιολας ο καρχαρτ ξεκαθαρα πως δεν αναφερεται σε μενα, αλλα γραφει με αφορμη το ποστ μου. Ειναι τυχαιο που οι δυο που εσπευσαν να σχολιασουν πρωτοι πρωτοι ειναι ο Dythor και o ikonoklast? Lurkers εδω και χρονια, εσκασαν για να πουν την μαλακια τους ως proper profilers. Διαβαζουν 2-3 προτασεις και νομιζουν οτι ξερουν κατι.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Το μόνο που ήθελα να θίξω είναι πως μου δημιουργείται η απορία του πως γίνεται να φτάσεις στο συμπέρασμα "μα σε τι κόσμο ζούμε???" με αφορμή την αναίτια και αποτρόπαια δολοφονία ενός σκύλου από έναν άνθρωπο, ενώ δεν έχεις φτάσει ~σε τέτοια ένταση~ στο ίδιο συμπέρασμα όταν δολοφονούνται αναίτια και πιο αποτρόπαια άνθρωποι από ανθρώπους.

EDIT: "Γαμω καθε μουνοπανο που πηρε μερος στις Σταυροφοριες, καθε σιχαμα που σκοτωσε αλλους ανθρωπους για τη λατρεια σε εναν θεο, εικονοκλαστες, εικονολατρεις και εικονομαχους, Γοτθους, Βησιγοτθους, Οστρογοτθους, Φραγκους, Ενετους, Εμετους, Σιχαματα, Ξερασματα και τον Τσαρλς Μανσον αλλα και καθε ψυχασθενικο εφηβικο αμερικανικο σιχαμα που ανοιξε πυρ σε σχολειο με ΑΚ-47, σε τι κοσμο ζουμε γαμω τη μπαναγια?????" ενταξει, σορρυ απλα ξεχασα να το αναφερω πριν και δεν ηξερα αν η οργη μου δικαιολογειται
    Last edited by Κωλαράκι Τορνευτό; 07-07-2013 at 02:26.

Tags for this Thread