Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι είναι δήθεν, ή ότι γίνεται για να πουλήσουν μούρη ή μαγκιά.
Βασικά, νομίζω ότι συμφωνούμε στη βάση μας!
Printable View
Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι είναι δήθεν, ή ότι γίνεται για να πουλήσουν μούρη ή μαγκιά.
Βασικά, νομίζω ότι συμφωνούμε στη βάση μας!
ΝαιSpoiler
Όσοι και όσες το έχουμε δει, σίγουρα μας έχει σημαδέψει. Έχει το "κάτι" που σε μαγεύει, θες ο θεϊκός συνδυασμός βίντεο-μουσικής, θες η λούπα που σε αιχμαλωτίζει;
Όπως δυστυχως διαπίστωσα όμως, το site έχει πέσει και έτσι η μαγεία δεν μπορεί να συνεχίζει να διασπείρεται; Το χει δει κανεις αλλού;
Quote:
Originally Posted by meatspin
πάνω σ'αυτό που λέτε σαμπρέλας και ονιμπότσο παραπάνω, πριν κάποια χρόνια είχα βρεθεί σε παρέα φίλου που ασχολούταν με οικοδομές, και στο τραπέζι ήταν κάποιοι αλβανοί μετανάστες (ακα δεν είχαν γεννηθεί στην ελλάδα, οπότε τα ελληνικά δεν ήταν η μητρική τους γλώσσα).
Παρά την προφορά τους, μιλούσαν άψογα τόσο την δημοτική όσο και την αργκό, αλλά το μόνο σημείο που δυσκολεύονταν ήταν στη λεπτή γραμμή που χωρίζει το φιλικό "ρε μαλάκα" από το προσβλητικό "μωρέ μαλάκα".
εναλλακτικα σαιτ και αρθρα που αφορουν την νεολαια
http://www.vice.com/gr/read/agoria-a...-sto-daxtiloma
μην γράφεις γκρικλις, είναι η αιτία να μην διαβάζω τις απόψεις σου...
Εγώ κρατάω το σχόλιο του τύπου:axaxaxaxaxaxaQuote:
Nikos Athains · Follow · Works at Ξαπλώπουλος Α.Ε.
Ωραιο το αρθρο για να μαθαίνουνε οι αντρες . Αν τους αρεσει να να δαχτυλονουν τις γυναικες συνηθος εχουν μαθει φροντιζουν να διαβαζουν όπως εγω., Γενικα στις γυναικες αρεσει το δαχτυλομα Εμενα μαρεσει πολύ να τις κανω να χυνουν ετσι. Oποια τις αρεσει ας με κανει αδδ στο face
Βλέπω κατσαμπρόκους 16-18 χρονών σημερα,αμούστακα,που μοιάζουν με 11χρονα,τελείως στον γαλαξία τους,φισφιρίκοι μπούμπηδες που δεν ασχολούνται με τίποτα στη ζωή τους.Ενώ,παλιά,δεκαετία 90',80' και πίσω έβλεπες 15-16 χρονώνε παιδιά που μοιάζανε με σκληρόπετσους 30αρηδες τραμπούκους,είχαν 2 πράγματα να πουν,ψαχνόντουσαν ,πίστευαν σε μία ιδέα,κάτι τέλος πάντων βρε αδερφέ.Τι στο διάλο έπαθε η νεολέρα πια;
"κλικαρε"
κατσαμπρόκος, κατσαπρόκος
Ορισμός: 8
Λήμμα: 8
Ένα από τα εργαλεία των απανταχού τσαγκάρηδων που, λόγω της μορφής του, λέγεται και υποτιμητικά κι απαξιωτικά για κοντοστούπηδες κεφάλες.
- Γιαδέ μαλάκα μου, τον κατσαμπρόκο που μας το παίζει και Malone! Χάλασ' ο κόσμος, χάλασε!!
Καμιά ιδέα για μπάτσελορ πάρτυ πέρα από μπουζούκια ή στριπτιτζάδικο;
Θεσσαλία είμαστε, μέχρι Λάρισα/Βόλο φτάνουμε.
οι ασωτοι επεστρεψαν , δεν μπορεσα μακρια απο τον σαμπρελα λοβ. Δικαστε με
Έχει δώσει κανείς το assessment test για πρόσληψη στη ΝΟΚΙΑ? Θέλω τα θέματα :)
Πότε δίνεις?
Καλή τύχη!
Υπερσυντέλικε έχεις πμ
Επίσημα και δημόσια πινκς σε necrosaturate και animae για τα πμ τους και την άμεση βοήθεια που μου έδωσαν.
Ιδού.
Spoiler
Έχω ένα θέμα με τους μαλάκες που παίρνουν τηλέφωνο, έχουν κάνει λάθος και σου το κλείνουν στη μάπα. Μόλις έπεσα λοιπόν στην καλύτερη των περιπτώσεων:
ΝΤΡΙΝ.
- Ναι; (...) Εμπρός; (...) Εμπρός;
- Έλα Μαρίνααα
- Κάνετε λάθος...
- (κλείνει)
Επειδή λοιπόν δεν μασάω από τέτοια, λέω έτσι είσαι μωρή, την παίρνω τηλέφωνο πίσω
- ΝΑΙΙΙ;
- Συγγνώμη, αλλά παίρνετε τηλέφωνο σε ξένο αριθμό μεσημεριάτικα, κάνετε λάθος και δεν ζητάτε μία συγγν... (κλείνει ξανά και στ'αρχίδια της)
:touched:
Αν δεν είχα τι να κάνω (όπως τώρα) δεν θα έκανα το ποστ ακριβώς πάνω από αυτό!
Μεταλλάς + οικοδομή + meshugah =
http://www.videoman.gr/61774
http://sunofabeach.com/collections/all
πετσέτες παραλίας με ένα κατοσταρικάκι λέει.
...
Αγαπητό ER, ψάχνω την εξής φωτογραφία
Από αγανακτισμένους και πλατείες νομίζω, εκείνη την περίοδο, παλικάρι νέος φωνάζει στους μπάτσους χωρίς μπλούζα, και δίπλα η μάνα του να του δίνει τη μπλούζα του σε φάση "βάλτο σε παρακαλώ, θα κρυώσεις"
Σας είμαι ευγνώμων
ξέρουμε καμια τρυπα για θεατρο βραχων? δεν ειναι να πληρωνεις τωρα 30αρια για james..
Συνεννοήσου με ηλεκτρολόγο_αμήχανο που σχεδιάζει ντου.
Γύρω γύρω είχα βρει μια τρύπα και μπήκα FNM.Λογικά κάποιος είχε έρθει με κόφτη πιο νωρίς.