Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 162 of 162

Thread: Αντιεξουσιαστική Κίνηση

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

η σωστή απάντηση θα ήταν "πχ κροστάνδη".

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

na valoume stous nekrous MAS k tous melontikous karkinopa8eis apo ta teleftea ximika, idi exoun arxisei oi parenergies.
    oi aristeroi aneta 8a metrisoun ligoterous.

k 8a sovareftw [giati exasa k stin mpirimpa] ine malakia na les ston allon min rotas k katse diavase.
    nai 3erw to kanw k egw, alla to 3erw pws einai malakia :metamelia:.
    vasika otan milame gia kati pou einai toso anixto oso i anarxia [la8os, ANARXIA] ta perisotera ta pianeis mesa apo sizitiseis, sineleyseis, tropous draseis [pernontas meros, oxi kitontas tous apo apostasi] klp.
    nta3 mporei na ta exei pei o bakunin alla exoun perasei k 200 kati xronia apo tote.

satan was a lez

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Δώσε καμιά πρόταση, αυτό τον καιρό διαβάζω το κρατισμός και αναρχία, αν και τα βρίσκω ένα τσακ βαρετά αυτά τα βιβλία.
    συνήθως προτείνουν το αλφαβητάρι του αναρχισμού σαν απλό κατανοητό και εισαγωγικό. Το έχω αλλά πάντα βαριόμουν να το διαβάσω.

Αν σου φαίνονται βαρετά τέτοια βιβλία διάβασε κάτι πιο σύγχρονο που πολλές φορές έχουν και πιο πολύ επαφή με την πραγματικότητα μιας και έχουν περάσει και καμιά 100 χρόνια από τότε. Τι νόημα έχει ας πούμε να κάθεσαι να σου αναλύει ο Μαρξ ή ο Μπακούνιν την εργατική τάξη και την σύνθεσή της όταν αυτή έχει αλλάξει εδώ και χρόνια; Δεν λέω ότι δεν λένε χρήσημα πράγματα ή ότι λένε μαλακίες (που λένε συχνά πυκνά) αλλά αν σου φαίνεται βαρετό καλύτερα ας πούμε να διαβάσεις το Εξέγερση, κρίση, ταξική σύνθεση το 2009 που δημοσιεύτηκε πριν 4 μέρες. Ψάξου για αναλύσεις σε blogs ή για περιοδικά του χώρου που υπάρχουν στο Internet. Για καλοκαίρι και διακοπές πάντως ότι πρέπει είναι Ντάριο Φο (δεν πληρώνω δεν πληρώνω, ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού, κτλ κτλ). Θεατρικά είναι, κωμωδίες, αλλά κάργα πολιτικά. Ίσως τα έχω συνδυάσει με καλοκαίρι γιατί τότε τα διάβασα όσα έχω διαβάσει.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    na valoume stous nekrous MAS k tous melontikous karkinopa8eis apo ta teleftea ximika, idi exoun arxisei oi parenergies.
    oi aristeroi aneta 8a metrisoun ligoterous.
    χιχιχιχι

Θα πάθω εγκεφαλικό.

Πριν το πάθω όμως θα σου απαντήσω και στα σοβαρά: Αυτό που είπα δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση παρότρυνση για αδράνεια, μη συμμετοχή και "νοικοκυραιισμό". Μερικά πράγματα είναι ξεκάθαρα και πολύ απλά και φυσικά το να χρησιμοποιεί κανείς σαν δικαιολογία την πολυπλοκότητα των πραγμάτων για την απάθειά του είναι τουλάχιστον γελοίο.

Το ότι γενικότερα η πραγματικότητα και εν ολίγοις "το πως δουλεύει ο κόσμος σήμερα" είναι απλά -ζήτω εμείς κάτω εσείς- και τα λοιπά είναι για τύπους τύπου λεηντικίλερ που τα παίρνουν έτοιμα από συνελεύσεις. Ουρτ.
    Last edited by Dythor; 06-06-2009 at 03:21.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Το συγκεκριμένο κυλάει αρκετά εύκολα και είναι ημιπολιτικό μόνο. Α, και κάτι τελευταίο, συμβουλή μου είναι να μην πιέζει κανείς τον εαυτό του να αναμειχθεί με οποιασδήποτε μορφής καλλιτεχνική ή πολιτική έκφραση, κέρδος αποκομίζεις από απόψεις πάνω σε ερωτήματα και ανησυχίες ήδη γεννημένα. Τέλος πάντων, καλή ανάγνωση
    Δεν πιέζομαι να αναμιχθώ, οι ανησυχίες ήδη υπάρχουν, απλά δε με καλύπτει ο διάλογος γι'αυτό στρέφομαι και στα βιβλία. Αλλά ρε πούστη μου, αυτό που είπε ο rage for order, κάθομαι και διαβάζω για τον Βίσμαρκ τώρα και για το πόσο κοντά ήταν η εργατική επανάσταση στην Αγγλία πριν 150 χρόνια, yawn.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

nihil pop metamelia3's Avatar

ε ναι, γενικα η ιστορια στην πολιτικη διαπραγματευση χρησιμοποιειται μονο για επιδειξη. ελαχιστοι μπορεσαν να βγαλουν χρησιμα πορισματα (ορθα ή μη) απ' αυτην.

