fyi, το ξέρω πως δεν έχω ειρμό αλλά κάντε υπομονή, είναι η προχριστουγεννιάτικη περίοδος .
θα αναφερθώ στα βασικά:
θεωρώ πως οι άνθρωποι πίσω από τη σελίδα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει για το γενικότερο κίνημα του φύλου.
Που από μόνο του αυτό το κίνημα το θεωρώ κάτι "άχρηστο" αλλά αυτό έχει δύο παράγοντες:
1/ κατά πάσα πιθανότητα η άποψή μου προέρχεται από τις νοοτροπίες που κυκλοφορούν στο κίνημα και 2/ δεν διαχωρίζω τους ανθρώπους με βάση το φύλο ή αν συμφωνούν με την αποψάρα μου, α ναι και 3/ θεωρώ προβληματικό, γιατί κατά βάση ετεροκαθορίζονται μονο από αυτό.
Δεν ήμαστε μόνο εργάτες, αναρχικοί, κομμουνιστές, ελευθεριακοί, άνεργοι, φοιτητές ή ξερω γω τι.
Οι άνθρωποι είναι πολυεπίπεδα όντα -εντάξει μιλάω για το μέσο όρο των ανθρώπων προφανώς- και με βάση αυτό λειτουργούμε στην κοινωνία, στα κινηματικά, στη δουλειά, στα σχολεία κλπ.
Η λογική που τους διακατέχει είναι αυτή που αντί να τους ενώνει με ανθρώπους που συμφωνούν, με τη βάση, τους διαχωρίζει από αυτούς και πολλές φορές τους φέρνει απέναντί τους.
Αυτό που φέρνει ως παράδειγμα ο troubled_mind νομίζω είναι και ο ορισμός αυτού που θέλω να πω.
Γιατί οι ίδιοι άνθρωποι που θα κάνουν τα πάντα να σε πείσουν πως ειναι λογικό να πει ο άλλος πως το παιδί του θέλει να βγει αδερφή είναι οι ίδιοι που θα καταδικάσουν οποιονδήποτε σχολιάσει πως το παιδί του θέλει να βγει στρέιτ.
Είναι σαν αυτούς που γράφουν στους τοίχους πως η ελληνική κοινωνία είναι ρατσιστική.
Ε, είναι αστείο.
Προφανώς η ελληνική κοινωνία δεν είναι ρατσιστική. Το έχει αποδείξει και παλιότερα το αποδεικνύει και τώρα (την ίδια ώρα που γράφονται τα συνθήματα αυτά).
Μάλλον θα επανέλθω με πιο καθαρό μυαλό αλλα μέχρι τότε θα φέρω -και εδώ- το αγαπημένο μου παράδειγμα: