εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς
Printable View
Θεωρείς ότι δεν κάνω αντμινιστρέισον με το να μην μπανάρω κάποιον ?
ή είναι πολύ πρωί ή είμαι πολύ βλάκας και δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε. Και μην μου απαντήσετε "ξέρεις καλά τι λέμε" πείτε μου. Όπως έχω πει σας αγαπώ όλους και για μένα το ER ήταν πολύ καλή παρέα σε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές.
Αν μου πει κάποιος τι τον ενοχλεί δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι στην αντιμετώπισή μου
Παίρνω την ασίστ του τσόνου και σου απαντώ. Μία από τις βασικές δουλειές ενός αντιμιστρέιτορ ενός φόρουμ (δεν έχω κάνει ποτέ) φαντάζομαι είναι να φροντίζει να τηρούνται κάποιοι κανόνες. Ο μοναδικός τρόπος να επιβάλλει τους κανόνες είναι το μπαν, άντε και να σβήσει κανά ποστ μπας και νιώσει ο παραβάτης αλλά βασικά είναι το μπαν. Λες ότι εσύ δεν θεωρείς το μπαν χρήσιμο και δεν το επιβάλεις. Αυτό έχει διάφορα αποτελέσματα που κάποια είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Πχ μπορεί να έρθει ένα γνωστό φέικ και για χιλιοστή φορά να σπαμμάρει κώλους σε άσχετο θρεντ γιατί μπορεί. Του ίδιου θα του φανεί αστείο, μπορεί και σε μερικούς ακόμα αλλά δεν θα φανεί αστείο στον χρήστη που μπαίνει στο διάλειμμα του στην δουλειά λίγο ER. Μπορεί κιόλας να αποφεύγει να μπαίνει στο ER για αποφεύγει τέτοια ποστ. Οπότε το φόρουμ κέρδισε ένα ακόμα σπαμοφέικ και έχασε έναν άλλον. Μπορεί να υπάρχει κάποιος που θεωρεί λογικό το να λύσει τα εκτός φόρουμ προσωπικά του με άλλον χρήστη με το να ποστάρει το τηλέφωνό του ή να τον λέει παιδέρα ενώ ξέρει ότι είναι δάσκαλος. Μπορεί να πιστεύεις ότι με το να μην διώξεις τον πρώτο θα λυθεί αλλιώς το πρόβλημα αλλά κατά πάσα πιθανότητα σε τέτοιες περιπτώσεις θα συνεχίσει να γράφει περισσότερο ο πρώτος και θα απομακρυνθεί από μόνος του ο δεύτερος.
η φάση είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, στην πλειοψηφία κάποιος θα φύγει
κι επειδή αυτός που έκανε τη μαλακία είναι ήδη μαλάκας και δεν πρόκειται να φύγει από μόνος του, συνήθως φεύγει ο άλλος.
η βασική δουλειά του admin (+moderators) ενός forum παρέας είναι να δείξει στα μέλη πως να συμπεριφέρονται και να φτιάξει τη φάση ώστε να μη χρειάζεται ban.
long story short κάνεις λάθος, σκότωσε το μπάτσο μέσα σου κτλ
Ότι κάποιοι νομίζουν ακόμα πως το να μη συμφωνείς με μπαν (ακόμα και για τον πιο τελειωμένο μαλάκα) είναι πολιτική/αξιακή θέση πραγματικά με ξεπερνάει.
