πάει κ αυτός RIP
http://www.roadrunnerrecords.com/bla...sitemID=156340
Printable View
πάει κ αυτός RIP
http://www.roadrunnerrecords.com/bla...sitemID=156340
RIP στον άνθρωπο και ετοιμαστείτε για in memory κυκλοφορία, dvd με σκηνές από παλιά λάηβς και περιοδεία για να τιμήσουν την προσφορά του.
Οχι που θα το αφήσουν να πάει χαμένο.
R.I.P.
R.I.P. ρε πούστημ.
ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΘ ΜΑΣ!!!
http://www.classicrockmagazine.com/w...olumbus_01.jpg
koita na deis pou pe8ainoun kai oi "a8anatoi" :(....R.I.P.
Δεν πέθανε ρε, πετάχτηκε μέχρι τη Βαλχάλα να σφυρηλατήσει το Σφυρί του Θωρ.
http://www.youtube.com/watch?v=gObDlhyW-MU
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ox ire pousth mou rip...
krima
thronos sth valhalla. krux poso paparas eisai wres wres mwre
αυτό είναι μια μεγάλη μαλακία και στεναχωρήθηκα και δεν ξέρω και γιατί
Dunno, εγώ συμφωνώ με warlord, λογικά τώρα θα το σφυρηλατήσει.
R.I.P.
Κρίμα ρε πούστη. Από όλα τα κατά καιρούς μέλη των Manowar, o Columbus μου ήταν πάντα ο πιο συμπαθής. RIP άρχοντα. :-(
Αυτό. Και γενικά σταματήστε ρε παιδί μου να κοροΐδεύετε, να αναλύετε ψυχρά την αποψάρα σας την ημέρα που πέθανε ο άνθρωπος. Δεν κρατιέστε δηλαδή; Τι μαλακίες ταγκς. Στενοχωρήθηκαν οι Manowarάδες, χοχο, γράφουνε γραφικά πράγματα, χοχο, προσβλήθηκε η αισθητική σας και δεν μπορείτε να καταπιέσετε την ελεύθερη σας έκφραση ένα πράμα.
Forever pounding your drums like the hammer of Thor
Καλό ταξίδι brother:sad:
Θλιψις. R.I.P.
:sad::sad::sad::sad:
κι ολα αυτα ανημερα του θανατου του μεγαλου κερτ!
Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή και ένας από τους αγαπημένους μου drummer, ο Cozy Powell. Την ίδια ημέρα χάσαμε και τον Scott Columbus. R.I.P.
Τα σχόλια περί Wendy Dio παραπάνω, τα αγνοώ. Σαφώς και o DeMaio (όπως και η μπάντα) ήταν φίλος με τον Dio, αλλά δεν μπορώ να σχολούμαι με μια γυναίκα χειρότερη και από την Sharon Osbourne. Ήδη κυκλοφορούν κουκλάκια Dio, επανακυκλοφορούν οι δίσκοι του, εμφανίζονται live albums (ακόμα και με μέτρια εμφάνιση), dvd κτλ και όπου να'ναι έρχεται και το tribute. Όλα αυτά πριν καν κλείσει χρόνο και με τις ευλογίες της θείας.
Αν πείραξε κάποιους το tribute των Manowar, το οποίο στο Sonisphere της Boυλγαρίας πέρυσι τους απαγόρεψε το management του Dio (δηλ. η Wendy) να πουλάνε και ο DeMaio το μοίραζε τσάμπα, ας παραπονεθούν καλύτερα στον Jorn ξέρω γω, που το είχε έτοιμο και το κυκλοφόρησε την εβδομάδα που πέθανε ο Μεγάλος.
Η πλάκα είναι ότι χθες είχα φάει σκάλωμα με το line up των Manowar και το τσέκαρα να δω πότε και σε ποίους δίσκους ήταν ο καθένας. Κρίμα το παιδί, καλά να είναι εκεί που πάει.
Πάντως, πολύ θανατικό ρε πούστη μου τελευταία, εντός και εκτός μουσικής, και σχεδόν όλοι νέοι.
Κούρδιστε, διάβασε την δεύτερη παράγραφο του Xstroyer, ο οποίος είναι εξαιρετικός γνώστης της τωρινής φάσης του σκληρού ήχου, για να δεις πώς έχουν κάποια πραγματάκια. :wink:
Επίσης, απευθύνομαι σε σένα Χάρη, που όταν ο Helm εξίσωνε τους Manowar με τον Ολυμπιακό στη λογική "ή τους δέχεσαι ολάκερους ή καθόλου" εσύ του έπλεκες εγκώμια (του Helm), καταλαβαίνεις τώρα ότι στέκεσαι στην "απέναντι θύρα" και κατηγορείς τους Manowar ως παραδόπιστους την επαύριο του θανάτου ενός μέλους τους. Για δες πώς επικοινωνούν κάποια πράγματα!
