Καλημέρα, να πω κι εγώ δυο λόγια που ήμουν επίσης στη δεύτερη συνέλευση, εγώ δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος όσο ο ρέηβεν, όχι ότι δεν μπορεί να εξελιχθούν όντως έτσι τα πράγματα, αλλά κρατάω ως θετικά το ότι υπήρχε επιμονή από αρκετά άτομα στον αντιεμπορευματικό-αυτοοργανωμένο χαρακτήρα, και επειδή ψιλοπαρακολουθώ τους yovel, νομίζω ότι έχουν δείξει σοβαρότητα και αφοσίωση, και μετράει σε τέτοια εγχειρήματα το να υπάρχει ένας καλός πυρήνας. Το ότι κάποιος κόσμος θα σπάσει είναι δεδομένο, αυτό γίνεται παντού, και είναι και φυσιολογικό αν θέλετε, μπορεί να είναι και υγιές. Οι προθέσεις είναι καλές, το πολιτικό πλαίσιο είναι καλό, νομίζω ότι αξίζει να στηριχθεί. Συζητάμε στη διαχειριστική ομάδα μήπως δηλώσουμε στήριξη και ως er. Και βλέπουμε πώς θα εξελιχθεί. Αλλά σε μία σκηνή που σε μη αμελητέο ποσοστό ασπάζεται ακροδεξιές ιδέες, και σε μεγάλο ποσοστό επικρατεί το "no politica"-"εμένα με νοιάζει μόνο η μουσική" (ενώ οτιδήποτε κάνουμε, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει και κοινωνικοπολιτική διάσταση) νομίζω ότι μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική πρωτοβουλία.