Results 1 to 15 of 224

Thread: Postmodern Resistance

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by Caffrey View Post
    Λές οτι "Ομοφυλόφιλος ή όχι, αν κάποιος νιώθει ότι πρέπει να μου το επιδείξει στη μάπα, για μένα είναι κομπλεξικός".
    Ποτε ομως θα χρειαστεί κάποιος να σου πει οτι ειναι ετεροφυλόφιλος?
    Όταν φοράει αμάνικα μπλουζάκια για να δείξει τα αρρενωπά μπράτσα του, όταν επιδεικτικά διηγείται ιστορίες με τις κατακτήσεις του, και πολλά ακόμα. Μα γιατί ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να μου το πει κάποιος, ο,τι σκατά και να είναι; Αυτό είναι το παν στη ζωή; Αν είμαι κι εγώ σε παρόμοια φάση και ψάχνομαι, θα βρω τον τρόπο μου να το μάθω. Γιατί παίρνουμε ως δεδομένο ότι ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η σεξουαλικότητα οποιουδήποτε συναντώ καθημερινά;

Από κει και πέρα, κάνεις πολλές υποθέσεις/παραδοχές για μένα βάσει μιας παραγράφου που έγραψα και τα συμπεράσματά σου μόνο ασφαλή δεν είναι, όπως πχ με ποια έννοια χρησιμοποιώ τη λέξη "πούστης". Κρυμμένη προκατάληψη, μ'έπιασες. Όμως δες λίγο και το νόημα αυτών που γράφω. Στο φινάλε, ναι συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση, ότι δλδ αναπόφευκτα όλοι κουβαλάμε αντιλήψεις και προκαταλήψεις από γονείς/κοινωνία, αλλά κάποιοι (προσπαθούμε να) είμαστε αρκετά σκεπτόμενοι ώστε να λειτουργούμε πιο "σωστά" παρά αυτές.
    Ξέρεις, επίσης έχω γελάσει πολλάκις και με ανέκδοτα με μαύρους ή με την μικρή Αννούλα. Αυτό φαντάζομαι με κατατάσσει ως ρατσιστή ε;

edit:
    Quote Originally Posted by Caffrey View Post
    Και εδώ που τα λέμε πολύ αμφιβάλλω οτι ισχύει αυτο που λες για σένα, και για άλλους λόγους. Δε σε είδα ποτέ να λές κάτι για άβαταρς η σίγκς χρηστών εδω πέρα με ανάλογο περιεχόμενο με γυναίκες.
    Βασικά πού να έλεγα όντως και κάτι στη συγκεκριμένη περίπτωση ε;
    Τεσπα, δεν έχει και τόση σημασία. Κάντε μου ο καθένας από μια ψυχανάλυσή να τελειώνουμε.
    Last edited by Parasight; 19-09-2011 at 19:50.