View Poll Results: Ban Raven from admin?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Να φυγει απο admin.

3 15.00%
  • Να μείνει admin.

17 85.00%
Results 1 to 15 of 34

Thread: Ban Raven from admin

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member FANTASMA's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    Quote Originally Posted by FANTASMA View Post
    . Τραγικο να κατηγορεις 2 χρηστες για την εικονα του φορουμ, σορρυ κιολας ε, τουλαχιστον να αναλαμβανουμε και ο καθενας τις ευθυνες του ε.

Α επισης σε αυτους τους δυο (2) να προσθεσεις και τους περιπου 20 χρηστες που εχουν σταματησει να γραφουν επειδη το φορουμ ειχε καταντησει ανυποφορο, ξερεις πολυ καλα για ποιους χρηστες μιλαμε κι εκει περα, και ναι, επειδη πολλοι απο αυτους ειναι φιλοι μου (και δικοι σου), ξερεις (?) πως δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Δεκτα ολα, και η γραμμη του φορουμ και τα παντα, αλλα μην λεμε οτι θελουμε ε.

η "εικόνα" ή το "επίπεδο" (όπως χρησιμοποιείς σε άλλες τοποθετήσεις σου) του φόρουμ ταυτίζεται με την εικόνα/επίπεδο των χρηστών του. οι χρήστες εδώ μέσα είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας. άλλους τους συμπαθούμε, άλλους όχι, άλλοι είναι φίλοι μας, με άλλους ερχόμαστε σε αντιπαράθεση. το πώς κρίνουμε την "εικόνα" του καθενός είναι τέρμα υποκειμενικό, οπότε ο α χρήστης μπορεί για 'σενα να είναι γαμώ τα άτομα και για 'μενα μαλάκας και ο β να θεωρείς ότι σου επιτίθεται αδίκως και εγώ να θεωρώ ότι έχει αυτός δίκιο.

όταν εσύ όπου σταθείς και όπου βρεθείς κράζεις ένα χώρο που πολλοί μπαίνουν για να περάσουν την ώρα τους ή για να κάνουν ένα διαλειμμα από τη δουλειά τους ή να γράψουν τη μαλακία τους στην τελική, κάποιοι ενοχλούνται και αντεπιτίθενται. σκέψου στο μαγαζί που πίνεις τον καφέ σου κάθε μέρα να ερχόταν δίπλα σου ο ίδιος τύπος και να σε έπρηζε συνεχώς για το πόσο σκατά είναι το μέρος και πόσο σκατά είναι οι θαμώνες του.

ως διαχειριστής και όχι ως χρήστης (γιατί ως χρήστης ξέρεις ότι σε πολλές απόψεις συμφωνούμε) εγώ βλέπω εσένα να προσβάλεις αρκετό κόσμο εδώ και το ίδιο το μέσο και κάποιους να ενοχλούνται από αυτό και να απαντούν θεμιτά ή αθέμιτα. μια πιο αυστηρή διαχείριση μάντεψε πώς θα έλυνε αυτό το πρόβλημα.

οπότε εγώ αυτό είπα πριν. ως διαχειριστής αυτή τη στιγμή βλέπω ότι το πρόβλημα στην καθημερινότητα του μέσου, το δημιουργούν δύο άτομα. δεν είπα πουθενά όμως ότι δύο άτομα φταίνε για την "εικόνα" του φόρουμ, όπως την έχεις εσύ στο μυαλό σου βέβαια.
    Οποιος ταυτιζεται με το φορουμ τοσο ωστε να θεωρησει ως προσωπικη προσβολη καποια αρνητικη αποψη προς το φορουμ, τοτε να παει να το κοιταξει καπου. Οσον αφορα για το παραδειγμα με το να βρεθει "καποιος τυπος και να ερχεται διπλα μου καθε μερα και να με πρηζει" ειναι αστειο που το γραφεις σε μενα. Αν εσυ το εχεις νιωσει μια φορα, εγω το εχω νιωσει 10, απλα εχω μαθει να το αγνοω γιατι αρνουμαι την οποιαδηποτε τοξικοτητα.

Σου ξαναλεω, πως ειμαι οκ και με την εικονα του φορουμ, και με την διαχειριση του, και με τα παντα, αλλα μη λεμε οτι θελουμε. Δεν προσβαλλω και δεν εχω προσβαλλει κανεναν προσωπικα εδω και πααααααααρα πολυ καιρο, με εξαιρεση καποια απαντηση προς συνεχομενη επιθεση που εχω δεχθει. Το οποιο σε οποιοδηποτε λογικο φορουμ του κοσμου, εχει ηδη αποφευχθει με παρατηρησεις, μπαν ή οτιδηποτε αλλο χρειαστει. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι αν δε θελεις να κανεις μπαν, οι οποιοι ελαχιστοποιουν τα φαινομενα προσωπικων επιθεσεων και εμμονων, αλλα εσυ ενιοτε αντι να κανεις κατι τετοιο, πηδας με τη μια μεσα στον οχλο και αρχιζει το πανηγυρι.

Εσυ ως διαχειριστης βλεπεις το προβλημα να δημιουργειται απο δυο ατομα, γιατι πολυ απλα το βλεπεις το θεμα 100% επιλεκτικα, και οχι ως ενας αντικειμενικος διαχειριστης, αλλα καλη καρδια να εχουμε. Αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα, το φορουμ ηταν πολυ σκατα ηδη εδω και αρκετο καιρο, και πολυ καιρο πριν αναλαβεις την διαχειριση εσυ, οποτε ελπιζω να μην το παιρνεις προσβλητικα αυτο για το μαγαζακι που πινεις τον καφε σου.

ΥΓ. Σου ξαναλεω οτι δε με ενδιαφερει προσωπικα ουτε καμια αλλαγη admin, ουτε η επιστροφη των πινκς και μουτζων, γελοια τα βρισκω και τα δυο θεματα και δεν πιστευω οτι θα εσωζαν το φορουμ, οπως δεν το εσωσαν ουτε στο παρελθον. Απλα μη γραφεις οτι να ναι, λιγο πιο σφαιρικη οπτικη δεν βλαπτει. Μπορεις παντα βεβαια να μου γραψεις για τριτη φορα οτι το προβλημα ειναι 2 χρηστες και να αγνοησεις ολα τα υπολοιπα, δεν περιμενω και κατι διαφορετικο.
    Last edited by FANTASMA; 14-10-2018 at 22:57.
    The rest is just