Αυτο. Μιλαμε για ενα φορουμ, με κανονες, που ειναι ιδιωτικος χωρος. Δεν ειναι δημοσιος. Εμενα προσωπικα δε με νοιαζει και παρα πολυ το αν θα φαει μπαν ο Ονιμποτσο, κερδισμενοι ειμαστε και στις δυο περιπτωσεις. Αν φαει μπαν, θα γλιτωσουμε απο εμετικα ποστς, αν δεν φαει μπαν, καθε του ποστ χαριζει στιγμες διασκεδασης με εναν ελαφρως αρρωστημενο τροπο, οποτε win-win situation. Το να εξισωνεται το μπαν ενος χρηστη που χαλαει τη φαση για τους υπολοιπους με "συμπεριφορα μπατσου" ειναι τραβηγμενο αν οχι ακραιο. Ειναι σα να λες οτι κανεις παρτυ σπιτι σου, και ερχονται 5 ασχετοι που δε σε ξερουν, και παρολο που τα γαμανε ολα εσυ δεν τους διωχνεις, γιατι δεν πιστευεις σε ιδιωτικη περιουσια κι αλλα τετοια καπιταλιστικα (!)
πέρα από οτιδήποτε άλλο, είναι πολύ περίεργο να μιλάμε για κανόνες ενός φόρουμ στο ER, τη στιγμή που αυτοί οι όποιοι κανόνες καταπατούνται ή έχουν καταπατηθεί από την πλειοψηφία των μελών του. Στα παπάρια σας, το ξέρω, αλλά το ανησυχητικό ζήτημα είναι ότι σας πιάνει η ηθικολαγνεία και η τυπολατρεία αρκετά επιλεκτικά.
Το μοναδικό ΠΜ που έστειλα στον Σαμπρέλα btw, είναι ένα που έλεγε πως αν θελήσει ή αν του ζητηθεί να μου ρίξει ban, δεν πρόκειται να τον παρεξηγήσω ή να θυμώσω. Αυτά για ορισμένους νομίζουν είτε ότι είμαι κανένα αναίσθητο καθίκι ή για τον μπάρασαητ που έχει παραισθήσεις ότι κλαίγομαι στον αντμίν ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΑΡ.
Γουστάρω να το πάω στο πολιτκς αυτό και να μου πεις (και εσύ και όποιος θέλει) σε πια μέρη παίρνεις πολιτική θέση και σε πια δεν έχει σημασία. Πολιτική είναι μόνο οι εκλογές καμιά βόλτα σε καμιά πορεία και yolo? ή πιστεύεις ότι "η πολιτική θέση" είναι στάση ζωής στα πάντα?
Πιστεύεις δηλαδή ότι δεν γουστάρω μπάτσους και δικαστές στον "έξω κόσμο" αλλά στην πρώτη ευκαιρία που έχω την εξουσία θα γίνω δικαστής ντρεντ?
Αν μιλάς σοβαρά τρομάζω αν το λες γιατί με θεωρείς απλά μαλάκα πάσο και μπορεί να είμαι.
Ιδιωτικός χώρος ορίζεται από ποιον και αν ναι, πες μου ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, γιατί εγώ μια φορά δεν είμαι.
Περί του πάρτυ τώρα οκ, θα σου πω μια φοβερή ιστορία, το σπίτι μου δεν κλείνει για κανέναν που έχει ανάγκη, και έχει ανοίξει για ανθρώπους που δεν τους είχα ξαναδεί, οι περισσότεροι το σεβάστηκαν κάποιοι ας πούμε το πέρασαν για κάτι άλλο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν το μετάνιωσα.
Δεν μπορώ να στο αναλύσω περισσότερο όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά απλά γιατί βλέπουμε διαφορετικά κάποιες έννοιες
Κλαίω που συζητάτε αν πρέπει να γίνει ένα - οποιοδήποτε - μπαν και αν ο χρήστης, τελικά, θα κρατάει μούτρα. Δε μπορώ καν να αρχίσω να σχολιάζω.
ρε, είσαι χαζός; * δεν το συζητάμε, τις απορίες του μπάρασαητ λύνουμε, που μιλάει για κλάψες και τσουνάμι από ΠΜ. ρε κοίτα κάτι άνθρωπες.
* τι ρωτάω; κίτρινο σουτζούκι καβαλάς... :p
Όταν έχει τραβήξει 3 σελίδες κάτι που δε θα έπρεπε καν να τίθεται ως θέμα, το συζητάτε.
