Εγω γούσταρα Γουορλορντ. Και στα αρχιδια μου αν δεν ειναι καλύτεροι από 32436547568 70'σ συγκροτηματα που δεν τους θυμάται επίσης η μάνα τους, επειδή αυτούς μας τους έμαθε Το περιοδικό κλπ. Στα αρχίδια μου για τους μουσικούς επαγγελματίες ή όχι. Στα αρχίδια μου για το τρολλαρισμα του Ικονο. Τον βούλωσε ο Κώλος.
Αλλά παίζει οι ΚΑΣΑΤΟΡ να είναι το μόνο θρας - αντε και τους μεγκαντεθ - συγκρότημα που εκτιμώ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ Τσάμη. Ακόμα γουσταρα προχθες που βαλα τον δίσκο του. Αλλά είναι ίδια φάση με μανογουορ πλεον. Σκατά άτομα. Τόση έπαρση και ψώνιο σίγουρα δεν δικαιολογείται και η σταση του προς έναν κόσμο που θα δώσει απ αυτά που δεν έχει για να πάει να ικανοποιήσει ένα εφηβικό απωθημένο ή οτιδήποτε τέλος πάντων, μου δείχνει ένα άτομο που είναι Ασεβής, Υπερφίαλος, Κακομαθημένος και Αιθεροβάμων και θα λεγα και μερικά ακόμα αλλά πρέπει να ανοίξω λεξικό και βαριέμαι. Και υποτίθεται ότι έχει και ελληνική καταγωγή; πολύ εκτίμηση και συμπαράσταση δείχνει για μας. Break even ρε μαλακα; Τι ήθελες; να κονομήσεις κιολας τίποτα για να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο; Κακομοίρη