http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=59841&cid=4
pleon mallon einai pragmatikothta
deite ti fernoun gia na antimetwpisoun tis poreies
sxoliazw aurio paw gia nani
ai sto dialo re
Printable View
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=59841&cid=4
pleon mallon einai pragmatikothta
deite ti fernoun gia na antimetwpisoun tis poreies
sxoliazw aurio paw gia nani
ai sto dialo re
Μη μασάς, εμείς θα πάρουμε μπαζούκας.
Τέλεια!!!
Επιτέλους η ζωή σου αποκτά ένα νόημα!
Επιτέλους δε θα βαριέσαι στις πορείες!
Επιτέλους η ανδρεναλίνη θα ανεβαίνει στα ύψη!
Θες να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία; Κατέβα σε πορεία στο αθηναϊκό κέντρο, μπες στα "σκηνικά" και κάτσε να φας ότι έχουν να σε ταΐσουν! Τσάμπα σολάριουμ με τις ακτίνες, τζάμπα ντουσάκι με τις άυρες (ποιοι καταρράκτες του Νιαγάρα και ποιες παραλίες της Καραϊβικής;!). Η ΕΛ.ΑΣ. σου τα προσφέρει όλα εντελώς δωρεάν! Και αν είσαι ο σούπερ τυχερός, εννέα μήνες μαγευτικές διακοπές στην απίστευτη Γ.Α.Δ.Α. (Έβδομος Όροφος).
εβδομος όροφος; Θα έχει και μια θέα!!!!!!!
Μαδαραφάκαρα! Αυτό με το νερό πάντα το ζήλευα!
Με αυτά τα υπερόπλα πάντως, δεν "αντιμετωπίζονται" οι πορείες και το ξέρουμε όλοι.
καιρος να πλυθουν οι απλυτοι!!
Ε ναι λοιπόν, διάολε!!! Με κανένα δικαίωμα δε θα σχολιάζεται η μυρωδιά και η εμφάνισή μας πλέον! Και για αυτό μερίμνησε η ΕΛ.ΑΣ.
Nτουζακι στη πορεια τωρα και οχι στο σπιτι.
Αντε να πουμε αχαριστοι,θα γλυτωσετε και τη ΔΕΥΑΠ.
μονο που το νερο εχει και χημικα.
αρα και απολυμανση
Κ τι εγινε..σαμπως ξερουν να τα χρησιμοποιουν? Στις αποθηκες θα μεινουν,στα κουτια τους..να τα φυλανε για την αλλη ζωη..
Η μιζα ομως ηδη "χωνευεται"
Aυτο που εννοω ειναι το εξης..
Νομιζει κανεις οτι ενδιαφερει εστω εναν πολιτικο (πλην 2-3 του ΛΑΟΣ) η "καταπολεμηση" των απεργων,καταληψιων κ λοιπων γαμω των παιδιων?:wink:
Παιδες αυτοι οι τυποι σκεφτονται με γνωμονα την τσεπη τους,πως κ απο που θα αρπαξουν μιζα κ πως θα καταληστεψουν το δημ.χρημα.Χεστηκανε για ολα τα αλλα.
Φυσικα κ δεν πετουν πιπερι οι αστυνογλυφτες,φυσικα κ βαρανε,χρησιμοποιουν ασυστολη βια ετσι γιατι "περιεργα την ειδα" που λεει κ γνωστο ασμα,αλλα απο αυτα που διαβαζετε περι "Ραμπο" απο τον πρασινοσκυλο τον Μακαρο μην περιμενετε να δειτε ουτε το ενα τεταρτο.
Το ελπιζω δηλαδη..
Deth to all Butt metal :?
κλασσική κουβέντα καφενείου. "ιε τους κερατάδες για την μίζα τα κάνουν όλα". λες και η καταστολή κάποια θεωρητική έννοια και η εφαρμογή της απασχολεί κανά 2-3 φασίστες του λαος
Απαντάς στον Κντι. Άμα δίνουμε και θάρρος στους καθυστέρες θα το κλείσουμε το μαγαζί.
Απ'οτι φαινεται δεν συμφωνειτε να διαφωνησετε με καποιον συνφορουμιτη σας..Δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο.
Ειμαι ελευθερος αδερφια..
Αγόρι μου, κούνα λίγο το κεφάλι σου να δούμε αν κάνει γκλονγκ γκλονγκ! Φυσικά και το Κράτος νοιάζεται πολύ περισσότερο για την καταστολή παρά για το να γεμίσει τις τσέπες των χαραμοφάιδών του, γιατί αν η καταστολή δε λειτουργεί οι τσέπες τους δε θα γεμίσουν. Μόνο για την καταστολή δε χεστήκανε, αδερφάκι μου! Μόνο γι' αυτό δε χεστήκανε.
