για χειροποίητο γιδοτύρι μου κάνει
μινμιν τελευταία τό'χεις ρίξει στη μάσα ε?
Φρέσκια μυζήθρα.
Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τον άρχοντα.
Resistance is useless
ρολάκια κοτόπουλο με μπέικον, τυράκι, πράσο κλπ
κέικ λεμόνι με σιροπάκι
![]()
[8α το ήθελα λίιιιγο πιο ξινούλι]
satan was a lez
το χεις για συνταγή για το 1ο έπος;
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Λοιπόν, παίρνουμε τα στήθη [φιλέτο πάντα] του κοτόπουλου κ τα βάζουμε σε ένα μπολ με κρασί ξηρό λευκό, δεντρολίβανο κ πράσινο πιπεράκι (χονδρό) για μια ώρα στο ψυγείο να μαριναριστεί.
Αφού περάσει η ωρίτσα βγάζουμε -κρατάμε την μαρινάτα- τα φιλετάκια κ παίρνουμε το καλό μας το μαχαίρι κ τα κόβουμε στην μέση. Αν θέμε τα πατάμε να ανοίξουν κιόλας. Αφού τα αλείψουμε με λαδάκι κ τα πασπαλίσουμε με αλάτι [γω βάζω ένα αλάτι από τα Ιμαλάια (ροζ) κ θαλασσινό αλάτι χονδρό] βάζουμε σε κάθε ένα μπέικον, τυράκι κ το τυλίγουμε. Για να μείνει κλειστό βάζουμε ή βρεμένες οδοντογλυφίδες ή σπάγκο -όχι τον πλαστικό.
Τεσπά τα βάζουμε στο ταψάκι μας, βάζουμε κ τα πράσα ρίχνουμε την μαρινάτα κ τα πετάμε σε προθερμασμένο φούρνο αφού τα σταυρώσουμε για να μας βοηθήσει κ η παναγίτσα.
Σε χαμηλή φωτιά (εγώ το βάζω στους 120 αλλά έχω όοολη τη μέρα μπροστά μου) και κάνα τεταρτάκι πριν τελειώσει ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος κ είναι έτοιμα.
![]()
satan was a lez
Το δεύτερο φαίνεται υπέροχο.
Feed my fear
μακαρονια με κρεμα γαλακτος, γαλοπουλα, μανιταρια και τυρι απο πανω.
και σοκολατα μετα![]()
υπομονή
Με πιάνετε στη μέση του γεύματος.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
satan was a lez
ΚΑΛΤΣΟΝΕ![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