Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Quote Originally Posted by 00i00 View Post
ικονοκλαστ τι ακριβως δεν καταλαβες?
εδω μεσα σε εχει απειλησει ο σαιμπερνοτ για παταρες
ομοιως εγω τον Χου.
ομοιως εσυ τους με το ενα ποδαρι στον ταφο γονεις του καντιρου

εαν δεις το EAR καποια στιγμη να γεμιζει με ποστ τυπων με γιουζερνεημ πχ Αρισταρχος1488, ε μετα κανε τα παραπονα σου οχι εδω, αλλα στο σαιμπηρια που το χαρακτηρισες ψυχιατρειο αλλα εισαι μεσα
βεβαια εσυ θεωρεις οτι ειναι καπως υπερβολικο να γινει κατι τετοιο (σταμπαρισμα και πεσιμο) γι'αυτο και δεν σε εχουμε δει ποτε
με την γιουλαι ομως ολα αυτα θα αλλαξουν νεε μου (εγω παντως καποτε προειδοποιησα...)
1. Ποιούς γονείς του καντιρού, ποιός στα λέει αυτά μωρέ κακόμοιρε.

2. Αυτό που λες είναι ότι θα μπει ο Αρίσταρχος11880 στο φόρο και θα αρχίσει να καραδοκεί στο ΠΟΣΤ ΠΙΞ για φωτογραφίες αριστεριστών ώστε να τους εντοπίσει και να εφορμήσει με την ομάδα του. Κοινώς, θα δει τη φάτσα του φρηκ σε 100 πόζες και θα πάει στο καντέλα να τον μαχαιρώσει. Όχι γιατί οποιοσδήποτε φασίστας μπορεί να μπει ανα πάσα ώρα στο ΕΡ και να κάνει το ίδιο. Αλλά γιατί η γιουλάι ποστάρει λογκς των 10.000 γραμμών στο σαιμπίρια. Αυτό λες.

3. Είμαι εγω στο σαιμπίρια; Έχω να μπω στο soulseek δυο χρόνια. Ίσως είναι κάποιος φασίστας που προσποιείται!

4. Πάνω απο το μισό ΕΡ με έχει δει τα 10 χρόνια που γράφω, σε μπαρς, συναυλίες, πορείες και παρτούζες, έχω φίλους και γνωστούς μέσα απ' το φόρο, το γεγονός ότι δεν εκθέτω γενικώς πράγματα της προσωπικής μου ζωής (όχι μονο φωτός) είναι ο τρόπος που επιλέγω να χρησιμοποιώ τα social media χρόνια τώρα και αν εσύ ή όποιος άλλος απορεί που δεν έχει τύχει να με έχει γνωρίσει ίσως πρέπει να εξετάσει αν ενδιαφέρονται όλοι σε αυτόν τον κόσμο να βλέπουν την φάτσα του.

oποιος θελει να ρθει να με "κεντισει" ας ερθει ..

Spoiler