σουρεαλ πραγματα που κανατε-κανετε .
Σημερα στην τουαλετα διαβασα ολο ενδιαφερον συνεντευξη του Βρανκοβιτς απο ενα αλμανακο του 1996.
Printable View
σουρεαλ πραγματα που κανατε-κανετε .
Σημερα στην τουαλετα διαβασα ολο ενδιαφερον συνεντευξη του Βρανκοβιτς απο ενα αλμανακο του 1996.
Για να φτιαξουμε τουρνουα με ομιλους στα εκαστοτε ΠΡΟ με τον ταβερν κανουμε κληρωση για τον καταρτισμο των ομιλων με χαρτακια και μπωλακι.
Prin kana mina, ksodepsa polles wres (meres vsk) apo ti zwi mou gia na kataferw na vrw k na katevasw auto edw to paixnidi (to epaiza mikros sto playstation k to thimithika tixaia), kathws kai to dosbox gia na mporesw na to treksw, kai na psaxnomai sto forum tou dosbox gia to pws, afou eimai pantelws asxetos.
Telika ta katafera, kai to termatisa xaroumenos.
1. Οταν τρωω κατι που αποτελειται απο διαφορα εδεσματα, ολο το φαγητο και επακολουθως καθε κουταλια πρεπει να εχει την τελεια ισορροπια. Λιγο κρεας, λιγο ρυζι, λιγο ντοματα, λιγο τυρι για παραδειγμα. Αποκορυφωμα μια μερα στο IKEA που πηρα κεφτεδακια και πατατες και οι πατατες ηταν λιγοτερες απο οτι αναλογουσαν για να εχω το συνδυασμο που δινει το βελτιστο γευστικο αποτελεσμα, με συνεπεια να αγορασω κι αλλα κεφτεδακια. Και μετα ηταν αυτα περισσοτερα οποτε πηρα κι αλλες πατατες. Πολλες φορες το τραβαω και προσπαθω να εχω και χρωματικη ισορροπια αναμεσα στα φαγητα, αλλα ειναι δυσκολο και συνηθως πειναω οποτε το ξεχναω.
2. Οταν περπαταω προς καποιον προορισμο, ασυνειδητα θελω να βρισκομαι στη μερια του δρομου στην οποια ειναι ο προορισμος μου, με κανει να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια.
3. Δε γουσταρω να παταω γραμμες σε πεζοδρομια και πλακακια κτλ κτλ, το εχουν αρκετοι αυτο απο οτι διαπιστωσα τα τελευταια χρονια.
4. Εχω καταταξει τους χρηστες του ΕR σε γενιες.
Ναι, το ιδιο λεμε αλλα δεν πειραζει
σε αναψυκτικό δεν μπορώ να πιω αν δεν σπάσω τελείως την μαλακία που το ανοίγει και σε καινούριο καπνό πάντα καίω την ταινία ασφαλείας πριν την βγάλω τελείως ώστε να μην αφήσει υπόλειμμα κόλλας πάνω στον καπνό. Το πρώτο το κάνω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, το δεύτερο από τον πρώτο καπνό που αγόρασα πριν 3 χρόνια. τρελοί ψυχαναγκασμοί.
οταν τρωω θελω να διαβαζω παντα , και με οτι εχει ρυζι η οσπρια βαζω γιαουρτι .
πριν ξεκινήσω ένα κεφάλαιο σε ένα βιβλίο πάντα κοιτάω πόσες σελίδες είναι.
Μεχρι πριν απο 2 χρονια, στο ξεκινημα καθε ημιχρονου, εφτυνα το δεξι δοκαρι.
στην ισπανια ειχα τιγκαρει μια παεγια στο γιαουρτι και με κοιταζαν τα ισπανα σαν εξωγηιιιιιιιινο..
