ωραια ολα αυτα,αλλα αν δεν υπηρχαν καπου στις αρχες του αιωνα καποιοι αδερφοι μαρξ
Printable View
ωραια ολα αυτα,αλλα αν δεν υπηρχαν καπου στις αρχες του αιωνα καποιοι αδερφοι μαρξ
http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg
emena de maresei to aggliko xioumor idiaitera kai me tous monty pythons den ta pao ka8olou kala (aposo exo asxoli8ei mono to meaning of life mou xe pei kati, kai den itan kai toso kwmwdia e). sauto sintelei kai i provatoantimetwpisi apti meria sas pou me kanei na pigainw liga vimatakia akoma pros to allo akro. gousta re agoria zoumpourloudika.
O feeleash είναι κολλητός ή fake της run4rum, στάνταρ.
Περσοναλι δεν εγραψα για πιο ολοκληρωμενους, γενικα δεν εχει νοημα να τους βαλω σε μια κλιμακα. Θεωρω ομως γαματους με τον δικο τους τροπο τον καθενα, τους χοντρο και λιγνο και τον λουι ντε φινε. Τζακ Λεμον και Γουολτερ Ματαου πολυ καλη επιλογη απο κανσερ. Απο Monty Python προσκυνω τους ιπποτες και τη ζωη του Μπραιαν τα οποια βρισκω επικα, το Meaning Of Life δεν καταφερα να το δω ολο, το βρηκα αισχρο και το κλεισα μιση ωρα πριν το τελος. Σε γενικες γραμμες οπως και στη μουσικη δε μαρεσει να θεοποιω μια περιπτωση και να τη βαζω σκαλες πανω απο αλλους, ο καθενας στο ειδος του φανταζομαι. Αν σου λεγα και Θαναση Βεγγο θα ηταν προσβολη? Θα μπορουσα να αναφερω και πιο συγχρονους κωμικους αλλα πρεπει να περιμενουμε καμια 20αρια χρονια γιατι τωρα θεωρειται ιεροσυλια. Επισης σιγουρα ξεχναω και μερικους αλλους. Καντιρου?
Συνηθως εσυ ασχολεισαι μαζι μου κι οχι το αντιστροφο.
strike 1
να πω βεβαια οτι το fawlty towers ενδεχεται να ειναι ανωτερο των παντων.
Γιατι η ΑΠΟΨΗ ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.
:moutza:
τουλαχιστον ο Βεγγος εχει την καθολικη αναγνωριση? που ηταν τρις εκατομυρια μιλια μπροστα απο την εποχη του για την χωρα τουτη??
ε ρε πουστη, εγω φταιω που προσπαθω να ειμαι δημοκρατικος. ε 'ρκετα!
ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΤΟ ΦΩΛΤΥ ΤΑΟΥΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΣΟΪ ΧΑΜΩ ΧΑΜΩ ΧΑΜΩ ΟΛΟΙ ΘΥΡΑ 69 ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ!
=)
σε περιπτωση που μιλας για μενα,
δε μιλουσα σε σενα.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΑ ΦΑΣΗ
*γκουχ*
πρεπει να το σταματησω αυτο
Καλημερα ρε.
να κερασω καφε?
Μα εγώ σε ρωτάω κάτι απλό, και συ με φλομώνεις στο δεν έχει νόημα. Δεν θα βρεις πιο ολοκληρωμένους κωμικούς ποτέ σου. Σε όσες ζωές και αν ψάξεις. Προσωπικά θα έστηνα βάθρο στον πιο ολοκληρωμένο κωμικό που θα έβρισκα ποτέ. Είμαι επίσης τεράστιος οπαδός Luis De Funes, αλλά εκείνος έκανε Ένα πράγμα, οι Monty Pythons έκαναν εκατό, και τα έκαναν τέλεια. Όλα τα είδη του χιούμορ, όλα, με οτιδήποτε θα μπορούσε να γελάσει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γαμημένος άνθρωπος στον κόσμο, παρελαύνουν στις ταινίες/σειρές τους. Οποιοδήποτε είδος γέλιου.
Οπότε φίλος φίξξξερ ή που δεν έχεις υποψία χιούμορ, ή που είσαι βλαξ και γελάς με Σκερτσάκια και ακούς Μετάλλικα και είσαι γάβρος.
Και να με ρωτήσεις πως από το ένα πάμε στο άλλο, δώσε κάποιο επιχείρημα στην κουβέντα. Δεν θα τα κάνω όλα εγώ. Κάποιος στα νιάτα σας δεν σας έκλεισε το MTV ποτέ ε.
Λολ, επεσα στην παγιδα του να μιλησω σοβαρα με μπατσο μεταλλα, καλα να παθω.
ΥΓ. σιχαινομαι τα επιλεκτικα quote που ουτε οι χειροτεροι πολιτικοι δεν εφαρμοζουν τοσο αισχρα φιλος καρχαρτ
Εντάξει Φίξξξερ, είναι πανεύκολο να το σκας από συζητήσεις.
