Και κομιξάκιας βλέπω από το avatar, εκτός από σαμουράι. Δεύτερο strike, ούτε με κομιξάκηδες έχουμε την καλύτερη εμπειρία τελευταία, κανόνισε.
Printable View
Και κομιξάκιας βλέπω από το avatar, εκτός από σαμουράι. Δεύτερο strike, ούτε με κομιξάκηδες έχουμε την καλύτερη εμπειρία τελευταία, κανόνισε.
Πάταξον μέν ἄκουσον δέ
http://i61.tinypic.com/2uqn1jr.jpg kazuhiro78)
συγκινήθηκα! ο πρώτος που δεν τραμπούκισε το νέο γιούζερ
Τουλάχιστον εμένα μου κάθεται και κάτι. Εσένα;
http://www.star.gr/publishingimages/...12627_7180.jpg
Η αλήθεια είναι πως ό,τι είναι μακρόστενο το λέω σάντουιτς, είτε έχει μέσα γύρο, είτε μόνο τυρί. Τοστ λέω μόνο το τετράγωνο, είτε είναι ψημένο, είτε όχι, ανεξαρτήτως περιέχοντος υλικού.
Πίκλα σε γύρο δεν νομίζω να πήγαινε, εξ ου και η ύπαρξη της αγγουρομαγιονέζας (η οποία γαμεί τα πάντα). Αλλά σε σάντουιτς με τυριά, αλλαντικά, ντομάτες και τέτοια, η πίκλα μπαίνει ασυζητητί.
τουρσί το λένε στο χωριό μου
εδω γράφουμε οι καινούριοι; γεια και χαρα σας, μετα από μήνες lurking είπα να κανω την εμφανισή μου! στ'αρχίδια σας το ξέρω
Γειά, γύρισα μετά από 7 χρόνια.
Γεια χαρανταν,
εχω μια απορια και θελω τη γνωμη σας. Οι τσιπουρες υποτιθεται οτι πεφτουν συνηθως σε μοναγκιστρο. Εμενα γιατι μου σκανε μονο στα διπλαρια και στο μοναγκιστρο διπλα πεφτει το λιανωμα?
Πάνε εδώ.
Εδώ έχουνε όλοι μούσια και ακούνε Μέιντεν.
Α ωραια κ εγω ακουω μειντεν. Μαλιστα οποτε βγαζω ψαρι κανω κ εγω "οοοο οοοο" σαν τον ντικινσον (στο πιο φαλτσο βεβαια)
Quote:
Κάθε καλοκαίρι, πάσχα και χριστούγεννα σκάει ένας ξεχασμένος απ' το θεό που χώρισε/τον απέλυσαν και έρχεται στο ΕΡ να μας τρολλάρει με γαμάτο χιούμορ, πανέξυπνα ποστ και φρέσκες ιδέες.
na pate sto wrongplanet mwre tsipoures rantomades 8a ksexasoume kai afta pou...kserame!!
Ποια ειναι αυτα τα οποια γνωριζατε λοιπον?
Γεια σας παιδιά, Μαρία από Κυψέλη εδώ.
το χιούμορ του ΕR σε σταθερά υψηλά επίπεδα
έχουμε reunion?
:touched:
crow παρασκευές πια (συνήθως)
wb
rb? :P
Γεια σας ωρε τσιφτηδες
Γεια σου και σένα 1998.
1998;
Διάβασέ το ανάποδα, βρες τον λογάριθμο, κάνε την αναγωγή, και θα καταλάβεις.
χαιρετω κ εγω
καιρο το παρακολουθουσα το φορουμ, αλλα ειπα να το αφησω μετα απο εξεταστικη, αφου καιγομαι εξισου κ στο φορουμ της σχολης (το οποιο δυστυχως τωρα τελευταια εχει πεσει καπως, οποτε καπου επρεπε να βρω παρηγορια)
thmmy?
Τι έτος αν δε γίνομαι αδιάκριτη;
Spoiler
για ποιο λόγο θυμάσαι το quote αυτό?
Όλα τα ποστ που έχουν γίνει ποτέ θυμάται. Pro stalker is pro.
λολ ούτε γριά κότα να 'σουν :-D
πήξαμε στους γέρους