δεν ειμαι ουτε ηλιθιος, ουτε μπατσος
ε, τωρα μας ξενερωνεις τελειως ομως
Printable View
κολικοι στα νεφρα > υπερηχος > αμμος στα νεφρα > κολικοι > κυλιεσαι στα πατωματα απο τον πονο
αυτο το αντεχω
μετα απο εναν ακομα υπερηχο μαλλον η αμμος εχει τιγκαρει το συστημα γιατι ειμαι συνεχεια σε φαση " ελα πουστη κολικε, ελα ελα , εφυγε επιτελους , τσουυυυυυυυυυυπ φατηνα και κυλησου χωρις να μπορεις να παρεις ανασα". ΚΑΙ αυτο το αντεχω
αν δε ξεμπουκωσει με νερα μπυρες και σια τοτε υπαρχει πιθανοτητα λιθοτριψιας ή υπερηχων για να μη γινει η αμμος πετρα.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ το αντεχω
Spoiler
αυτα για να πινω νερο απο τη ΜΠατρα
εγω στα λεγα
αλλα εγω αμολαγα χαρταετο :touched: :touched:
εκεί που λιώνω στο μπαλκόνι κάνα δίωρο κ ασχολούμαι με την κηπουρική μου, ακούω από μακριά να περνάει σκούρος κύριος που διαφημίζει την πραμάτεια του.
δεν δίνω σημασία (άλλωστε τα τελευταία δυο τρία χρόνια που σταμάτησε να περνάει ο Λευτεράκης τίποτα δεν αξίζει).
τεσπα, κ όπως βγαίνει από το στενό απέναντι ακριβώς από μένα τον ακούω να λέει στο μεγάφωνο:
"εσύ νεαρέ μπας κ ξέμεινες από καστανόχωμα?"
Spoiler
ρε μαν οκ...εισαι λεσβια
οκ...
Κυρα Μαριαννα, οταν καταλαβεις οτι ηταν κοπλιμεντο (λογω του νεαρε και το περι ηλικιας, εξηγω κιολας), βαλτο στο ΜΛΡ
30 είμαι κ δεν έχω σταφιδιάσει όπως εσύ.
είναι γνωστό άλλωστε πως το στρουμπούλεμα κρατάει κ τσίτα το δέρμα.
Μου δίνουν από Σουηδική εταιρεία προγραμματιστικό τεστ να κάνω σε Java ως τη Δευτέρα. Και είναι NP-hard (ανάλογο του knapsack problem, όπως βρήκα), και αναρωτιέμαι αν θέλουν να ακολουθήσω brute force τακτική, ή αν θα γελάνε μαζί μου για μέρες. Σκέφτηκα και μια ευριστική μέθοδο (που κι αυτή ανάθεμα κι αν την έχω συγκεκριμενοποιήσει στο κεφάλι μου), αλλά το ερώτημα λέει "να βρίσκει την καλύτερη λύση".
Εκεί που έλεγα ότι ως τη Δευτέρα είναι υπεραρκετός χρόνος, ξαφνικά αναρωτιέμαι αν θα προλάβω. Και παίζει να εξαρτώνται πολλά από τούτο. :(
αυτοσχεδιασε
και καλη επιτυχια
Κοίτα στο κεφάλαιο 9 αυτού του βιβλίου για άλλες, μη ευριστικές, τεχνικές.
Branch and Bound einai malon kali idea . Den kserw to provlima sou akrivws , alla apo oti 8imame i methodos doulevei kala se kapoies periptoseis gia to knapsack .
Για last.fm μου ειχαν βαλει 4 αλγοριθμικα προβληματα σε Java μεσα σε 2 ωρες. Καταλαβαινεις πως πηγε....!
Παντως πρεπει να παιζει ρολο και το ποσο βαζεις σχολια και ποσο ακολουθεις τα conventions της γλωσσας.
(εκτος φυσικα απο το να πλησιασεις στον σωστο αλγοριθμο :P )
Ευχαριστώ.
επροχτες με παιρνει τηλ η αδερφημ και με λεει να παω στον ταδε δοκτορα...λεω ''ρε στελινα εχω μασει μια εγκυκλοπαιδεια απο χαρτια και αχτινες, νυσαφ'...εξαλλου δεν χρειαζοντε νεες εξετασεις δεν αλλαζει η καταστασις''
με λεει ''πανε, ετσι με ειπε η κοινωνικια λειτουργος''...ολα αυτα για να παρω μια ''ιατρικη εκθεσις''
παω στον δοκτορα, ωραιο ιατρειο, ευαερο ευηλιο με ανετους καναπεδες ολα τζετ...