Δεν είσαι Τόσο γαμάτος ε, χαλάρωσε.
(εγώ είμαι)
κι εγω ειμαι!
Ο μονος λογος που σου απαντησα αρχικα ηταν η φραση στα εντονα πλαγια και υπογραμμισμενα γραμματα. Αν νιωθεις τοσο Γαματος με την απαντηση που εδωσες, μπραβο, ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι, εσυ ικανοποιησες τον εγωισμο σου με μια macho απαντηση "σας γαμαω ολους" και εγω απλα απαντησα σε αυτο που με ρωτησες. Για να σε βοηθησω μηπως μπορεσεις να βρεις οντως μια απαντηση που να συνεχιζει την "συζητηση", διαφωνω με το αξιωμα που εθεσες περι εφαρμογης ΟΛΩΝ των τυπων χιουμορ σε υψιστο επιπεδο απο τους Monty Python και ας το αφησουμε εκει, οκ?
RUN4RUM???
giati apla gamane oloi
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δε μπορεί να είναι πολύς κόσμος στο βάθρο σας γενικά ε. Το ότι είναι και οι Monty, δεν είναι διαπραγματεύσιμο.
Στα βάθρα συνήθως είναι οι κολυμβητές.
γιατί δεν έχει ποστάρει ακόμα ο νεκροπεθαμενος να διορθώσει το Monty Pythons?
on topic,
Μπαινει μια μερα ένας τυπάκος μέσα σε ενα μαγαζί και ρωτάει τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει δουλειά.
- Βεβαίως και υπάρχει μια θέση. Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να έρχεσαι τρείς μέρες και να είσαι εδώ δύο ώρες. Ο μισθός σου θα είναι 2500 ευρώ τον μήνα, με εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό και μία ξανθιά μοντέλο γραμματέα.
- Πλάκα μου κάνεις ?
- Εσύ άρχισες....
:-?
σταματα να ποσταρεις οτι παπαρια διαβαζεις στο Σταυρολυνω
τι λετε μωρε, γαμησε αυτο
Ναι, αλλα ειναι καλυτερο στην κανονικη του μορφη κι οχι την βλακωδη σατιρικη της δυσκολης οικονομιας που ποσταρε ο Καντιρου. Αυτη που παει το χαλασμενο λαντα του καποιος στο συνεργειο και λεει "θελω να του βαλεις μηχανη 1800 κυβικων, να καιει λιγο κτλ κτλ, σε ποση ωρα μπορεις το εχεις ετοιμο?" και του απανταει ο συνεργειατζης (...) "ελα σε κανα μισαωρακι" και μετα του λεει ο αλλος "ρε φιλε μας δουλευεις,? ασε τις μαλακιες" και απανταει ο αλλος "εσυ ξεκινησες".
-Γιατί πρέπει να εμπιστεύεσαι έναν Λαρισαίο;
-Γιατί ότι λέει το τηρεί...
Η ιδιοκτήτρια μιας παπαγαλίνας είχε απελπισθεί να την ακούει καθημερινά να λέει...
"Είμαι πολύ ξαναμμένη, θέλεις να κάνουμε τρελίτσες;"
Η γυναίκα δεν ξέρει τι να κάνει και μετά από καιρό καταλήγει στον παπά της ενορίας της.
- Παπά μου ...τo και τo. Τι θα κάνω με την παπαγαλίνα μου; Ο κόσμος που μπαίνει μέσα στο σπίτι μου, την ακούει να λέει αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω τi μπορεί να σκέφτονται για μενα...
- Τέκνον μου μην ανησυχείς, νομίζω πως ξέρω την λύση. Εγώ έχω δύο πολύ θεοσεβούμενους παπαγάλους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ διαβάζουν την Βίβλο και προσεύχονται.... Εάν φέρεις την παπαγαλίνα σου και περάσουν μαζί κάποιο χρόνο ίσως να την επηρεάσουν θετικά και το ρεπερτόριό της να αλλάξει. Τι λες;
- Καταπληκτική ιδέα πάτερ!
Eτσι την επόμενη μέρα βάζουν την παπαγαλίνα μέσα στο κλουβί. Με το που βλέπει η παπαγαλίνα τους παπαγάλους τους λέει: "Είμαι πολύ ξαναμμένη. Θέλετε να κάνουμε τρελίτσες;".
Τότε ο ένας παπαγάλος κοιτάει τον άλλο και λέει:
- Πέτα την Βίβλο ρε... Οι προσευχές μας εισακούσθησαν
τα ανεκδοτα του καντιρου ειναι βγαλμενα απο τη ζωη.
Μπαμπά! Η Φερράρι είναι ένα κόκκινο αυτοκίνητο με ένα αλογάκι;
Ναι παιδί μου γιατί ρωτάς;
Γιατί προσπαθεί μία να μας προσπεράσει
Spoiler
ντάξει ντρέπομαι, αλλα γελάω.