λολ εχει κολλησει το τηλεκοντρολι και δε μπορω να κλεισω το ερκοντισο
και κατεβαζω Stoya σε χαιντεφινισο
Printable View
λολ εχει κολλησει το τηλεκοντρολι και δε μπορω να κλεισω το ερκοντισο
και κατεβαζω Stoya σε χαιντεφινισο
βλέπω εδώ και δέκα λεπτά την φωτογραφία του μινμιν στο άλλο θρεντ
ταυτόχρονα βλέπω αυτό
που κάνει μεγάλο πάταγο στους trash κύκλους. Από πάνω παίζει ταυτόχρονα το Proanomie των Vomir γιατί έτσι.
δεν φανταζόμουν ακριβώς έτσι την εξέλιξή μου
Quote:
Originally Posted by comment 1
(του ιδίου)Quote:
Originally Posted by comment 2
καπου εκει που σηκωνε τα κλαδια με μπηκε η ιδεα να κανω ενα αναλογο βιντεο με κλαδια Δατουρα
γιου αρ ουελκαμ φρεντς
φμλ, έριξα την τετάρτη ένα πολύ βιαστικό στοιχηματάκι στη bwin 10€ στο ότι ο τελικός του euro θα είναι ισπανία-ιταλία, με απόδοση καλή, μπαίνω σήμερα να δω τα λεφτά μου να έχουν εκτοξευτεί στο θεό, τελικά από τη βιασύνη γιατί ταξίδευα σε 10' είδα ότι είχα παίξει ισπανία-γερμανία. πάνε τα λεφτάκια μου.
αχινος ρε πουστη μου!
14 αγκαθια.. Πειτε τι ειναι το χειροτερο που μπορει να παθω αν δε τα βγαλω ολα.
εχω ελαχιστα χρηματα πανω μου..φτανουν για ενα χοτ ντογκ και εισητηριο να γυρισω σπιτι. καθομαι σ ενα παγκακι στον πιο πολυσυχναστο δρομο και αρχιζω να τρωω..και ξαφνικα χωρις να πολυκαταλαβαινω τι συμβαινει οικοσιτο κοπροσκυλο σκαρφαλωνει πανω μου με στοχο το χοτ ντογκ μου. .. ριχνω φωνες στον ιδιοκτητη, ζητάει συγχνωμη, παει να μου αγοράσει άλλο χοτ ντογκ ,σηκωνομαι και φευγω, μενω νυστικη (ειχα και ενοχες που δεν τον αφησα να επανορθωσει με νεο χοτ ντογκ)
Εννοείται τον "αφήνεις" να σου αγοράσει άλλο χοτ ντογκ αντί να φύγεις νηστική για να έχεις κάτι να γράψεις τσαντισμένο ποστ μετά... Μπόνους μείον πόντοι αν τον έβρισες φεύγοντας, μπορεί να ήταν ηλίθιος αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να επανορθώσει...
Σήμερα είχα το δικαστήριο. +110 ευρώ πρόστιμο (εκτός των 250 που έχω πληρώσει ήδη) επειδή ήμουν ανασφάλιστος όταν είχα το ατύχημα, για το οποίο ΔΕΝ ευθυνόμουν και ήμουν ο μόνος με υλικές και σωματικές βλάβες.
ΜΠΑΤΣΟΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!11
Μόνο ξαπλωμένο με πιάνετε, μουνόπανα.
σιγά ρε μάηκολ νάητ, χαλάρωσε.
Έλα ρε, είμαι στο σωστό φόρουμ για να μιλάω έτσι.
Πινκάρω για το υπονοούμενο, αλλά λες μαλακίες :touched:
μια φίλη μου έφυγε χθες στα 23 της..
κάνε καλό πετάλι εκεί πάνω ε..
Bad C να φανταστω ή δυστυχημα?
καλες βολτες να κανει ευχομαι
Τροχαίο. Πόσο ειρωνικό να καβαλάς μια ζωή δίτροχο και να σκοτώνεσαι σε τετράτροχο... Κρίμα :/
προσωπικα μουτζωσα επειδη ειναι μαλακια εκ μερους σου να οδηγεις ανασφαλιστο οχημα.
αν χτυπησεις ανθρωπο-η ακομα χειροτερα σκοτωσεις-σου παιρνουν ευκολα το σπιτι για αποζημιωση.
ο μπλιτζερ ειναι απλα ηλιθιος επειδει τονιζει το "ΔΕΝ ευθυνομουν" λες και παιζει κανενα ρολο.
