malaka :razz:
kseskoulikiase i poli re pousti.afta einai
Printable View
εγω εδω ειμαι ακομα νταφυ!!!
Καλύτερος προπονητής: Νίκος Νιόπλιας
LOL
XENK TEN KATE
:fear:
xaxaxaaxaxaxa
ekpliktiko mats!
kai liga les .
ποια ματς θα δειχνει ο σκαι;
thnx
Μια ερώτηση αυτός ο Γιάχιτς λογίζεται ως ποδοσφαιριστής?
Πτώμα σήμερα ο Σκόκο:rip:
κανα λινκ για τον γαυρο?
στο darksniper επισης το βλεπω μια χαρα
και bebinio μια χαρα παει.τεταρτη απογευμα δεν εχει τον κοσμο που πλακωνει τις κυριακες οποτε οκ.
:hungry:
:touched: :touched: :touched: :touched:
πόνεσαν τα μάτια μου πάλι ... τι σκατά ρε πούστη μου τελικά?
Δεν ξέρω τι να πω, από την μια βλέπω τα χάλια μας, από την άλλη οι άλλοι μόλις μπουν λεκανοπέδιο κλάνουν (μιλάμε έχει πετύχει 2 φορές την ΑΕΚ φέτος χειρότερα από πτώμα , και έχουν πάρει με το ζόρι ένα Χ). Ο Γαύριτς οριακά δεν είναι όσο τσίρκο είμαστε εμείς , και ο Άρης ο πιο σοβαρός και συνεπείς για σήμερα ...
Από την μια πουτάνα τα πλέι όφφ , από την άλλη απογοήτευση για την ομάδα μου.
μια χαρα τσιρκο ειμαστε και μεις
ουτε ενα χ δεν μπορουν να παρουν
σσσσσσσσ
σιγα σιγα κι αθορυβα....
Δεν περίμενα τον Άρη τόσο καλό, βασικά είχα την εντύπωση ότι θα τα παρατήσει ή κάτι τέτοιο. Μεγάλη νίκη όπως και να 'χει, τώρα υπάρχει αγωνία στα play offs αλλά νομίζω ακόμα έστω και οριακά είναι φαβορί ο Ολυμπιακός.
Για το άλλο ματς πραγματικά δεν έχω λόγια, πέρα του Μανωλά (του χρόνου άνετα 1η αλλαγή ή και βασικός) πραγματικά μηδέν. Επίσης ο Αραούχο μου φάνηκε πολύ κακός, ενώ αρχικά στη σεζόν μου άρεσε αρκετά, έχει πέσει γενικά ή μόνο σήμερα;
Μπαλάρα παίξαμε πάλι :touched:
αντε τωρα να δεις τσλ μετα απο τετοια μπαλα!!
nevra.nevra.nevra
petaksame mnia efkairia gia niki mafto to ptoma pou paizame simera.statikoi,slow motion k skatastoskefalimouvits(ena 18xrono se ekane mpourdelo gamimene).pali kala pou den plerosame to peirama tou kontreras deksi mpak(vrike ora na kamei peiramata o karpouzas).genika,skata
klamma me vasilaki pou oute 5 deftera de mperasane pou mpike mesa k karfothike.k se kapxia fasi deixnei se slow motion na peftei o sorlen k mperdeftika an itan ontos slow motion i in real time.tatsnt
oταν δεν τα παραταει ο κοσμος οι παιχτες δεν εχουν κανενα δικαιωμα
ακομα και αν χαναμε
ακομα και κανουμε 1-5 απο εδω και περα
αυτος ειναι ο ΑΡΗΣ!!!!
(ημουν σχολη-εμαθα για απιστευτο ζμπροξιμο γαυρου-ναι απο αρειανο-discuss κανας ουδετερος)
btw συγκινητικος ο μαρεσκα στο "τρεξιμο"...του βγαζει ενας καθετη...με τζοκινγκ την προλαβαινε..ε προφανως ουτε αυτο μπορεσε..και λεει ο εκφωνητης..δεν ειναι ΤΟΣΟ εκρηκτικος παιχτης :touched:
Πλέον αποκτούν νόημα τα πλέη οφ αλλά χάρηκα πιο πολύ σήμερα με τον κόσμο στο γήπεδο. Και είχε αρκετό.
:maikl::maikl::maikl::maikl:
για τα πανηγύρια ο gayρος, ειδικά στο 1ο ημίχρονο. στο 2ο ημίχρονο ο άρης παρα-έκατσε πίσω αλλά δεν την πλήρωσε και κόλλησε το 2ο για κερασάκι. για να τα λέμε όλα - ναι μεν άξιζε τη νίκη ο Άρης - αλλά γελάει ο κόσμος με το πέναλτυ που πήρε, άσχετα αν τελικά δεν έκρινε το αποτέλεσμα (επειδή ο κόκε είναι "τρυφερός" για κρίσιμες στιγμές όπως φάνηκε και στον τελικό κυπέλλου).
Σπρώχνουν Άρη.