Γεια σας παίδες μετά από μισή δεκαετία ορ σαμθινγκ, πολλά θενκς στον Ghoul που κατάφερε να επαναφέρει το ακαουντ μου. Καταρχήν να πω ότι μου άρεσαν πολύ τα νέα του ότι το electric requiem θα ξαναεπανέλθει υπό νέα μορφή και λογική και θα χαρώ να υποστηρίξω όσο μπορώ, θα έχει ενδιαφέρον οπωσδήποτε.
Στα δια ταύτα, χαίρομαι που είδα ξανά μερικούς από εσάς στη συνέλευση και εύχομαι να συνεχίσετε να έρχεστε γιατί είναι μια πρωτοβουλία που θα αφήσει κατι κομβικό στο μέταλ κι ας μην ειναι όλα τέλεια από την αρχή. Ο στόχος είναι κάτι ευρύτερο απο τη διοργάνωση απλά ενός λάιβ και θα προσπαθήσουμε να το στηρίξουμε όσο μπορούμε ωστε να εχει μία συνέχεια και πέραν τούτου. Στο χέρι μας είναι.
Από εκεί και πέρα συμμερίζομαι τις ανησυχίες που εξέφρασε ο Ravenlord, υπάρχουν μεγάλες αντιθέσεις στον μεταλ χώρο οπότε αποκλείεται να την βγάλουμε καθαρή χωρίς καθόλου διαφωνίες και συγκρούσεις. Αν υπάρχουν μπάντες που πραγματικά ενδιαφέρονται και δε νιώθουν άνετα λόγω πραγμάτων που έχουν ειπωθεί από άλλες μπάντες, αν θες έστω με πιεμ έστω πες μου ώστε να προσπαθήσουμε να μεσολαβήσουμε αν είναι δυνατόν. Πρέπει να έχουμε υπόψη μας πάντως οτι αντιφασιστικός χώρος χωρίς αλληλο και αυτοκριτική δεν υπάρχει, όλοι έχουμε δεχτεί κριτική σε κάποια φάση, ιδιαίτερα όσοι εκφρασαμε πολιτικές απόψεις εν μέσω του (μπλακ) μεταλ χώρου φάγαμε και εμείς πολλά απ΄τη μεριά μας. Τι να γίνει. Το θέμα είναι να τα λύσουμε/ξεπεράσουμε αυτά και να προχωρήσουμε σε κάτι που θα μας αφορά όλους κ όλες κ θα εχει μία μαζικότητα.