ειναι εξισου ηλιθιο με το να πινεις και να οδηγεις καθως σε περιπτωση ατυχηματος η ασφαλεια-και να εχεις- δε σε καλυπτει,
ελπιζω να σε καλυψα
respect gia thn emperistatwmenh apanthsh. profanws den epikrotw to na eisai anasfalistos. profanws de tha dikaiologisw ton blitzerako oson afora to komati tou anasfgalistou oxhmatos. to mono pou tha pw einai oti kukloforoun pleon enamish ekatommurio anasfalista oxhmata...
Είναι όντως μαλακία, γι'αυτό και δεν μπήκα στον κόπο να κλαφτώ σε κανέναν. Ξέρω πότε κάνω μαλακία και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Παρολαυτά (και δεν είναι δικαιολογία αυτό) είναι από χλωμό έως παντελώς αδύνατο να προκαλέσεις ατύχημα με μοτοσυκλέτα, εκτός αν είσαι τέρμα ηλίθιος.
Αν με έπιαναν ανασφάλιστο, θα καθόμουν και θα τον έτρωγα χωρίς να βγάλω κουβέντα. Αυτό που μου την έδωσε είναι ότι πληρώνω για έναν γαμημένο πουταναςγιό, έχω χρεωθεί γύρω στα 4,000 ευρώ μέχρι στιγμής, έχω μείνει ξάπλα στο κρεβάτι 25 μέρες και ο πουτανασγιός πίνει καφέδες στο πασαλιμάνι. Το πρόστιμο το έφαγα μόνο επειδή αποφάσισα να τον κυνηγήσω δικαστικώς και έπρεπε να καταγραφεί το γεγονός. Δε θα με έγραφαν αν το άφηνα.
Τέλος, ξαναλέω, είναι απαράδεκτο να κυκλοφορείς ανασφάλιστος, αλλά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το να οδηγείς μεθυσμένος.
Κατά τ'άλλα, φυσικά οι μισές μούτζες που τρώω είναι επειδή είμαι εγώ και το έχω κερδίσει με την αξία μου!
αγαπαμε τον ελληνα εμινεμ
πανεύκολο, οδηγάς 24/7 στη νεκρή γωνία του αυτοκινήτου, χώνεσαι ξαφνικά επειδή είδες μια καλύτερη σφήνα, χαζεύεις άνετος τον οδηγό που στουκάρει τις 5 λωρίδες δίπλα του για να μη σε σκοτώσει και του ρίχνεις μεγαλοπρεπή μούτζα με ύφος "ααα ρε ζώα δεν κοιτάτε που πάει η ΝΤΟΥΚΑΤΙ"
Γενικά, και μια σακούλα που την πηγαίνει βόλτες ο αέρας μπορεί να προκαλέσει ατύχημα, οπότε τι.
Πρόσφατες έρευνες επιβεβαίωσαν ότι 3% των δυστυχημάτων στην Ελλάδα οφείλονται σε σακούλες που τις πηγαίνει βόλτα ο αέρας, ενώ ένα 18% από μοτοσυκλετιστές που κάνουν αυτό-που-είπε-παραπάνω-ο-φάντομ-και-δε-βγάζει-κανένα-απολύτως-νόημα. Δουλευόμαστε καλοκαιριάτικα ε? :touched: Δεν πειράζει, όμως, σας αγαπώ όλους.
Τι σημασια εχει μωρε μαλακες ολοι το αν ειπε μια μαλακια παραπανω ο μπλιτζερ για τους μοτοσυκλετιστες και κατα ποσο προκαλουν ατυχηματα ή οχι? Κι εγω μαλακια το θεωρω αυτο που ειπε, γιατι ακομα κι αν αυτος οδηγει σωστα, υπαρχουν ζωα εκει εξω ειτε με διτροχα ειτε με τετρατροχα ειτε πεζοι. Η ουσια ειναι πως εν προκειμενω παιρνετε το μερος του συστηματος και του αρχιδιου το οποιο παραλιγο να τον σκοτωσει, και τον εβαλε και στο νοσοκομειο και τωρα πρεπει να πληρωσει και προστιμα, επειδη ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΛΙΤΖΕΡ και αρα ειναι μαλακας και αρα μουτζωνουμε και του τη λεμε γιατι "χοχοχο εμεις ειμαστε οι γαματοι".
