Πως και εχεις μεινει αναξιοποιητο ομως? Πιασε κανα μικροφωνο, ακομη εδω εισαι με μας τους αργοσχολους?
Πως και εχεις μεινει αναξιοποιητο ομως? Πιασε κανα μικροφωνο, ακομη εδω εισαι με μας τους αργοσχολους?
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Είμαι αντιτουριστικό φαινόμενο. Γι' αυτό.
Ε, ναι, το επικοινωνιακο σου τα σπαει. Αν και διασκεδαζω με το παιχνιδακι εισαι ετσι και ετσι και ετσι, απολογησου, πες τι εισαι στον θειο πλατς που κανει επανασταση, ε, νταξ, απο καποιο σημειο και μετα, η βαρεμαρα η ιδια.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
εγω ειμαι πιο ωραιος, να πιασω καμερα;;;
this is radio freedom.
Φυσικα. Ελα να βιωσουμε επαναστατικους τριγμους.
Εγώ να ευχηθώ στα παιδιά από πάνω καλά γαμήσια!
Λες ?
I'll bury you in your god's fucked garden
χαχαχαχαχαχ
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
πρωκτικό για τον πούτσο
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Θυμαμαι (oταν καηκε η μαρφιν) να εχει καθημερινα αμετρητες αναρτησεις του τυπου ¨κρεμαστε τους κουκουλοφορους, σπαστε τους στο ξυλο, βαρατε τους ανελεητα¨ κλπ. Εμπαινε μετα ο Κάθε αυτιστικος που του ειχαν απο μικρο αφαιρεσει το νωτιαιο μυελο και τα εχωνε ακομα περισσοτερο … πραγματικα, εκεινες τις μερες φοβοσουν να στηριξεις αναρχια με τις αντιδρασεις που εβλεπες.
Σου ελεγαν με τυφλο μισος να κανεις αυτο που κανανε οι αλλοι στη τραπεζα.
εμενα αυτη η τακτικη με παραπεμπει αλλου.
ΥΓ. ωραιο μπλογκ το Λες μαλακιες (με ρεκορ Μαλακιας φυσικα το Προκτικο) .
η αληθινη απολαυση ηταν η φαση που περιγραφει ο αντι και αναμεσα σε αυτα τα ποστ πεταγοταν κι ενα "τι θα γινει αποψε στη ζωη της αλλης"
Vielen Dank für alles was mal war
Σημερα απολαμβανω πχοιοτητες troktiko.blogspot.com/2010/05/troktiko-yahoo.html