Εμπνευσμένη από το τουίτερ του Alec Baldwin λέω το εξής:
Πάτε σε ένα πάρτυ και μπορείτε να πάρετε μαζί σας 5 καλεσμένους, ζωντανούς ή πεθαμένους, ιστορικά ή φανταστικά πρόσωπα.
Ποιους διαλέγετε και γιατί.
Go.
Printable View
Εμπνευσμένη από το τουίτερ του Alec Baldwin λέω το εξής:
Πάτε σε ένα πάρτυ και μπορείτε να πάρετε μαζί σας 5 καλεσμένους, ζωντανούς ή πεθαμένους, ιστορικά ή φανταστικά πρόσωπα.
Ποιους διαλέγετε και γιατί.
Go.
Παίρνω 5 13χρονα κοριτσάκια με αναπτυγμένο στήθος για την ηλικία τους. Πεθαμένα.
Πέντε Borg drones. Θα προσθέσουμε τους δικούς σας καλεσμένους στο collective intelligence.
Το Jackson Five.
Τους ΜC5.
τον κηλαηδόνη και τα παιδιά του!
http://www.youtube.com/watch?v=iYc8syooco4
Έλβις Πρίσλεη.
Χάντερ Τόμσον.
Μέγα Αλέξανδρο.
Ντέηβιντ Χάσελχοφ.
Σπύρο Βαλιμήτη.
Πεντάδα FYROGENIS-ΑΕΚ με Χάμιλτον, Ρότζερς, Ποδαρά κλπ, το πάρτι γίνεται στο αναστηλωμένο "Γ. Μόσχος" με resident DJ το Μάκαρο.
lemmy για να τα πίνουμε παρέα
iggy pop για να ξεκινήσομε καβγά
κάποιον από τους kiss για να βρούμε γκομενέτα
snoop dog για να στρίβει με στυλ
μια ράντομ πορνοσταρ για να βγάλουμε και κανά φράγκο
τους Generals FC.
επισης τη χρηστρια Μενουμισσιον θα επαιρνα μαζι μου.
θα φοραγε απαστραπτουσα μαυρη τουαλετα και θα εμπαινε αγκαζε μαζι μου στη μεγαλη σαλα. αμεσως ολοι θα μας κοιτουσαν με δεος, ενω περπαταμε με χαρη δουκικου ζευγους. Ολο το βραδυ θα πιναμε παντς και θα συζητηγαμε χαμηλοφωνως ενω οταν ερχοταν η ωρα του βαλς θα μαγευαμε το κοινο με τις αλληλενδετες κινησεις μας. Στο τελος θα εκανα γεωπολιτικη αναλυση για την Πρωσσικη αυτοκρατορια και εκεινη θα με κοιταγε μαγεμενη με ενα χαζο χαμογελο σχηματισμενο στο προσωπο της.
Υστερα θα φευγαμε με την αμαξα μας, ενω τα γαλλικα αλογα μας, Αλερετούρ και Κοπλιμάν θα σπινιαραν στον χωματοδρομο.
Olsen twins kai sodom gia na paixoun mousikoula
τι μαλακία για θρέντ
edit: εγώ θάπερνα τον firestorm
Λοιπόν.
Τον Αλέκο Αλεξανδράκη για να με συνοδεύει
Τον Douglas Adams για να λέει αστεία και να συζητήσουμε για γκάτζετς
Τον John Lennon για τις ιστορίες
Tον Jay Gatsby γιατί έκανε τα πιο ωραία πάρτυ και
Την Αλίκη από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, χωρίς να μπορώ να το αιτιολογήσω ακριβώς.
1. Τσακ Νορις
2. Κωνσταντινος Πρεκας
3. Αθανασιου
4. Νωντας
5. Φουφουτος
Ντυμενους κουνελακια για εντυπωσιακη εισοδο και μετα θα τους αφηνα αλυχτησουν με τους υπολοιπους καλεσμενους.
