απομακρυνε απο το προφιλ μου το εμετικο θρεντ που κανατε σπλιτ και το βαλατε στη λιστα με τα δικα μου , ο αθλιος τιτλος μονο δικος σου θα μπορουσε να ειναι αλλωστε μαλακαθικι γελοιε
απομακρυνε απο το προφιλ μου το εμετικο θρεντ που κανατε σπλιτ και το βαλατε στη λιστα με τα δικα μου , ο αθλιος τιτλος μονο δικος σου θα μπορουσε να ειναι αλλωστε μαλακαθικι γελοιε
θα υποφερεις
Tαδ'έφη αμετανόητος . Εργένης;
αμετανοητη πεοζητιανα
θα υποφερεις λεμε...ηδη οι φωτος σου εχουν μπει σε σαιτ με κτηνοβασιες
Σκάσε ξέρασμα και παρ'το απ'τη λίστα μου τώρα
Εδω θα ηθελα να προσθεσω οτι οπως και τα 96% που λες γενικα, δεν εχω ιδεα τι εννοεις.
δεν εχω κανει καμια κινηση να "το βαλω στη λιστα σου", για την ακριβεια δεν εχω καταλαβει καν τι θες να πεις.
νο σιτ σερλοκ, αλλα και παλι.
α μολις καταλαβα.
λυπαμαι πραγματικα.
ωραιο σταρτιν θρεντ παντως, μπραβο σου.
Υποκριτικό καθίκι σβήσε τα δύο πρώτα ποστς -ως μαλακας μοντερειτορ που εισαι νομιζω μπορεις να το κανεις αυτο- για να γινει στικυ στη δικια σου κωλολιστα με τα σταρτιντ θρεντς σου. Επίσης σταματα να σπαμαρεις και παραδεξου πως εσυ το βαφτισες ετσι. Ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει ακομα, τι το'βαλατε στη λιστα μου σιχαματα;
A και ον τοπικ προτείνω σ'αυτόν του οποίου το όνομα δε με αφορά πλέον, μέχρι να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη δημοσίευσή του που άπτεται του θέματος μπαν μου φέρνοντας το ξανά στο προσκήνιο και τον οποίο θεωρώ ηθικό αυτουργό για την μετέπειτα έξαρση της σκατοψυχίας μερικών, ένα αποτέλεσμα της οποίας ήταν και η σύσταση του εν λόγω θρεντ, την αρχή και το όνομα του οποίου κατ'αυθαιρεσία αποδώσατε σε μένα.
αγαπητη χρηστρια,
Δεν μπορω να ασχοληθω με τα ανυπαρκτα προβληματα σου.
θεωρω τιμητικο να εχεις ως σταρτιν θρεντ σου τα προβληματα που ειχε το Παγκρατιο το 480 π.χ. αφου ο ΑΟ Σπαρτης δεν εδειχνε οτι θα τα καταφερει να μπει στα πλεη οφφ λογω κυριως οτι η 1η ομαδα του ειχε ενα μικρο ατυχημα στις Θερμοπυλες.
Στο μεταξυ η ξενων συμφεροντων ομαδα Ζερξις PC, (Ζερξις Παγκρατιουμ Κλαμπ) ειχε αποφασισει να επενδυσει στην επεκειμενη ΑΜΚ της ομοσπονδιας του Παγκρατιου, με την εισροη 1.000.000 Περσικων περσων.
Το Φαηναλ Φορ στις Πλαταιες αναμενοταν με παγκοσμια αγωνια.
Μετα τιμης,
Επισημη απαντηση Μοντερεητιν Τημ Τζενεραλ Ντισκασσιον.
Ουστ τρισίχαμα που θα με πεις και αγαπητή, παίζοντάς το tea and sympathy υποκριτικό καθίκι, ποσώς με ενδιαφέρει τι ρόλο διαδραματίζεις ως μοντερέιτορ ούτε επιδιώκω κάποιου είδους άμεσης ή έμμεσης διαδραστικότητας μαζί σου, ο μόνος λόγος που απευθύνθηκα σε σένα είναι γιατί εσύ έχεις αυτή τη δικαιοδοσία .
Μπήκε μόνο του στη μαύρη λίστα
Μίτσμανν έρχεται και φεύγεις νύχτα
Δε θα βρεις ξανά του τσατ την πόρτα
Για να κάνεις την γνωστή σου βόλτα
δεν κρατήθηκα
γιατι δεν πρηζεις καναν αντμιν;
ποιος είπε ότι δεν το έκανε;
οντόπικ, έκανα σπλιτ γιατί ήταν σε άσχετο θρεντ.
Καλά εντάξει. :moutza:
Κλαιω.
o Admin που θέλουμε :touched::touched::touched::touched:
inb4 ποστάρει ο firestorm πούτσες.
αυτα θα κοπουν, οπως βλεπετε το ΕΑΡ εχει σοβαρεψει επιτελους.
ναι μιλησαμε χτες στο φεισμπουκ
εγωαυτοςQuote:
Πάνο εισ'εκει;
εγωQuote:
μμ
αυτόςQuote:
μπορεις σε παρακαλω να δεις λιγο αυτό http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1210421 ?
ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ
δεν το θελω δε με νοιαζει κι αν το σβησεις σε παρακαλω δεν το θελω στη λιστα μου ειναι αδικο δεν το αρχισα εγω ουτε το ονομασα ετσι ουτε εχω καμια σχεση αυτοι αρχισαν να με βριζουνε παλι και την αρχη την εκανε το καθικι
βαλ'το στα δικα του θρεντς παρ'το απ'τη λιστα μου ρε συ δεν ειναι δικαιο αυτο ελα πες κατι
εγωQuote:
αφού σπαμμάρεις, λογικό είναι να γίνεται σπλιτ
αυτοςQuote:
δε σπαμαρα
α σπλιτ λεγεται
δε σπαμαρα
και μαλιστα επειδη μαλλον εσυ δεν το ξερεις
η ενιθαρμον δεν το ειχε μετακινησειθ απο το αλλο θρεντ
και οταν οπως θα ειδες επεμεινα να σβηστουνε τα ποστς οπως στο αλλο με τον ψυχακια τον 00ι00
δεν το ξερεις αυτο ε? δε θελω να στα πρηζω αφου δεν ασχολεισαι πια
αλλα λεω πως δεν το ειχε μετακινησει ουτε τον ειχε κανει στικυ κι οταν της ειπα οπως θα δεις να σβηστουνε τα ποστς επειδη ειναι σπαμ οπως ειχε γινει με το αλλο με τον 00ι00 μου λεει δεν τα σβηνω να μην απανταγες και μετα το κανε στικυ και τα βαλε στα δικα μου
εγωQuote:
ναι, δεν ξέρω τι μου λες, σιγά το πράμα, ένα φόρουμ είναι, πώς κάνεις έτσι για το τι φαίνεται στα θρεντς σου
αυτοςQuote:
δεν το θελω στα θρεντς μου δεν το αρχισα εγω ουτε το ονομασα ετσι
αυτος που το ονομασε να το βαλει στα δικα του
εγωQuote:
οκ, αν σε χαλάει τόσο σταμάτα να μπαίνεις στο φόρουμ
αυτοςQuote:
φαινεται σα να το χω φτιαξει εγω το θρεντ
τελειωνε ρε γιατι να σταματησω ειναι αυθαιρεσια αυτο παρτο α[π'τη λιστα μου
του φιξερ του χες σβησει ενα θρεντ αν θυμασαι επειδη σε παρακαλεσε
εγωQuote:
αυθαιρεσία είναι που με πρήζεις για βλακείες. καληνύχτα.
Quote:
αυτο δεν ειναι μεροληψια?τι λες
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΕΓΩ
ΑΜΑ ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΖΕΡΝΕΙΜ ΣΟΥ ΠΧ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ? ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΝΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΗΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΕΙΤΟΡ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ Ε?
ΣΤΟΝ ΦΙΞΕΡ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΒΗΣΕΙΣ ΘΡΕΝΤ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟΘΡΕΝΤ ΑΠ'ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΚΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ
ειναι πραγματικα λυπηρο να εισαι τοσο αναλγητος και αναισθητος αντμνινιστυρειτορ
και επισης παρολο που νομιζα πως ειχε εξαληφθει απο σενα μετα τη γνωριμιας μας απο κοντα διακρινω μορφη εμπαθειας, καλα για τη μεροληψια να μην δωσω εκταση ειναι αυτονοητη και αυταποδειχτη
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣ Η ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΝΟΜΑΣΑ
και σε λιγο θα με κανεις και μπλοκ στο φβ στανταρ για να μην ενοχλεισαι γιατι ξερεις πως εχω δικιο, απορω πως κοιμασαι με ησυχη συνειδηση
και δε μιλαω για τα περασμενα πανε αυτα ειπες πως μ'αγαπας κιολας μετα
ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΩΡΑ
ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟς ΟΝΟΜΑΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΩ ΕΓΩ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ Η ΙΔΙΑ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠ'ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΕΙΤΟΡ ΠΑΡ'
ΤΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΟ ΖΗΤΑΩ ΣΑΝ ΧΑΡΗ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΞΕΡ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΙΚΑ
εννοω τελος παντων πως ειναι δικαιο αιτημα
και ναι διεκδικηση καλα το ειπα διεκδικω το προνομιο μου οπως και να χει
ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟΙΔΙΔΕΤΕ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΣΕΙ
καληνυχτα
http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1206595
να ποστάρω καλύτερα όλο το διάλογο; γιατί με αυτό το απόσπασμα φαίνεται σχεδόν λογικός.
edit: ok, τώρα που μπήκε ολόκληρος i rest my case.
συμπερασμα.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ.
θα βαλω και τον τελευταιο μονολογο μου περιμενε απλα το ποσταρα για να μη γινει τιποτα και χασω το ποστ και το ξαναφτιαχνω μετα, θα το κανω εντιτ τωρα
α θες και την αρχή? οκ το βαζω ολο
Υπονοείς δηλαδή πως αποτελεί παράλογο άιτημα να μη θέλω στη λιστα με τα started threads μου ενα θρεντ που δεν αρχισα ουτε ονομασα εγω; Αυτό λες εν ολίγοις;
εταιρικο pc?
Τι αβαταρ ειναι αυτο ρε τρομπα?
σε γαμαει
ba...pane afta
skeftomai na postarw kati zesto ke xristugenniatiko...agaliazei i psixi su!
ΣΚΑΣΕ
ΠΙΑ
ΓΑΜΩ
ΤΟ
ΣΠΙΤΙ
ΣΟΥ
ειμαι αστεγη παλιομαλακα/ριολα, ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ, ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΧΕΚΤΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ , θρασύδειλο υπανθρωπάκι που κάνεις φεικ για να με βρισεις, ψολοαρπαχτικο σιχαμα απ'τα λίγα
τι σκατα κανει η υπερεσια ηλεκτρονικου εγκληματος?
αμ ο συνήγορος του πολίτη;
Πανο σε ευχαριστω που μου κανες το χατηρι και μου ειχες σβησει εκεινο το θρεντ, εισαι τελειος <3
Κανε κι ενα μπαν το φεικ απο πανω αν δε σου κανει κοπο, εχει βαλει για αβαταρ αυθαιρετα φωτογραφια μου την οποια ουδεποτε ποσταρα
βασανιστε την