Page 81 of 128 FirstFirst ... 3171798081828391 ... LastLast
Results 1,201 to 1,215 of 1910

Thread: Παιδεία

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Quote Originally Posted by House Of Low Culture View Post
    psilofrikio to opoio psifizei antikatalipsi? Pou ksanagine?!!?
    Ποτε ψηφισα αντικαταληψη ? Ηλιθιος και συ?

Οσες φορες εχω κατσει σε συνελευση μεχρι τελους καταληψη εχω ψηφισει.

Ιδεολογικα αγκυλωμενος σιγουρα εισαι παντως ...

Το να παρει πτυχιο καποιος, και να δουλεψει για να μην συντειρειται απο γονεις ενω ειναι 23+ , ειναι ατομικισμος? Οι καταληψιες, δεν κοιτανε 'την παρτη' τους ? δεν κοιτανε να τελειωσουν, να δουλεψουν κλπ ? Το ιδιο και περισσοτερο "παρτακηδες" ειναι. Απλα κανουν καποιες και καλα 'μαζικες διαδικασιες' για να νομισουν οτι ειναι κατι αλλο.

Η κοινωνια δεν παει μπροστα απο επαναστατες τους κωλου σαν κ σενα και τον ατιλλα (που κατα βαση οπως ξαναπα, μολις σας δοθει η ευκαιρια θα ειστε τα χειροτερα αρχιδια-εξουσιαστες του κερατα) η κοινωνια παει μπροστα μεσω της αλλαγης και της καλλιεργειας του ατομου κατα του κοινωνικου προγραμματισμου που εχει δεχτει

ΔΑΠΙΤΕΣ της αριστερας ειστε και δεν το χετε παρει χαμπαρι
    Last edited by VidnaObmana; 15-09-2011 at 23:17.
    Let The Freak Flag Fly!

Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post

Το να παρει πτυχιο καποιος, και να δουλεψει για να μην συντειρειται απο γονεις ενω ειναι 23+ , ειναι ατομικισμος? Οι καταληψιες, δεν κοιτανε 'την παρτη' τους ? δεν κοιτανε να τελειωσουν, να δουλεψουν κλπ ? Το ιδιο και περισσοτερο "παρτακηδες" ειναι. Απλα κανουν καποιες και καλα 'μαζικες διαδικασιες' για να νομισουν οτι ειναι κατι αλλο.

Ότι παίζει να γίνονται για να ακυρωθεί ο νόμος ούτε που σου πάει το μυαλό, ε;
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Οι καταληψιες, δεν κοιτανε 'την παρτη' τους ? δεν κοιτανε να τελειωσουν, να δουλεψουν κλπ ? Το ιδιο και περισσοτερο "παρτακηδες" ειναι. Απλα κανουν καποιες και καλα 'μαζικες διαδικασιες' για να νομισουν οτι ειναι κατι αλλο.
    Tάδε έφη, το κλασικό τυπάκι που είναι «ενάντια στις γενικεύσεις» και «βρε παιδιά, να κρίνουμε με βάση την ατομικότητα του καθενός».

Και ούτε μια λέξη για το νόμο πλαίσιο. Αστοδιάολο πια, κρετίνοι κάθε είδους.

Νόμος είναι.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Οι καταληψιες, δεν κοιτανε 'την παρτη' τους ? δεν κοιτανε να τελειωσουν, να δουλεψουν κλπ ? Το ιδιο και περισσοτερο "παρτακηδες" ειναι. Απλα κανουν καποιες και καλα 'μαζικες διαδικασιες' για να νομισουν οτι ειναι κατι αλλο.
    Tάδε έφη, το κλασικό τυπάκι που είναι «ενάντια στις γενικεύσεις» και «βρε παιδιά, να κρίνουμε με βάση την ατομικότητα του καθενός».

Και ούτε μια λέξη για το νόμο πλαίσιο. Αστοδιάολο πια, κρετίνοι κάθε είδους.
    Οταν μου επιτιθονται χωρις λογο (ο αλλος διαβασε τον καφε οτι ψηφιζω αντι-καταληψη) κανω το λαθος να γενικευω και να απανταω σε αναλογο υφος

Οι γενικευσεις υπαρχουν αλλα 1) εχω επιγνωση οτι ειναι τετοιες 2) δυστυχως ομως ατομα με τη συμπεριφορα και τροπο ομολιας σαν ατιλλα και HOLC (αλλα και τι δικη σου -"κρετινοι καθε ειδους" και εσυ εισαι ο εξυπνος που κατεχει τη συμπαντικη αληθεια)* ειναι ατομα που υποτιθεται θελουν να αλλαξουν τον κοσμο και να επαναστατησουν και δεν εχουν ξεκινησει απο τον εαυτο τους.

Κολλημα,φανατισμος,αδιαλλαξια,ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

Και φυσικα καμμια απαντηση στο 'ποιος ειναι ο παρτακιας τελικα'

@tsimpoyklano προφανως γιαυτο το λογο γινονται απλα λεω οτι ειναι σεβαστο το να θελει καποιος να τελειωσει.

* Δεν με εκπλησσει βεβαια γιατι συχνα πυκνα δειχνεις το κομπλεξ σου (και δεν ξερω και γιατι) απο τη στιγμη που αρχισα να γραφω σε αυτο το φορουμ. Μιζερο,ανοργασμικο,δυσκοιλιο,μικροψυχο και χαιρεκακο τυπακι. Αυτη την εντυπωση δινεις.
    Last edited by VidnaObmana; 15-09-2011 at 23:44.
    Let The Freak Flag Fly!

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

δαπιτες της αριστερας λεει ο αλλος.και μετα θες να σε παρουμε στα σοβαρα?

δε δειχνω κανενα σεβασμο στα γιουσουφακια των καθηγητων επειδη "θελω να δωσω εξεταστικη να τελειωσω".παρτο πτυχιο σου και βαλτο στον κωλο σου γτ δουλεια μηχανικου πανω απο 600 ευρω δεν θα βρεις-αν βρεις.
    απειρος κοσμος χρωσταει εως και 5 μαθηματα και ψηφιζει καταληψη.
    στο πολυτεχνειο κρητης που βρισκομαι η αντικαταληψη παιρνει 30 κουκια σε συνελευση 400 ατομων.
    το γκρουπ τους στο φεησμπουκ που κανει λαηκ ο καθε πικραμενος εχει 120 ατομα οταν για να παρουν συνελευση χρειαζονται πανω απο 300.
    και τους σιγονταρουν τα περισσοτερα ΜΜΕ και ο καθε πρετεντερης-μανδραβελης.
    ΠΑΠΕΙ και ΠΑΜΑΚ αποφασιζουν καταληψη με τη δαπ μεσα.ολοι αυτοι μαλακες ειναι?

Αγορι μου τι δεν καταλαβαινεις? Σου πα σε ολες τις συνελευσεις που εχω κατσει μεχρι τελους καταληψη εχω ψηφισει.Και οσες φορες κατεβηκα εκλογες, γαμωΕΑΑΚ ψηφισα. Τι να λεει ομως? Ειμαι γιουσουφακι των καθηγητων επειδη τολμησα να σκεφτω οτι θελω να τελειωνω ASAP. Τετοια ειναι η διαλεκτικη και η αντιληψη σου/σας.

Εγω εξωτερικο θελω να φυγω. Ειναι ατομικισμος και αυτο, το οτι σε λιγο δεν θα χω να φαω και ειμαστε πολυτεκνη οικογενεια με πολλα εξοδα, και κοιταω να φτιαξω τη φαση μου κ να βοηθησω την κατασταση?

Και εσυ περιμενεις με την καταληψη να πιεσεις τοοοσο πολυ το υπουρχειο,κλεινοντας τη σχολη, που δεν θα παιρνεις 600 ευρω αλλα θα σου ανεβασουν το μισθο, γιατι τους τσουζεις πολυ με την καταληψη.Ασε ξερω, ειμαι ... "ηττοπαθης"

Το "δαπιτες της αριστερας" πηγαινε στο lifestyle που συναντας σε τετοιες "παραταξεις".

Στην τελικη εγω δεν θελω να αλλαξω τον κοσμο με τετοια ατομακια για συντροφους/συνοδοιπορους. Διαλεγω να συμπορευομαι με συγκεκριμενα ατομα.

Και τελος κανεις δεν μου απαντησε πως το να ψηφιζεις καταληψη συνεπαγεται οτι ΔΕΝ εισαι ατομικιστης.
    Let The Freak Flag Fly!

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

self μούτζα για το προσωπικό κατηγορητήριο αλλά φρίττω.

βύντρα, ΣΚΑΣΕ και τράβα πόσταρε κανά goa trance, είσαι εκτός τόπου και χρόνου, νομίζεις ότι όποιος σε βρίζει είναι εαακίτης, περιμένεις ποστ που να βρίζει την αριστερά για να κάνεις quote "ε πεσ τα ρε φιλε με τους κολωαριστερους πυ καπελωνουν". τράβα στο εξωτερικό, εγώ θέλω να ζήσω στην ελλάδα και κάνω κατάληψη μπας και εκβιάσω κανέναν πούστη να κάνει πιο εύκολο το να βρω δουλειά με το κωλόχαρτο που με ταΐζουν δεκάδες χρόνια οι δικοί μου να πάρω.

dythor, σε ποια σχολή συνελευσιάζεσαι, σε αυτή που παρακολουθείς ή αυτή που δίνεις εξεταστική;

rottenside χίλια άτομα πορεία σήμερα σε ποια πόλη; επίσης γελάω με οποιονδήποτε περιμένει μαθητές να κάνουν κατάληψη επειδή δεν έχουν βιβλία, αν ήμουν 14 θα ΚΑΥΛΩΝΑ να μην έχω διάβασμα και ασκήσει για το σπίτι, δε γεννήθηκαν όλοι ντουρούτι.

τέλος, γιατί δεν μπορείτε να γίνετε όλα τα κωλόφρικα σαν αυτούς, βγάζουν τους καλύτερους ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΙ ΑΝΑΚΛΗΤΟΥΣ, έχουν αναλυσάρα που συντρίβει τη μισή αριστερά και όταν κάνουν μπάχαλα, τα κάνουν χωρίς να διώχνουν και τη μισή πορεία (που αποτελείται από φλώρους, φυσικά):

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post

τέλος, γιατί δεν μπορείτε να γίνετε όλα τα κωλόφρικα σαν αυτούς, βγάζουν τους καλύτερους ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΙ ΑΝΑΚΛΗΤΟΥΣ, έχουν αναλυσάρα που συντρίβει τη μισή αριστερά και όταν κάνουν μπάχαλα, τα κάνουν χωρίς να διώχνουν και τη μισή πορεία (που αποτελείται από φλώρους, φυσικά):
    Γελάω δυνατά.Για τους ίδιους μιλάμε?

nihil pop metamelia3's Avatar

κοιτα τα μουτρα σου καλυτερα, το φμς αξιζει αδιαμφισβητητα τον σεβασμο που του αποδιδεται και πολυ ακομα. ισως και η μοναδικη πολιτικη συνιστωσα στα φοιτητικα πλαισια που αξιζει προσοχης και οχι ροχαλας στην μαπα.
    this is radio freedom.

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Xμμ ναι δεν έχω ενστάσεις επ'αυτού αν και διαφωνώ σε μερικά με τα παιδιά.
    Αλλού ήταν το point μου.

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    κοιτα τα μουτρα σου καλυτερα, το φμς αξιζει αδιαμφισβητητα τον σεβασμο που του αποδιδεται και πολυ ακομα. ισως και η μοναδικη πολιτικη συνιστωσα στα φοιτητικα πλαισια που αξιζει προσοχης και οχι ροχαλας στην μαπα.
    Για ποιά φυσικόμαθηματική μιλάμε? Αθήνα?
    Kill the wise one!

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by mourning apocalypse View Post

Γελάω δυνατά.Για τους ίδιους μιλάμε?
    δεν περίμενες το RESPECT ή γράφω κάτι λάθος;

Senior Member rottenside's Avatar

@ Phantom Duck : αναφερομουν στο πανεκπαιδευτικο αθηνας. και ναι περιμενα να κατεβουν και μαθητες. δεν ειναι οτι δεν εχουν διαβασμα και ασκησεις. απλα για να τις κανουν θα πρεπει ή να ξηλωθουν οι γονεις τους ή να στραβωθουν διαβαζοντας απο τον υπολογιστη. ακομα κ σε αυτη την ηλικια εχεις το μυαλο να καταλαβεις ποτε γαμιουνται καποια πραγματα στη ζωη σου.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

dythor, σε ποια σχολή συνελευσιάζεσαι, σε αυτή που παρακολουθείς ή αυτή που δίνεις εξεταστική
    Τρομερή απάντηση παλιομαλάκα, σ' αυτή που δίνω εξεταστική για να σου λυθεί η απορία.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Tags for this Thread