Μπορεί να τους γράψει όλους στο παπάρι του και να σηκωθεί να φύγει.
Printable View
Μπορεί να τους γράψει όλους στο παπάρι του και να σηκωθεί να φύγει.
Και θα περναει απαρατηρητος σε ολο το Westeros ενας ξανθος νανος που θα τον κυνηγουν τα 7 βασιλεια.
Να κάνει την επανάστασή του και αυτός ρε παιδί μου. Ώριμος ειναι. Να εναντιωθεί πλέον στον δυνάστη και εξουσιαστή πατέρα. Και να του πει δεν θα γίνει το δικό σου. παίρνω τον ομματιών μου και φεύγω. όχι, συμφωνώ. έχεις ένα δίκιο. Ναι! τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα έχει απόλυτο δίκιο! Έτσι ντε!
Spoiler
το θέμα με τα βιβλία δω μέσα δεν θα σταματήσει ποτέ εε?
είστε μεγάλοι αρούγκανοι
δεν έχει καμία μα καμία σημασία αν το λέτε πριν το σποιλερ ότι είναι απ'τα βιβλία
απλά ΜΗΝ το λέτε
εύκολο
H Olenna συμφώνησε στον γάμο. Αναγνώρισε ότι ο Tywin ανταποκρίνεται στην φήμη του και δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει την απειλή για την ένταξη του Loras στο Kingsguard, σπάζοντας την πένα.
O Tyrion να σηκωθεί να πάει που ρε συ cloud? Δεν έφυγε όταν ήταν ετοιμοθάνατος και τον παρακαλούσε η γκόμενα γιατί εδώ ανήκει, και φυσικά αν φύγει παραιτείται από την κληρονομιά του που όπως είδαμε είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πολύ.
ρε μου κάνει εντύπωση που το χεις δει έτσι. Επι 3 σαιζόν τα λανιστερόπαιδα γλιτώνουν ή προσπαθούν να γλιτώσουν από οποιοδήποτε μπλέξιμο, επικαλούμενοι τον πατέρα τους και τα λεφτά του. θα σηκωθεί να φύγει ως πουθενάς έχοντας χέσει τη γνώμη του πατέρα του, δηλαδή ξεκρέμαστος, και ταυτόχρονα γνωρίζοντας ότι είναι αναγνωρίσιμος σε όλη την υφήλιο; Και ναι ικανός είναι γενικά, αλλά ξέρει ότι είναι μάγκας με τα λεφτά του μπαμπάκα του.
χώρια που έχει πει ότι δεν τον ενδιαφέρει να φύγει γιατί εκεί γουστάρει να είναι.
Ναι το κάνουν. Μάλλον μόνο εγώ περίμενα περισσότερα από τον Τύριον. Βασικά περίμενα πως μετά από όλα αυτά θα είχε καταλάβει πως δεν θα κερδίσει ποτέ την εύνοια του πατέρα του που τόσο προσπαθεί. Αλλά πάλι ίσως να το ξέρει και απλά να βολεύεται όπως λες.
Ε ναι προφανώς το σκέφτηκα αυτό όταν το γραφα.
Spoiler
Spoiler
Εγώ πάντως θυμήθηκα αυτό..
http://www.youtube.com/watch?v=P3pmwrtlDaY
Γενικά ΚΑΙ αυτό το επεισόδιο εμένα μου άρεσε πολύ, και αν εξαιρέσεις την αρχή του κύκλου που με κούρασε κάπως , είναι ο καλύτερός μου.
Δεν μπαίνω όμως να γράψω, όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι γιατί δεν είμαστε αρκετά ΕΛΙΤ και θα μας πιάσουν από τα μούτρα.
Α και μας αρέσουν οι κώλοι τα βυζγιά και τα γαμήσια αλλά
Spoiler
μουφα το επεισοδιο , γιατι το λεω αυτο γιατι ολη αυτη την ιντριγκα κλπ φανταζομαι οτι μπορουν να την χωσουν και σε επεισοδιο με λιγο τζερτζελο οπως το προηγουμενοι οχι να βλεπουμε σαπουνοπερα , αν αυτο δεν ηταν επεισοδιο φιλερ που λεμε πανω στην Μυτιληνη τοτε τι ηταν ? Στα καλα η κωλαρα της γκομενας Σταρκ , στα κακαSpoiler