Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Δες την διαφορά με τον εθνικισμό του cybernaut ή όποιου άλλου μαλάκα, που δεν θα μπει ποτέ στην ουσία της ελληνικής γραμματείας πχ, αλλά θα μηρυκάσει ό,τι βρει απο δω κι απο κει στο youtube για να επιβεβαιώσει μια φαντασιακή ανωτερότητα «της φυλής του».
τώρα το πρόσεξα αυτό διότι δεν πολυπροσέχω τις πομπώδεις αοριστολογίες του ικονοπλατς
ο οποίος εσκεμμένα προσπαθεί να γίνει δυσνόητος χάριν εντυπωσιασμού καταλήγοντας συνήθως να μην έχει πεί τίποτα.

Σου λέω λοιπον φιλαράκι πως την επόμενη φορά που θα αναφερθεις με αυτόν τρόπο προς το πρόσωπό μου θα σου σπάσω τα μούτρα
Απλά και όμορφα. Σε κάποιο λάιβ, σε κάποια κοινή παρέα, όλο και κάποιος θα μου το σφυρίξει πως είσαι εκεί..
Μετά κόπων και βασάνων αντιλαμβάνομαι πως έχεις κερδίσει αυτό που νομίζεις πως πλέον είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου,
να ποστάρεις ωσάν το φόρα να είναι το τσιφλίκι σου δηλαδή, να βρίζεις κάθε μέρα κ άλλο άτομο, να μιλάς με αποτρόπαιο ύφος
για ανθρώπους που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το παρελθόν και το ποιόν τους, στηριζόμενος σε κάνα δυο προτάσεις, να χλευάζεις αυτά που δεν καταλαβαίνεις..
Είναι επιβεβαιωμένα η τακτική σου, το κάνεις συνεχώς και τυφλά.
Είσαι ο ορισμός του ψευτόμαγκα, ο ορισμός της φράσης 'κρύβομαι πίσω από το πληκτρολόγιο'.
Συνέχισε τον επιμορφωτικό σου αγώνα για το τι κρύβεται πίσω από την Ευρωπαική και παγκόσμια κριση ιδωμένη μέσα από το πρίσμα του κομμουνιστή
που δεν αφήνει περιθώρια λάθους για την αποψάρα του χωρίς εμένα ως παράδειγμα προς αποφυγή στα πάμπολλα άκυρα, φαιδρά
παραδείγματά σου.

[κακός] Σε μια δεύτερη σκέψη λέω να σου σπάσω τίποτα άλλο γιατί σιχαίνομαι τα σπυράκια στην μούρη σου ..
Η καράφλα, το απύθμενο κόμπλεξ κ η αγαμία που σ' έχει βαρέσει κατακούτελα είναι κοινά χαρακτηριστικά με τον έταιρο φωστήρα
attention whore παύλα 700 χιλιάδες ποστς σε ένα χρόνο. [/κακός]

Επίσης δεν εχω κάνει λόγο ποτέ για κάποια ανωτερότητα «της φυλής μου», παρά μόνο για ανωτερότητα γλώσσας και παιδείας.