Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
Δε βαρεθήκατε, λέω εγώ τώρα, αυτό το "λαϊκό" το οποίο κοπανάτε μέχρι αηδίας με σαφέστατη μειωτική διάθεση; Δεν ξέρω αν συμβαίνει λόγω κόμπλεξ απέναντι σε οτιδήποτε παραδοσιακό/παππουδίστικο ή σε οτιδήποτε που φέρνει σε επαρχιώτες χαρτογιακάδες λακέδες, ή αν απλά πρόκειται για υπόλλειμα μεταλχαμμερικής φρασεολογίας, όμως είναι χαζό να στε μαντράχαλοι και να μιλάτε για το "λαϊκό" σαν έφηβοι που τους τραβάνε οι γονείς τους με το ζόρι σε ταβέρνα και αυτοί έχουνε μαζί τους discman με Slipknot γιατί σιχαίνονται την καλή διάθεση ( )

χαχα δεν καταλαβαίνω που θίχτηκες ακριβώς. μίλησα εναντίον καμιας παράδοσης; εσύ δηλαδή ζεις σε καμια χώρα μουσικά πολιτισμένη και ως επι το πλείστων δεν σε κατακλύζουν ζήνες γαρμπές σαδομαζωνάκιδες και τερλέγκες; ή γενικά βλέπεις να επικρατεί το λαικό τραγούδι έναντι του λαικίστικου; χρειάζεται να σου πει το χάμερ και κάθε χάμερ οτι ζεις στην χώρα της γαρδένιας και του καρσιλαμά; ή βλέπεις πουθενά οτι υπάρχει σοβαρό λαικό τραγούδι σήμερα και στο θίγω;

Δηλαδή θες να μου πεις ότι στο μυαλό σου έχεις απόλυτα διαχωρισμένο το λαϊκό τραγούδι από τη σκυλοπόπ κουλτούρα; Εγώ είμαι 99% σίγουρος πως όχι, αφού

- αφενός αναφέρεις καίτη γαρμπή και λοιπά κοινότυπα (μόνο η φρασεολογία αρκεί για να καταλάβεις πόσο τσουβαλιάζει ένας άνθρωπος καταστάσεις) τη στιγμή που υπάρχει κάμποση αξιόλογη δραστηριότητα εν Ελλάδι πάνω στο θέμα,

- αφετέρου ό,τι είναι μία mainstream μέταλ μπάντα τύπου Slipknot (τυχαίο παράδειγμα) δίπλα σε μία αρχιδάτη metal μπάντα, είναι και η Καίτη Γαρμπή δίπλα σε έναν λαϊκό ρεμπέτη, με τη διαφορά ότι στους Slipknot μάλλον δε θα ασκήσεις κριτική για το πόσο ανακυκλώσιμη υποκουλτούρα είναι αλλά θα τους ακούσεις κιόλας (δε μιλάω για σένα προφανώς, ευρύτερη κουβέντα κάνουμε).