Quote Originally Posted by H. View Post
Δεν πα να γαμηθείς ρε ζωάδι που θα μιλήσεις για μένα και τη μάνα μου και λες ότι έχεις κι επίπεδο στην εισαγωγή? Δεν κοιτάς την πάρτη σου που δε μπορείς να συνδυάσεις παραπάνω από δύο λέξεις με συνοχή, εκφέρεις κι άποψη. Το κρίμα στους δικούς σου γονείς καθυστερημένο.
Χανεις το σημειο στο οποιο εστιασα και κομπλεξαρεσαι με την αναφορα στην μανα σου. Ε, καλα, επιπεδο ειπα οτι εχω. Οχι, υψηλο επιπεδο.χαχα. Ωστε δεν μπορω να συνδυασω 2 λεξεις; Και αυτος ειναι λογος για να μην εκφερω αποψη; Απο ποτε; Νομιζα οτι ολοι εχουμε απο μια. Πανεπιστημονες και βλακες. Αλλωστε στο ιαρ ειμαστε, μηπως θες να σου κανω και καμια περισπουδαστη αναλυση για το μεταναστευτικο; Αυτο για την συνοχη με πληγωσε να σου πω την αληθεια. Μαλλον εχει να κανει με το οτι δεν καθομαι να γραφω πολλα εδω μεσα και τα λεω οπως μου ρθουν. Για σενα ομως η γνωμη μου δεν αλλαζει. Αυτη η μικρη που εχει σχηματιστει απο τις αποψεις που εκφερεις με τοση σπουδη εδω μεσα. Και τελος παντων, σκεψου οτι μπορει να υπαρχει καποιος που να ξερει καλυτερα απο σενα καποιο θεμα. Αυτο για το καθυστερημενο ειναι επιπεδου νηπιαγωγειου και περιμενα τιποτα πιο σοβαρο για απαντηση.
Ρε αμνιζιακ καμια αλλη μαλακισμενη ιδεα εχεις; τελευταια δεν κατεβαζεις ιδιαιτερα εξυπνακιστικα σχολια και ανησυχω. Μπας και δουλευεις πολυ;