Quote:
Originally Posted by
FANTASMA
. Τραγικο να κατηγορεις 2 χρηστες για την εικονα του φορουμ, σορρυ κιολας ε, τουλαχιστον να αναλαμβανουμε και ο καθενας τις ευθυνες του ε.
Α επισης σε αυτους τους δυο (2) να προσθεσεις και τους περιπου 20 χρηστες που εχουν σταματησει να γραφουν επειδη το φορουμ ειχε καταντησει ανυποφορο, ξερεις πολυ καλα για ποιους χρηστες μιλαμε κι εκει περα, και ναι, επειδη πολλοι απο αυτους ειναι φιλοι μου (και δικοι σου), ξερεις (?) πως δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Δεκτα ολα, και η γραμμη του φορουμ και τα παντα, αλλα μην λεμε οτι θελουμε ε.
η "εικόνα" ή το "επίπεδο" (όπως χρησιμοποιείς σε άλλες τοποθετήσεις σου) του φόρουμ ταυτίζεται με την εικόνα/επίπεδο των χρηστών του. οι χρήστες εδώ μέσα είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας. άλλους τους συμπαθούμε, άλλους όχι, άλλοι είναι φίλοι μας, με άλλους ερχόμαστε σε αντιπαράθεση. το πώς κρίνουμε την "εικόνα" του καθενός είναι τέρμα υποκειμενικό, οπότε ο α χρήστης μπορεί για 'σενα να είναι γαμώ τα άτομα και για 'μενα μαλάκας και ο β να θεωρείς ότι σου επιτίθεται αδίκως και εγώ να θεωρώ ότι έχει αυτός δίκιο.
όταν εσύ όπου σταθείς και όπου βρεθείς κράζεις ένα χώρο που πολλοί μπαίνουν για να περάσουν την ώρα τους ή για να κάνουν ένα διαλειμμα από τη δουλειά τους ή να γράψουν τη μαλακία τους στην τελική, κάποιοι ενοχλούνται και αντεπιτίθενται. σκέψου στο μαγαζί που πίνεις τον καφέ σου κάθε μέρα να ερχόταν δίπλα σου ο ίδιος τύπος και να σε έπρηζε συνεχώς για το πόσο σκατά είναι το μέρος και πόσο σκατά είναι οι θαμώνες του.
ως διαχειριστής και όχι ως χρήστης (γιατί ως χρήστης ξέρεις ότι σε πολλές απόψεις συμφωνούμε) εγώ βλέπω εσένα να προσβάλεις αρκετό κόσμο εδώ και το ίδιο το μέσο και κάποιους να ενοχλούνται από αυτό και να απαντούν θεμιτά ή αθέμιτα. μια πιο αυστηρή διαχείριση μάντεψε πώς θα έλυνε αυτό το πρόβλημα.
οπότε εγώ αυτό είπα πριν. ως διαχειριστής αυτή τη στιγμή βλέπω ότι το πρόβλημα στην καθημερινότητα του μέσου, το δημιουργούν δύο άτομα. δεν είπα πουθενά όμως ότι δύο άτομα φταίνε για την "εικόνα" του φόρουμ, όπως την έχεις εσύ στο μυαλό σου βέβαια.