2-3 φιλους μου , φτανουν για να κανουμε το παρτυ πουτανα.
JENNA JAMESON,SASHA GREY,DYLAN RYDER,JULIA ANN,MARIE MCCRAY
θα παιρνα και mc foris για να κανει κανα κοσμοιστορικο λαιβ φρισταιλ.
Doomsayer, freely_gr και 3 χειροβομβίδες.
mhde
taki
kata
ypo
xarma
tsimpa :moutza:
Spoiler
Πάρτυ χωρίς Peter Sellers απλά δε γίνεται.
Από κει και πέρα Βαρώνο Μυνχάουζεν, Σαλβαντόρ Νταλί, Τσαρλς Μπουκόφσκι, και Φρανκ Ζάππα να παίζει μουσική την ώρα που οι άλλοι δημιουργούν χάος.
σοβαρή απάντηση
Steven Fry γιατί είναι υπέροχος και κοινωνικές δεξιότητες
Eric Chahi, δύσκολο να εξηγήσω σε νεότερους
Douglas Hofstadter & Robert Anton Wilson για την Συζήτηση Της Ζωής Μου
+ 1 τον ή την συνοδό μου.
γιατι να παει καποιος με γκομενα σε παρτυ? εκτος και αν παει σε παρτυ τυπου καψιμι και δεν παιζει γνωριμια
και επειδή είναι διπολικός?τι?
έλα τώρα
θα διάλεγα 5 άτομα από το crew μου και θα πηγαίναμε να πηδήξουμε μπάζα και να κάνουμε μετά bro fist.
Πρώτον
Λοκ και δεος. :touched:
Δεύτερον, να εξηγηθω, γιατι μου κανει το θρεντς:
Έλβις Πρίσλεη: Θα σκασει με οπλο. Ειναι ο βασιλιας.
Χάντερ Τόμσον: Θα φερει την βαλιτσα. Και οπλο.
Μέγα Αλέξανδρο: Για να πει "Εχω κατακτησει ολο τον γνωστο Κοσμο της εποχης μου and what is this."
Ντέηβιντ Χάσελχοφ: Για τα πιωματα. Κερδισε στο φωτο-φινις τον Shane McGowan...
Σπύρο Βαλιμήτη.
ο Robert Anton Wilson μόνος του θα έκανε το κρου σου να αλλάξει καριέρα/φύλο και θα έβαζε το μπρο φιστ του μέσα στον ομφαλό σου και θα τράβαγε έξω βιντεοκασέτες.
(νταξει έχει και μερικά ζόρικα παλικαράκια το κρου σου, υπερβάλλω)
My troubled mind (oh the irony of the nik:P)
http://www.independent.co.uk/life-st...ss-416386.html
Δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν η ψυχη του παρτυ, κοινωνικες δεξιοτητες, ακομη και σε manic state.
Δηλαδη, οκ, ταλεντο, και αγαπημενος μου στα καλλιτεχνικα που εχει συμμετοχη, αλλα δεν φανταζομαι μια τετοια προσωπικοτητα και με τα ξεσπασματα που ειχε τελευταια για την ιδανικη συντροφια που δενει μια παρεα σε παρτυ.
Εκτος κι αν ο Χελμ τον φανταζεται στο μπαχαλο της υποθεσης, οποτε και ειπα πασο.
Kαι τι σας πειραζουν ρε οι δικοι μου καλεσμενοι και τους μουτζωνετε?!!μΠΑΧΑΧΑΧΑ.
Να συμπληρωσω οτι ενα καλο παρτυ εχει γκομενες, φλερτ, γνωριμιες γενικα, μπορει και σεξ, κανα τριο ιδανικα, αναμπουμπουλα, πιωματα κλπ κλπ.
ΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΠΑΡΤΥ, ομως, δεν εχει σκεση με τον ερωτας.
Εχει κρεπαλη μεχρι να σου τρεχουν τα σαλια και καταστασεις τις οποιες θα θυμασαι εσαει με τρομο...