weiss υπερβάλλω από τα νεύρα μου τεσπα ;queries σε sql και προσπαθω να βγαλω ακρη μονη μου γιατι λείπει ο προιστ. κ γω ενα κωλοπτυχιο λογιστικής εχω, αδσδσδδσδσδσδσδ και βέβαια μην διαλυσω και τη βάση που τρέχει το πρόγραμμα.:behead:
Printable View
weiss υπερβάλλω από τα νεύρα μου τεσπα ;queries σε sql και προσπαθω να βγαλω ακρη μονη μου γιατι λείπει ο προιστ. κ γω ενα κωλοπτυχιο λογιστικής εχω, αδσδσδδσδσδσδσδ και βέβαια μην διαλυσω και τη βάση που τρέχει το πρόγραμμα.:behead:
γκούγκολ ιζ γιορ φριέντ.
μας ταιζουν οι μαναδες των αλλοθρησκων:cool:
να σημειωσω εδω οτι το αστειο με τους απογονους ειναι τοσο γκασμαδια οσο και το λαγοι.
συνεχισθε.
Ποιο άλλο.
είμαι ξύπνιος από τις 6.20 και έχω κάνει 6 ώρες διαδρομή σε βουνά κ λαγκάδια από τις οποίες η 1 σε δασική οδό... τώρα πρέπει να δουλέψω στο γραφείο. :yawn:
... μάλλον στο FML έπρεπε να πάει :P
το μπηρες τον αερακο σου, σκεψου κι αυτούς που είναι σε γραφεία.
είμαι σε γραφείο και έτοιμος για ύπνο. :P
Τι query θελετε να σας το γραψω εγω ρε ...
Υπαρχουν και χειροτερα.
Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλει να κάνει ο "erp / sap manager", ο οποιος και περιγραφει το προβλημα λαθος και νομιζει οτι εχει την λυση (ενω στην πραγματικοτητα δεν ξερει χριστο κλασσικα).
Τελος πολλαπλασιαστε χ 25 ... ε δεν εχει μονο μια βαση η εταιρια σας ετσι ? :-)
Νταξ πάει πέρασε το σημερινό βάσανο. απλά είμαι σε λάθος θέση με μηδαμινές γνώσεις σε αυτό το θέμα (μαλλον στο ΦΜΛ επρεπε να γραψω λολ), φαντάζομαι πως το σαπ ειναι παλουκι
Κλικα των 8, (επαν)ενωθειτε.
:!:
Ξανάγινες άντρας ή απλά αϋπνίες;
ηρεμία σήμερα...
βαρεμαρα σημερα
mia apo ta idia.
skeftome poli sovara na afisw gia avrio auta pou exw na kanw simera.
ερώτηση προς αυτούς που έχουν γατιά
πως τα μάθατε να πηγαίνουν και να τα κάνουν στην άμμο ?
Δεν τα μαθαίνεις, από τη φύση τους είναι έτσι,
το μόνο που χρειάζεται είναι η άμμος να μην είναι ίδια για πολύ καιρό κι έχει γεμίστει σκατουλάκια γιατί τότε ξενερώνουν και σ' εκδικούνται =p
an px katourisei se mia kaltsa, perneis tin kaltsa k tin vazeis stin ammo
pisis perneis mia kouraditsa k tin vazeis stin ammo
e k ta dixneis auta sto gati.
i dikia mou ine e3ipni k pige amesos stin toualeta apo moni ths!
ναι αλλά οταν ειναι μικρά δεν θα τα αμολάνε οπου βρουν ?
Aftomatws to kanoune:P
Α είναι κι αυτό, ε εμείς για κανα δίμηνο σκουπίζαμε το μπαλκόνι 4 φορές την εβδομάδα.
ωρε πουστη μου...
δηλαδη θα πρεπει να ειμαι με ενα φαράσι να μαζευω σκατουλες τον πρωτο καιρο ?
κανα κόλπο ρε παιδιά για να πηγαίνει στην άμμο εχουμε ? ωεεε ? εεεεεε φανταστικοί γατομαστερς εεε ?
auta pou egrapsa parapanw.
an k paei me tin efiia tou gatiou poso grigora 8a to piasei.
kapote ixa gati pou den to ema8e pote!
a! polles fores exoun tasi na xezoun se kapoia glastra.
tote gia arxi vazeis ammo stin glastra gia na tin sini8isoun.
κατάλαβα...
σε κανα μήνα δίμηνο που λογικά θα το έχω πάρει θα ξαναζητήσω σαμ χελπ αγαπητοί μου γατομαστερς
ε αν σιχαίνεσαι να καθαρίζεις γατιά και να ξεσκατίζεις χαλιά μην πάρεις. εκτός των άλλων βρωμάνε και γατίλα. και άμα είναι θηλυκό να δεις τι χαρές θα κάνεις. σιχαμένα ζώα.
οχι ρει δεν σιχαίνομαι αλλά δεν θα αντέξω για πολύ το τρέξιμο πίσω απο ένα γατί για να το ξεσκατίζω επ αόριστον
Τι γατιά ρε μαλάκες, κοίταχτε 'δω βλέμμα
http://kecute.files.wordpress.com/2007/11/cute-dog.jpg
Όποιος ποστάρει φωτογραφία μου είναι μεγάλος μαλάκας!
πρόλαβα.
ολα καλα ειναι μωρεεεεεεεε
αυτο θέλω αλλα δεν θα χωραμε στο σπιτι μετά οπότε γατί
http://en.wikipedia.org/wiki/Newfoundland_(dog)
έχει μια φίλη μου αρκουδόσκυλο νουφάουντλαντ, είναι ενός έτους και κάτι και είναι στο ύψος μου. δεμαρέσει η φωτό, βγαίνουν και σε πιο όμορφο.
οτι ειναι πιο όμορφα ειναι
εχει εναw φίλος μου ενα 5 μηνών , μου εκοψε μια δαγκωνιά εκεί που παιζαμε και με ξέρανε αλλαααααα έχει άλλη γλύκα το αρκούδι :D
ναι αν έχεις ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΙ. ε ή καθόλου.