Οπου αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος στη θεση του, θα λεγατε "πω ρε μαλακα γαμω το συστημα να πανε να γαμηθουν οι μπατσοι τα μουνια, το δικαστικο που ειναι ολο μεσα στη διαφθορα, οι νομοι που ειναι για να προστατευουν τους πλουσιους, ο Παπαναδρεου, το ΠΑΣΟΚ, η Αμερικη, η Μερκελ και ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης". Ποση υποκρισια πια μαζεμενη σε δυο σελιδες. Ποσο μαλλον δηλαδη αν ηταν καποιο κοντινο σας προσωπο και αυτη τη στιγμη δε ζουσε. Καθεται τωρα, ποιος, ο ΑΤΤΙΛΑ ρε μλκ και τη λεει στο μπλιτζερ για την ασφαλεια και τον λεει και ηλιθιο ξερω γω. :touched:
what he said (ektos apo to kommati tou attila)
:moutza:
ρε βλακα που διαφωνεις σε αυτα που εγραψα?
οταν εληξε η ασφαλεια στο δικο μου διτροχο μεχρι να την ανανεωσω απλα ΔΕΝ το επαιρνα.ουτε μεχρι το περιπτερο.οκ ειμαι εγω ο μαλακας.
και ερχεσαι ΕΣΥ να κανεις το δικηγορο του διαβολου(λολ) με αβαταρ την αμερικανικη σημαια με τον αετο.γελαει ο κοσμος, εχεις καταντησει πιο γραφικος και απο τον Η.
Στ'αρχίδια μας μωρέ μαλάκα τι έκανες εσύ. Πιάστηκα ανασφάλιστος και πλήρωσα το πρόστιμό μου. Δε σου ζήτησα δανεικά. Η όλη ένστασή μου ήταν στο ότι μου επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο, όταν ακόμα τρέχω για ένα ατύχημα, για το οποίο δεν ήμουν υπεύθυνος. Μείνετε στο θέμα αντί να μπουρδολογείτε με 30,000 χλμ στην πλάτη σας. Εκτίθεστε.
αν φτάσουμε τα 500.000 χλμ θα μπορούμε να σκίσουμε άδεια και δίπλωμα αφού με τόση εμπειρία δε θα φταίμε ποτέ!
Ρε φαντομάκο, αφού γενικά είσαι έξυπνο παιδί και "προσεκτικός" πόστερ, γιατί δε μένεις σε θέματα που γνωρίζεις και συνεχίζεις να το πηγαίνεις αλλού? Σε εκτιμώ γενικά ε και πινκάρω.
Πεθαίνω. Σκεφτόμουν ότι μερικά ποστς εδώ είναι όπως όταν ποστάρω εγώ στο politics :touched:
Είναι όντως Fuck My Life όταν ποστάρεις στο πολιτικς.
Εμείς θα συμπαθιόμασταν εκτός φόρουμ, να ξέρεις.
Εδώ και αρκετά ποστς ποστάρω κάτι 100% σωστό και πετάω και μια μαλακία, γιατί είμαι ΕΓΩ, ενώ θα μπορούσα απλά να μαζέψω 10 πινκς και να το αφήσω εκεί. Και τσιμπάς ΚΑΘΕ γαμημένη φορά. Σχολιάζεις τη ΜΑΛΑΚΙΑ κι όχι την ουσία. Κι αν όχι εσύ, σίγουρα κάποιος άλλος από τους γνωστούς.
Στο θέμα μας, παραδέχθηκα το λάθος μου εξ αρχής και δέχθηκα το πρόστιμο που προβλέπεται, χωρίς δεύτερη κουβέντα γιατί ΝΑΙ, ΦΤΑΙΩ, που δεν πλήρωσα την ασφάλεια, μαλακία μου. Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ πρόστιμο που μου επιβλήθηκε, δεδομένων των συνθηκών, το θεωρώ μέγιστο καραγκιοζιλίκι και όποιος το βλέπει διαφορετικά είναι απλά ηλίθιος. Ή μπάτσος.
Όσο για το άλλο, που επιμένεις κιόλας, παράνομα οδηγείς και όταν δεν έχεις πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, αλλά αυτό δε σε κάνει λιγότερο ικανό οδηγό, ούτε, φυσικά, σε καθιστά αυτόματα υπαίτιο σε πιθανό ατύχημα. Αν θες, καταλαβαίνεις τη διαφορά. Δεν έχει νόημα να το κουράζουμε. Έχω κι εγώ 32498234 επιχειρήματα για όλες τις παπαριές που έχω διαβάσει εδώ μέσα, αλλά όχι. Φιλάκια.