Ειναι ιδιωτικος χωρος απο τη στιγμη που καποιος πληρωνει για τη διατηρηση αυτου του χωρου online. Αυτη η ιστορια ξεκινησε το 2003, και μιας και δεν ησουν εδω, ξεκινησε ως ενα νεο φορουμ ωστε να μπορουν ενα σωρο ατομα (πρεπει να ημασταν καπου 50 στην αρχη) να κανουν χαβαλε, να μιλανε για μουσικη, να επικοινωνουν, σε εναν διαδικτυακο χωρο χωρις την καθυστερηση που επικρατουσε σε ενα αλλο φορουμ, με το ονομα MetalBB. Μεσα σε 13 χρονια (!) φυσικα και εχει αλλαξει ολο αυτο, το ER εχει περασει απο διαφορα σταδια, σιγουρα εχει διευρυνθει και εχει γινει πολυ πιο ελαστικο στους κανονες του και στη λειτουργια του (υπαρχουν σιγουρα και εποχες που ηταν ή εστω το ενιωθες "παρατημενο") αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι ξερω γω ενας κοινοχρηστος χωρος που μπορει να ερχεται οποιος θελει και να τα κανει πουτανα ολα.
Και ασε τα "τυπικα" και ολα αυτα στην ακρη. Προσωπικα στο ειπα και στο προηγουμενο ποστ, μικρη σημασια εχει για μενα το αν θα φαει καποιος μπαν ή οχι. Στο τσατ κανεις ενα ignore τον εμετο απο ανουσια links και γλιτωνεις. Στο φορουμ δεν πολυποσταρει και κανενας ή οταν ποσταρει ειναι διασκεδαση, οποτε δε με ενδιαφερει ουτε εκεινο. ΑΛΛΑ στο λεω πολυ ειλικρινα, οπως στο εχουν πει και πολλοι αλλοι, οτι ΠΡΑΚΤΙΚΑ, αν εισαι κατα του μπαν και το δηλωνεις, και ο οποιοσδηποτε μπορει να ερθει εδω μεσα και να γραφει το μακρυ του και το κοντο του, να σπαμμαρει παντου και παντα, να αποκαλυπτει τηλεφωνα και αλλες προσωπικες πληροφοριες ανθρωπων δημοσια ή ποιος ξερει τι αλλο, τοτε απλα θα απομακρυνθουν πολλα ατομα για τα οποια χαλαει η φαση (εχουν ΗΔΗ απομακρυνθει δεκαδες χρηστες τα τελευταια 2-3 χρονια για πολλους λογους, πολλοι απο τους οποιους δεν εχουν να κανουν με ολο αυτο φυσικα) και θα μεινουν οι "φουκαραδες" που νιωθω οτι στο μυαλο σου τους εχεις ως κακομοιρους που βγαζουν το αχτι τους εδω περα.
Καλα εκανες και δεν το μετανιωσες για το σπιτι σου, ισως γιατι δεν ειχες ποτε καποιον να ερχεται να ξερναει εμετους πανω στον καναπε, την τηλεοραση, τα βιβλια σου, τους δισκους σου, μεσα στο ψυγειο σου, και μετα οταν φυγει απο το σπιτι σου, να παει να τυπωσει φωτογραφιες απο το σπιτι σου και να τις μοιραζει απο δω κι απο κει με προσωπικα σου δεδομενα.
Και καλα κανεις που το βλεπεις οπως βλεπεις :)
Εγω περισσοτερο σε wom απαντουσα στο αρχικο μου ποστ παρα σε σενα. Δεν υπαρχει ηρεμη μεταβαση στο ER, γιατι ειναι αυτο που ειναι.
Η μεγαλη ανεχεια (οχι απο σενα αποκλειστικα, γενικα ολα αυτα τα χρονια) φερνει τον καθε πικραμενο, με οσα ακολουθουν.