Είναι λίγες οι φορές που έχει τύχει να κλειδώσω το αμάξι και να μη γυρίσω αφού απομακρυνθώ λίγο να τσεκάρω αν κλείδωσα. Πολλές φορές παλεύω και με τον εαυτό μου ("κλείδωσες μωρέ μαλάκα, ξεκόλλα επιτέλους, μια ζωή τα ίδια"), το οποίο συμβάλλει στο να έχω περπατήσει περισσότερο μέχρι να πάρω απόφαση να επιστρέψω και αυξάνει την ταλαιπωρία. Επίσης δεν έχει τύχει ποτέ να μην έχω κλειδώσει.
το κλασσικο που εχουν πιστευω οι περισσοτερες μαναδες με το σιδερο η τον φουρνο.
Εγώ είμαι το άκρως αντίθετο από τον Φίξξξερ με το φαΐ. Αν στο πιάτο μου έχει ρύζι κρέας και σαλάτα, θα φάω τη σαλάτα, μετά το ρύζι και στο τέλος (το καλύτερο), το κρέας. Αυτό το έκανα για πάρα πολλά χρόνια, δεν πα να είχε και 7 πράγματα στο πιάτο μου (σε κανα μπουφέ ας πούμε), ένα-ένα, από το "χειρότερο" στο καλύτερο.
Μια φορά έτρωγα κοτόπουλο πανέ και έφαγα πρώτα την λαχανοσαλάτα συνοδευτικό, μετά τις πατάτες και στο τέλος το κοτόπουλο. Βλέποντας ότι είχε και σακουλάκι κέτσαπ, το άνοιξα και το έφαγα και αυτό, σπασμένος που μου ξέφυγε. Προσπαθώ να το βελτιώσω πάντως αυτό, όχι τίποτε άλλο, έχω βαρεθεί να με κοιτάνε όλοι.
Το κλείδωμα του αυτοκινήτου του Αμνίζιακ χτυπάει κόκκινο. Το έχω αφήσει και ξεκλείδωτο όταν δεν το διπλοτσέκαρα. Μια φορά είμαι σίγουρος ότι το ξεκλείδωσα με την δεύτερη.
Θελω ο αναπτηρας μου να ειναι πανω στο πακετο με τη φορα του αριστεροχειρα. Μου τη δινει οταν καποιος τον χρησιμοποιει και τον πεταει η τον βαζει παλι στο πακετο με τη "λαθος" φορα.
Δεν αντεχω να βλεπω παπουτσια πεταμενα, αναποδογυρισμενα, οπου να 'ναι. Ειμαι η τρελη που τα "ισιωνει".
Τα αρωματικα στα συρταρια εχουν συγκεκριμενη θεση, και παντα σνιφαρονται πριν παρουν τη θεση τους.
Με το φαγητο δεν εχω κολληματα. Η πεινα ξεπερναει καθε ocd:P
όταν περπατάω από το ένα μέρος στο άλλο μ' αρέσει να βρίσκω πάντα τη συντομότερη διαδρομή. έχω μάθει ό,τι κωλόστενο υπάρχει στο κέντρο και στις γειτονιές που κυκλοφορώ μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο, ενώ όταν δοκιμάζω να βρω ποια είναι η συντομότερη διαδρομή μπορεί να κάνω καμιά χαζή παράκαμψη και να αργήσω.
το καλό το παλικάρι ξεύρει κι άλλο μονοπάτι
gioulai theloume tl;dr me tous psuxanagkasmous sou.
η ψύχωση μου ειναι με τα βιβλία και τους δίσκους.
αν δεν είναι με αλφαβητική και χρονολογική σειρά,αρρωσταίνω.
μπορεί όλο το σπίτι να είναι μπουρδέλο,όμως αυτα ΠΡΕΠΕΙ να είναι στην θέση τους.και οι δίσκοι πάντα σε απόλυτη κάθετο,να μην γέρνουν με τίποτα.