κατα τ'αλλα, απελπιζομαι καθολικα με τους αριστεροκαβλωμενους.
    this is radio freedom.

Senior Member Midnight's Avatar

Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    nta3 mporei na ta exei pei o bakunin alla exoun perasei k 200 kati xronia apo tote.
    Και φυσικά ο Μπακούνιν μπορεί να ήταν ιδιαίτερα αξιόλογος σύντροφος, όμως δεν ήταν αυθεντία...
    Κανείς δεν είναι αυθεντία.
    ART IS A BLAST!!!

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

πηγα να γενικολογησω για τους αναρχικους, αλλα τελευταια στιγμη μ'ενα παρατεταμενο πατημα του backspace τα διεγραψα, δεν ειναι καλες οι γενικολογιες!! midnight εισαι απο Θεσ/νικη ή τα κουτσομπολια για την εδω ΑΚ τα εμαθες απο αλλου? κοιταξτε και μεις οι εαακιτες ξεκατινιαζομαστε μεταξυ μας αλλα εσεις ρε παιδι μου βραβειο!! τωρα ενα σχολιο περι τρεντ στις ημερες μας του να'σαι αναρχικος μπορει να ταν κι αχρειαστο, αλλα θα το κανω! ειδικα ετσι στη "φαση" που ο καθενας απο διαφορετικη "φαση" θα κραξει τον αλλο για ποιο φλωρο, ή για ξεπουλημενο ή ρε ψηλε αυτοι οι "ταδε" δεν "υπαρχουν"!! γενικα βγαινει ανετα το αναρχοπατεριλικι τη σημερον ημεραν! οχι απο τα προηγουμενα γραφομενα, αλλα γενικως! ωπα ειπα γενικως, γενικολογω λες? ας ειδικολογησω αναρχικος που ακουει Crimson Glory!! ψαχνω να βρω κατι αντιστοιχο αντιφατικο αλλα δεν ειλικρινα δε μου ρχεται κατι τοσο πετυχημενο!
    Last edited by Pinatero; 06-06-2009 at 17:01.
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Senior Member Midnight's Avatar

Quote Originally Posted by Pinatero View Post
    πηγα να γενικολογησω για τους αναρχικους, αλλα τελευταια στιγμη μ'ενα παρατεταμενο πατημα του backspace τα διεγραψα, δεν ειναι καλες οι γενικολογιες!! midnight εισαι απο Θεσ/νικη ή τα κουτσομπολια για την εδω ΑΚ τα εμαθες απο αλλου? κοιταξτε και μεις οι εαακιτες ξεκατινιαζομαστε μεταξυ μας αλλα εσεις ρε παιδι μου βραβειο!! τωρα ενα σχολιο περι τρεντ στις ημερες μας του να'σαι αναρχικος μπορει να ταν κι αχρειαστο, αλλα θα το κανω! ειδικα ετσι στη "φαση" που ο καθενας απο διαφορετικη "φαση" θα κραξει τον αλλο για ποιο φλωρο, ή για ξεπουλημενο ή ρε ψηλε αυτοι οι "ταδε" δεν "υπαρχουν"!! γενικα βγαινει ανετα το αναρχοπατεριλικι τη σημερον ημεραν! οχι απο τα προηγουμενα γραφομενα, αλλα γενικως! ωπα ειπα γενικως, γενικολογω λες? ας ειδικολογησω αναρχικος που ακουει Crimson Glory!! ψαχνω να βρω κατι αντιστοιχο αντιφατικο αλλα δεν ειλικρινα δε μου ρχεται κατι τοσο πετυχημενο!
    Δεν είμαι από τη Θεσσαλονίκη...δε χρειάζεται να είναι κανείς από κει για να μαθαίνει τα ωραία της ΑΚ. Ειδικά εκεί, που 'χει και τη βάση της, ότι μαλακία κάνει βγαίνει και την ξεφωνίζει η ίδια και χαίρεται κιόλας...

Και δε νομίζω πως το "αναρχικός που ακούει Crimson Glory" είναι πολιτικός χαρακτηρισμός...
    ART IS A BLAST!!!

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ που ακούει CRIMSON GLORY;

Senior Member rage for order's Avatar

πλάκα πλάκα οι crimson glory γαμάνε!!!

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.