ανοχή ή ανεκτικότητα, τι ανέχεια ρε γαβγαβ
καντε ενα πολ να τελειωνουμε
Έτσι για χαλάρωση προτείνω να ξεκινήσει διαδικασία 7ημερου ban σε όλους τους χρήστες ανεξαιρέτως, κυλιόμενα.
Δύο-τρεις χρήστες τη φορά. Η διαδικασία να ξεκινήσει αλφαβητικά.
Μπορούμε να ξεκινήσουμε από όποιο γράμμα θέλετε.
Σεκεχεν = second hand
Το ελεγε ο παππους μου ναυτικος μεταξυ '51 και '74
Επισης πολλα απο το -εκτορας (ινσπεκτορας κλπ)
Εχει παρα πολλα και απο αλλες γλωσσες.
Τα πιο ενδιαφεροντα νομιζω ειναι απο αραβικα.
Τα καρατια πχ ειναι απο το κουρατ, που ηταν μοναδα βαρους ιση με 5 σπορια χαρουπιας τα οποια εχουν παντα το ιδιο βαρος. Το χρησιμοποιουσαν για να ζυγιζουν μπαχαρικα.
Το τζέρτζελο μπαν/όχι-μπαν πάντα έχει πλάκα, και το ξεκατίνιασμα έχει πλάκα αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που βλέπω ένα ποστ του Onibocho η φράση "ΠΩ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ" παίζει αυθόρμητα μέσα στο κεφάλι μου.
ΠΩ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ :rofl::rofl::rofl:
ω μαλάκα τι σου είπεεεεεε
Na epanel8oun ta pinks gia ta post tsonou mono.
Κωλαράκι/Φιξξερ/Ονιμπότσο και όποιο άλλο φέηκ έχουνε τα δυο τους. Θα ελεγα με το επόμενο άσχετο ποστ από ένα προσωρινό και οι δυο για 1 βδομάδα, με το επόμενο 1 μήνα κοκ.
Έχετε κουράσει απίστευτα και οι δύο να βλέπουμε την χαζωκόντρα σας σε οποιοδήποτε θρεντ του φόρουμ υπάρχει. Και συγνώμη Κωλαράκι, μια που πόσταρες και απάντηση, το να ποστάρεις απάντηση σε προσωπική επίθεση οκ να το δεκτώ, το να ποστάρεις προσωπική επίθεση σε άσχετη απάντηση όμως δεν είναι καθόλου δεκτό.
+ ό,τι έγραψε ο φιξξξξξερ για running wild είναι αιτία μόνιμου ban
Αν αναφερεσαι σε αυτο που του εγραψα στο METALLICA topic, τοτε θα πρεπει να εισαι πολυ αφελης αν νομιζεις οτι η απαντηση του ηταν "ασχετη". Και επειδη σιγουρα δεν εισαι αφελης, θα το προσπερασω. Κατα τα αλλα, ψαξου λιγακι για το γεγονος οτι σε εφτασε στο σημειο να ζητησεις μπαν το οτι "κουραζουμε" (επειδη κανουμε ποστς που δε σε ενδιαφερουν?) αλλα εδω και 2 χρονια που αλλος εχει ευχηθει καρκινο και κακο ψοφο στους μισους ενεργους χρηστες του φορουμ, εχει πεταξει προκλητικες αηδιες σε καθε τοπικ για να κερδισει εντυπωσεις και να ασχοληθουμε με την παρτη του, και εχει πει παιδεραστη εναν αλλον χρηστη του φορουμ, αυτα τα προσπερνας χωρις να σε ενοχλουν. Ε ψαξου λιγο ε.
Και για να στο θεσω και ετσι, αμα ειναι να φαει μπαν το πιο εγωκεντρικο attention whore drama queen ατομο που εχει περασει απο το ER σε 13 χρονια, μπαναρετε με εμενα και ολα μου τα accounts. Θα ΓΟΥΣΤΑΡΩ παρα πολυ βασικα.