καμμενιά που κάνω είναι να μυρίζω ασταμάτητα τα εσώφυλλα δίσκων που είναι καινούργιοι,και μυρίζουν βιομηχανική μανούλα.
diabazw panta tis siskeuasies apo otidipote (fagita, sapounia, unameit) prin tis petaksw, alliws mporei na meinei h syskeuasia adeia ektos skoupidiwn ep' aoriston.
palia otan agoraza cd, de mpa na xan 200 autokollita opws tou metropolis, pernaga to case mia me venzina, mia me oinopnema kai mia me nero.
pio palia meta to nero ta pernaga kai me myrtw gia na mirizoun oraia (not).
Έχω συλλογή από γόμες.
Να μετονομαστεί το θρεντ σε "ψυχαναγκασμοί", είστε οφφ τοπικ προς το παρόν.
Θα επανέλθω, έχω κάμποσους.
πορτοφόλι-κλειδιά-κινητό (στην Αθήνα και ταυτότητα)
Οταν αραζω ξαπλα στον καναπε και βλεπω κανα dvd, προσπαθω να βρω την απολυτη γωνια που θα στρεψω το τροχήλατο τραπεζακι ωστε ετσι οπως ειμαι ξαπλωμενος να μην στρεφω συνεχως το κεφαλι για να βολευτω αλλα να βλεπω εντελως ισια σαν να εχω την οθονη ακριβως μπροστα μου. Εννοειται οτι τρωω κανα πενταλεπτο στο να βρω και τις ιδανικες ρυθμισεις στην TV για το εκαστοτε ειδος ταινιας/σειρας.
Οι ζελατινες στα cd που αγοραζονται δεν βγαινουν σχεδον ποτε. (για μια υποτυπωδη προστασια απο υγρασια, για να μην πιανουν καργα σκονη κ.α....εξυπακουεται οτι στα digipak, ειμαι full αυστηρος).
Μικροτερος σε μεγαλο βαθμο, ηθελα να εχω την πρωτη μπουκια/τζουρα σε οτιδηποτε αγοραζα/μου δινανε σε ζελατινα ή σφραγισμενο και μετα οποιος ηθελε να δοκιμασει...θα δοκιμαζε ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ δοκιμαζα εγω.
Επισης τετοια κυριαρχικα/κτητικα ενστικτα με επιαναν κατα την διαρκεια καθε γευματος. Απαξ και απλωνες χερι/πιρουνι κουταλι στο πιατο μου για να παρεις μια μπουκια ακομα και απο τις πατατες που δεν θα ετρωγα ουτως ή αλλως, γινοτανε φασαρια.
Στα βιβλια, διαβαζοντας ενα κεφαλαιο/ενοτητα κοιταω να το τελειωσω οπωσδηποτε και να μην το αφησω σε μια ασχετη παραγραφο.Η' τελειωνω ολο το κεφαλαιο ή την υποενότητα.
Στην ακροαση μουσικης, οταν δεν ειμαι μπροστα στο pc και βαζω να παιζει αβερτα 3-4 αλμπουμς στο καπακι(κυριως αυτα που δεν ξερω καλα και τα πρωτοακουω) για να καταλαβαινω οτι αλλαζει αλμπουμ βαζω σαν "γεφυρες" μεταξυ των αλμπουμς γνωστα μου samples/κομματια. Eτσι ξερω οτι ακουω τους ταδε και παει λεγοντας.
το τοπικ ξεκινησε γαματα και σεις γραφετε τις Γιουλαηες σας.
Εγω οταν ξαπλωνω για υπνο αμα καιει το αφτι μου τριβω και το αλλο να καιει γιατι να μην καιει μονο το ενα να καιει και το αλλο.....
ε δεν ειπες κατι περιεργο.
το ξαπλωσε γκια υπνο τα καιει το αφτι το αλλο ντεν τα καιει το τριψει να καιει μετα τα καιει και αυτο.πωτς γενεν αυτο.
http://4.bp.blogspot.com/_iqnIA9tCtu...oto4-small.gif