ερχεται η σειρα μου και πα να μπω...ο δοκτορας ειναι σωσιας του σμιγκολ πως σκατα λεγετε αυτο που ηθελε το δαχτυλιδι, και ειναι κρητικος
φοραει σαμπο και στο γραφειο του επικρατει ΧΑΟΣ
του λεω την ιστορια και ενω αναπαραγω την κασετα ανοιγει το ψυγειο και βγαζει κουτι με ΠΙΤΙΦΟΥΡΙΑ, με λεει ''θες ενα? εμενα με εχει κοψει η λορδα...θα φαω ενα''
ενω τρωει το πιτιφουρι με λεει καλυτερα να του αφησω την εγκυκλοπαιδεια να την μελετησει...ποτε κυρ-δοκτορα θα βγαλεις το πορισμα? ''παρασκευη φευγω για παραθερισις...πεμπτη το αργοτερο''
η πεμπτη ηρθε...ο δοκτορας εφυγε
πηρα ταρχιδιατου
Σόρρυ φίλε, καταλαβαίνω τον πόνο σου, αλλά στο τέλος γέλασα.
poios se gamaei ki esena...και στα ελληνικα...ποιος σε γαμαει κι εσενα
Είσαι πολύ βλάκας τελικά, μα πολύ.
πακι ειμαι
Από το σαπάκι;
Τι να σου πω, μάθε να μιλάς λίγο καλύτερα, ζορίσου, δεν πειράζει, ίσως σου βγει και σε καλό.
απο το πακιστανακι...
κακομοιρη ρατσιστα
Έτσι είμαστε εμείς οι ρατσιστές, κακομοίρηδες.
Το σαπάκι πιο πολύ κολλάει πάντως.
Η πλάκα είναι οτι, ντάξει, με έχει βρίσει και στο παρελθόν αλλά σκέφτηκα, δε μπορεί, έτσι θα μιλάει στο νετ μόνο, καλό παιδί θα είναι. Και σκεφτόμουν που λες τις προάλλες επειδή έχω θείο πρόεδρο μεγάλου νοσοκομείου της κατακίτρινης πόλεως, να σου προτείνω ρε παιδί μου να πας, να σε "προσέξουμε" και καλά.
Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι τώρα οτι θα πάρεις τ' αρχίδια μου.
Εσύ βέβαια, φυσικά δε με έχεις ανάγκη, μάλλον κανέναν δεν έχεις, και υποψιάζομαι τι θα γράψεις μετά.
Δε βαριέσαι, καλή καρδιά και περαστικά.
εγχειρησε ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ την μαναμ και εκανε καλη δουλεια...στην κλασικη μικροαστικη αντιδραση μας να τον κερασουμε εναν γκαιφε 1500 ευρων μονο που δε μας εδειρε
θα σε βριζω εσαει γιατι ετσι...ειμαι ΖΜΠΑΟΥΓΚ
ποιος τον γαμαει μωρε τον χουρχουμπα
ατροπε ειμαι επαρχιωτης και δεν εχω τροπους...και στα παπαρια μας αν εχεις μπαρμπα μεσα στους Ε
Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι.
edit: σβήστηκε ποστ εδώ. :)
ε σιγα η μενουμισσιον εκανε κουοτ τον καλκι λεγοντας "μωρο μου εσυ"
σιγα τα νεα.
φακ χης λαηφ δηλαδη, οποτε ον τοπικ.
γυρνας απο σερβια διακοπαρες-ζωαρα με χαμογελο τζοκερ
και το πρωτο πραγμα που βλεπεις σπιτι ειναι το χαρτι της εφοριας...
http://siois.gr/801-large/%CE%B2%CE%...F%89%CE%BD.jpg
γυρισα απο κιμωλο. θελω να πεσω απο το παραθυρο
καθώς περνάω σήμερα από ένα καφενείο κοντοκουρεμένος και ακούω ένα 'φίλε',γυρνάω και ακολουθεί η παρακάτω συζήτηση
-Είσαι?
-Τι να είμαι?
-Χρυσή Αυγή
-Οχι βέβαια
-Καλά και να ήσουνα δεν τρέχει τίποτα
η μαλακία είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει
Ο καθηγητής στον οποίο έχω πάρει διπλωματική, πριν μερικές μέρες στο φόρουμ του πολυτεχνείου ποστάρει αυτό:
Και καλά για τις καταλήψεις.Quote:
Εξεταστική μέσα Ιουλίου με 36+C και ένας μήνας θερινές διακοπές. Όπως λέει και η έκφραση πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να το βρεις.
Καλή δύναμη σε όσους διαβάζουν και δίνουν εξετάσεις αυτές τις μέρες.
-ΔΠ
Τις προάλλες πάω στο γραφείο του και τον βλέπω μαυρισμένο τίγκα, με το μαγιό. Το πολυτεχνείο έχει ακόμα εξεταστική. Του γαμάς?