Μidnight νομίζεις πως το κίνημα είναι τόσο σοβαρό ώστε να χρίζει πραγματικής καταστολής; Έχεις ιδέα του τι γίνεται από άποψη καταστολής σε άλλες χώρες; Μια χαρά είμαστε εδώ, και τις πορείες μας κάνουμε, και την προπαγάνδα μας, και επαναστατιλίκι από το ιντερνετ πουλάμε. Το πολύ να μας ζορίσει καμιά αύρα στο μέλλον.
Α και εννοείται πως όλοι οι πολιτικοί των ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα ε. Αλλιώς θα 'μασταν φυλακή.
Εντάξει, κάπου ενδιάμεσα είναι το θέμα. Έχει και εδώ καφριλίκια, αλλά συνήθως είναι παραδοσιακή κλωτσοπατινάδα και όχι τόσο high-tech-πόλεμος-των-άστρων φάση. Το χειροτερο στο ελλάντα είναι ότι μπορεί να διαδηλώνεις ήρεμα ή απλά να είσαι περαστικός και να τις μαζέψεις χωρίς να προκαλέσεις καν.
Στο εξωτερικό από την άλλη είναι το ανάποδο. Έχει φάσεις που κάθονται και κοιτάνε, αλλά όταν κάνουν ντου βγαίνουν αντλίες νερού, tasers και ΑΛΟΓΑ.
Σε μας η καφρίλα είναι μεγάλη σε θέματα συμπεριφοράς της αστυνομίας απέναντι στον διαδηλωτή αλλά όχι τόσο στα μέσα, έξω είναι κάπως ανάποδα το θέμα, ίσως σέβονται περισσότερο τον διαδηλωτή μέχρι να τους δώσει πάτημα, οπότε και χάνεται η μπάλα.
Είναι διαφορετικά ερωτήματα.
απαντάει και στην πρώτη βλακεία μόνη της.
Θα μπορούσες να φέρεις και χειρότερα παραδείγματα όπως Ιραν, Κίνα, Ρωσία και άλλες γνωστές φασιστοχώρες. Επίσης πουθενά δεν υποστήριξα ότι η αναλογία μεγέθους κινήματος/καταστολής ισχύει παντού. Σε πολλές χώρες μετά από αποτυχημένα κινήματα έχει υπάρξει η λεγόμενη αντίδραση, είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις την έννοια.
Επίσης, όχι ειρωνία για την ειρωνία, για πολιτικά μιλάμε.
Ναι, είμαι ηλίθιος και νομίζω πως το κίνημα εδώ είναι τόσο σοβαρό που χρίζει πραγματικής καταστολής. Βασικά θεωρώ πως είναι το σοβαρότερο κίνημα παγκοσμίως, γιατί έχω μια σχιζοφρενοβλαβίωση και τα βλέπω όλα μαυροκόκκινα, ο γιατρός λέει πως θα μου περάσει, εγώ δεν το νομίζω. Μια χαρά καταστολή έχουμε κι εδώ και το τι γίνεται σε άλλες χώρες δε σημαίνει τίποτα. Σε άλλες χώρες έχουν και Χούντα, αυτό δε μου λέει κάτι. Και φυσικά δε νομίζω να υπάρχει κανείς εδώ που να πιστεύει πως το Κράτος και (κυρίως) τα αφεντικά προτιμούν τη Χούντα και τη σκληρή καταστολή από την Αστική Δημοκρατία και την πιο "συμμαζεμένη" καταστολή, η Χούντα δε βολεύει καθόλου την ανάπτυξη του Καπιταλισμού (και μην ακούσω τελειωμένες ΚΝιτίλες πως η Χούντα είναι η ύψιστη μορφή του επιθετικού Καπιταλισμού, θα ξεράσω, το σύστημα που έχουμε τώρα είναι το μόνο που βολεύει τόσο). Και δεν έχει καμιά σημασία το για τι ενδιαφέρονται οι πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν είναι αυτοί το Κράτος. Αυτοί αχυράνθρωποι είναι...
τις κακές ρε κουτέ (Κράτος, Αστική Δημοκρατία, Κνίτες, Φωλς Μέταλ).
Τι λες Εξυπνάκια! Του έχουν ξεφύγει τα Αφεντικά και η Καταστολή.
κοιτάει τα βαθύτερα αίτια μόνο.
Όλα!
Έλα ντε, αφού η Αγγλία, η Κίνα, η Χιλή μετά τον Αλιέντε, η Κολομβία, η κντρική Αμερική, έχουν όλες σοσιαλισμό. Επικοινωνείς;
Ποιά απ' αυτά τα πειράματα πέτυχαν στο να αυξήσουν αισθητά το βιωτικό επίπεδο του πληθυσμού των χωρών στις οποίες εφαρμόστηκαν εννοώ... Γιατί εγώ θυμάμαι ότι στην Αργεντινή σπάγανε τα σούπερ μάρκετ για να φάνε.
ανθηρή ελεύθερη αγορά σημαίνει αύξηση του βιοτικού επιπέδου ρε τραμπαρίφα;
ε είσαι βλάκας.
ρε dythor αφού δεν την παλεύεις ρε αγόρι μου, τι χώνεσαι.