Δεν είμαι καθόλου αφελής, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ Ή ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Ο Ονιμπότσο είναι ο Ονιμπότσο και καλώς ή κακώς δεν πρόκειται να αλλάξει, ούτε να σβηστούν όσα έχουν ήδη συμβεί. Αλλά δε χρειάζεται να του δίνεις και τροφή συνέχεια, ούτε χρειάζεται να του την λες σε οποιοδήποτε ποστ κάνει. Δεν είναι ποστ που δε με ενδιαφέρουν, είναι ποστ άσχετα με το όποιο θέμα. Κάντε ένα θρεντ δικό σας και κάντε τα γουτσου γουτσου σας εκεί.
ΚΟΥΡΑΣΗ ΛΕΜΕ!
Και αποχωρώ για την μέρα.
Δε δικαιούσαι να λες κάποιον εγωκεντρικό, όταν βλέπεις (αν και για την ακρίβεια θέλεις να βλέπεις) ως μη "άσχετη" μια απάντηση που αφορά σε ένα κομμάτι. Εκτός αν είσαι μέλος των Μετάλλικα ή ο μυστικός συνθέτης των τραγουδιών τους, οπότε σου αξίζει ΠΕΡΜΑΜΠΑΝ μόνο και μόνο για το ότι τους ξεφτυλίζεις έτσι.
Για τα αισχρά ψέμματα που διαδίδεις, δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω, είσαι πραγματικά ανάξιος λόγου.
Σσ. Art, δεν έχω κανένα fake, δεν έκανα δεύτερο λογαριασμό ούτε μετά από ανάλογη παρότρυνση. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει το ενοχλητικό πολίτικαλ κορρέκτνεςς, το οποίο και χαρακτηρίζω ως ενοχλητικό γιατί είναι εντελώς "επιλεκτικό". Και δεν αναφέρομαι επί προσωπικού σε εσένα τώρα, απλώς το κάνω με αφορμή την εισήγησή σου.
Επειδη οπως ειπα, αρκετα εχει κρατησει ο εμετος που ξερνας καθημερινα απο το πληκτρολογιο σου, πριν κανεις τετοιες δηλωσεις να προσεχεις τι ανεβαζεις στα κοινωνικα δικτυα. Γιατι ξερεις εγω δεν ασχολουμαι πλεον μαζι σου οταν δεν ασχολεισαι σαν stalker μαζι μου, αλλα ειναι πολυ περισσοτεροι απο οσοι φανταζεσαι αυτοι που βλεπουν γενικα τι γραφεις και τι δηλωνεις, και ξερεις, τρως πολυ δουλεμα απο πολυ κοσμο κι οχι απο "εμενα και το φιλο μου".
Ποσες φορες εχεις δηλωσει ως τωρα οτι το νεο τραγουδι Metallica ειναι αισχρο και θα επρεπε να ντρεπονται που το κυκλοφορησαν? 3? 4? Μαλιστα. Ε τοτε μην ανεβαζεις φωτογραφιες σαν κι αυτην:
Spoiler
Γιατι αυτο σημαινει οτι ειτε εισαι διχασμενη προσωπικοτητα (διολου απιθανο), ειτε οτι ριχνεις δουλεμα στον εαυτο σου γιατι εισαι πολυ κουτοπονηρος (το πιο πιθανο), ή οτι απλα οταν ποσταρεις, το κανεις με καποιες σκοπιμοτητες (επισης πολυ πιθανο).
Γενικα αυτο που ειπα αποπανω το εννοω πληρως. Αξιζει με τα χιλια να φαω μπαν αν ειναι να φας κι εσυ μπαν και να γλιτωσουν απο τον εμετο ολοι οι αλλοι. I WILL MAKE THE SACRIFICE.
Γενικά νομίζω το ηαρ βρίσκεται στην πιο εμετική φάση ολόκληρης της ιστορίας του.
http://vignette1.wikia.nocookie.net/...path-prefix=el