Και πριν με ρωτήσεις "μα, δίκιο δεν έχω;;;;; δεν είναι παραδόπιστοι;;;;;", θα σε ρωτήσω τον ακριβή αριθμό ΌΛΩΝ των singles των Metallica, το κόστος ενός VIP εισιτηρίου στους Dream Theater και τέλος πόσα γιούροζ πήγαν κατευθείαν στην τσέπη του Μπαντηλάκη από το box set που αγόρασες.
έλα μωρέ όλα ξεπερνιούνται με λίγο ΟU-ΖΟ και CHEE-POUH-RO.
ειδικά με το δεύτερο ;)
RIP
την άποψη μου γενικότερα για το κοπάδι του ΝτεΜάιο στην ανέλυσα από κοντά. το χειρότερο λάθος που κάνεις αυτή την στιγμή είναι να φέρνεις παραδείγματα άλλων συγκροτημάτων/καταστάσεων για να δικαιολογήσεις τι ? οτι επειδή το κάνουν και άλλοι ή επειδή έτσι πάει το σύστημα, το κάνουν και οι Μάνοβαρ ? ποιά ακριβώς δικαίωση νιώθεις εσύ δηλαδή ? εγώ πιστεύω οτι θα το πουλήσουν με τον πιο προσοδοφόρο τρόπο αυτό το συμβάν. μακάρι να μην βγω αληθινός.
και κανένας μα κανένας δεν έχει κάνει τα μάρκετινγκ αίσχη που έχουν κάνει οι μάνοβαρ στην ιστορία του μέταλ, με χειρότερο όλων αυτή η μαρκετινίστικη λογική να έχει περάσει ακόμα και στους στίχους της μουσικής που πουλάνε.
εδιτ
επίσης ο εξαιρετικός γνώστης της τωρινής φάσης του σκληρού ήχου ξεχνάει οτι ο Jorn ήταν φίλος με τον Dio και αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του Dio μαζί με τον Glenn Hughes στους Heaven & Hell για το tribute show στο High Voltage.
η καλυτερη απαντηση σε τετοιες κουβεντες ειναι πρωκτοσκοπηση με το Σφυρι του Thor απο τον αειθαλη, ημιγυμνο πολεμιστη του μετσαλ Joey DeMaio, με υποκρουση το blast μερος του Demon's Whip
RIP για τον Scott, ηταν the drummer of doom. Κριμα ΚΑΙ για αυτον τον θανατο
RIP κ από μένα...άλλος ένας μεγάλος αποχώρησε...
Κrux, σε τυφλώνει το μίσος, μπερδεύεις τημπούτσα με τη βούρτσα, κι άλλα τέτοια όμορφα.
Ξαναδιάβασε τον Xstroyer, δεν τα χώνει στον Jorn, αλλά λέει "εάν σας ενοχλεί το tribute της Magic Circle, να σας ενοχλήσει και το αντίστοιχο του Jorn ξέρω 'γώ". :)
Έπειτα, η δικαίωση από τους Manowar δεν μου 'ρχεται από την εμπορική διάστασή τους, αλλά παρά μόνον από τους ύμνους τους. Έσυ έδωσες 95 φράγκα στον Μπαντηλάκη κι ένιωσες δικαίωση;;; Δικαίωση (ροφλ, αστείος όρος, αλλά εσύ τον χρησιμοποίησες, οπότε νίπτω τας χείρας) νιώθεις όταν ακούς μουσικάρες από την μπάντα που αγαπάς. Όταν ακούς απανωτά τα Fighting the World, Metal Warriors και Kill with Power και ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΣ να σταματήσουν να πάρεις μιαν ανάσα.
Όσο για τα σχετικά που λές
ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. Ξανά σε τυφλώνει το μίσος. Κράξε, κράξε, κράξε. Να δω τι θα καταλάβεις.
Πώς ακριβώς αποφασίστηκε ότι οι Manowar διαθέτουν το πιο ΑΔΗΦΑΓΟ μάρκετινγκ στην μαιτσ'λ ιστορία; Ψηφίστηκαν σε κλειστό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;
δαπ-νδφκ δεν ειναι ο krux?
Δεν έχει καμία σχέση αυτό με το σχόλιο που έκανα, ούτε ψάχνουμε το ποιός ήταν "πιο φίλος" με τον Dio. H παρατήρηση έχει να κάνει με το ότι αρνητικό και να ψάξουμε να βρούμε στο θέμα Manowar - Dio, ο Lande είχε το tribute έτοιμο και το έβγαλε με το θάνατο του Μεγάλου, αλλά η εμμονή με τους Manowar κάνει τους περισσότερους να επικεντρώνονται σε αυτούς, ξεχνώντας οτιδήποτε άλλο.
edit: Δεν θα κάτσω να αναφέρω άλλα marketing αίσχη (χειρότερα των Manowar) και είναι πολλά. Δεν είναι αυτό το θέμα.
Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο. Ειλικρινά έχω κουραστεί να γράφω και να διαβάζω για τους Manowar. Το μίσος μου ναι είναι δεδομένο, όπως και η δική σου λατρεία και είναι απολύτως λογικό οτι το μόνο που δεν μπορεί να βγει είναι συνεννόηση. Εγώ ίσως παραβλέπω κάποιους παράγοντες στην γενική θεώρηση μου για τους Manowar αλλά το ίδιο κάνεις και εσύ. Μπορεί επίσης να ευθύνεται το γεγονός οτι εγώ κάποια πράγματα που κάνουν δεν μπορώ να τα αποδεχτώ ώς άνθρωπος και μου τριβελίζουν το μυαλό και εσύ να τα αντιμετωπίζεις με χαμόγελο και να τα προσπερνάς. Τα παραδείγματα αναρίθμητα. Κανείς δεν είναι κατακριτέος και σαφώς δεν προσπαθώ να πω οτι "είστε χαζοί που δεν το καταλαβαίνετε".
Το να μου λες οτι κάποιος έχει 220 κυκλοφορίες Manowar, εμένα προσωπικά μου ακούγεται λιτά αστείο παρόλο που και εγώ πρεζάκιας είμαι με τα δισκάκια. Εσύ το σκέφτεσαι και χαμογελάς και λες "οκ είναι καμμένος χαχα" και "τους λατρεύει". Και αυτό που με προβληματίζει περισσότερο, δεν είναι ο άνθρωπος που βαράει τον νταλκά του και έβαλε στόχο της ζωής του να το καταφέρει αυτό (μαγκιά του και χαρά του και εμείς μαζί) αλλά το πως είναι ποτέ δυνατόν ένα συγκρότημα με 10 συνολικά δίσκους στο ενεργητικό τους να έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο πληθώρας κυκλοφοριών. Δηλαδή οκ κάποιος κοροιδεύει κάποιον εδώ. Εγώ έχω συμφωνήσει με τον εαυτό μου (και πραγματικά μόνο αυτό με ενδιαφέρει) οτι αυτός που κοροιδέυει είναι ο ΝτεΜάιο, όπως κυριολεκτικά κοροιδεύει όταν έρχεται να βγάλει τον λόγο του ως άλλος βασιλέας και αναμεταδίδει "ελλάδα, μακεδόνες, που διώξατε τους Τούρκους" και μετά πάει στο άλλο βασίλειο και αναμεταδίδει "τουρκία, ωθομανοί, που σφάξατε τους έλληνες". Ο άνθρωπος που αντιλαμβάνεται οτι όχι μόνο δεν λαμβάνει οργή και μίσος για την ασυνέπεια του παραπάνω αλλά καθολική λατρεία και τυφλή υπακοή, ε οκ είναι αχαλίνωτος, είναι ασυγκράτητος. Και αυτός είναι πλέον ο ΝτεΜάιο και κατ' επέκταση το συγκρότημα του. Κάπως έτσι ερχόμαστε και στο μοναδικό που ανέφερα εξ αρχής, οτι το συγκεκριμένο συμβάν είναι κάτι το οποίο δύσκολα οι Manowar θα το αφήσουν ανεκμετάλευτο και στην παραδοχή οτι "κοίτα να δεις ρε πούστη που κάθισα και έγραψα πάλι κατεβατό για δαύτους". ΦΜΛ
Πού να το συνέχιζες κιόλας.
Η συγκεκριμενη συζητηση ειναι ανευ σημασιας...,το μελλον θα δειξει αν θα το εκμεταλλευτουν εμπορικα η όχι. Όπως και να γινει όμως ο κάθε οπαδός θα το εκλάβει διαφορετικά ,σύμφωνα με την αντίληψή του.
Προσοχη όμως μην τρεξετε όλοι οι πολεμιοι με το πρωτο tribute να βροντοφωνάξετε "τα έλεγα εγωωωωωω....!!!". Πολλοί εχουν κάνει κάτι ανάλογο άλλωστε στο παρελθον (Τριμπιουτ στον Ράντυ Ρόουντς, Κλιφ εμ ολ και τετοιαυτα,...) χωρίς ιδιαίτερο κράξιμο.
Μου είναι απλά αδιάφορα (πλέον) τα σχόλια γύρω από το ποιόν της κάθε μπάντας. Μπορεί να είμαι αγαθός, αλλά το φτωχό μου μυαλό δεν αντιλαμβάνεται πώς κάποιοι άνθρωποι - και δεν με ενδιαφέρει η προσωπικότητά τους, συνολικά το βάζω - μπορούν να εκμεταλλευτούν εμπορικά το θάνατο ενός κοντινού τους προσώπου, όσο καθάρματα και αν είναι. Παρόλα αυτά, δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι νομίζει, μπορεί να βγω και λάθος. Δεν έχει σημασία το τι θα κάνει ο DeMaio στο κοντινό μέλλον.
Καλή ανάπαυση στον πολεμιστή Scott Columbus, που μου κράτησε συντροφιά από τα γυμνασιακά μου χρόνια μέχρι τώρα, και θα συνεχίσει να το κάνει, με το σχετικά αδέξιο και απίστευτα πορωτικό παίξιμό του. Στέκεται επάξια στο πλάι του Dio και του Midnight ως υπερασπιστής της metal πίστης. Το Defender θα παίζει για πάρτη του από δω και στο εξής.