Quote Originally Posted by mourning apocalypse View Post
Ότι κάποιοι νομίζουν ακόμα πως το να μη συμφωνείς με μπαν (ακόμα και για τον πιο τελειωμένο μαλάκα) είναι πολιτική/αξιακή θέση πραγματικά με ξεπερνάει.
Γουστάρω να το πάω στο πολιτκς αυτό και να μου πεις (και εσύ και όποιος θέλει) σε πια μέρη παίρνεις πολιτική θέση και σε πια δεν έχει σημασία. Πολιτική είναι μόνο οι εκλογές καμιά βόλτα σε καμιά πορεία και yolo? ή πιστεύεις ότι "η πολιτική θέση" είναι στάση ζωής στα πάντα?
Πιστεύεις δηλαδή ότι δεν γουστάρω μπάτσους και δικαστές στον "έξω κόσμο" αλλά στην πρώτη ευκαιρία που έχω την εξουσία θα γίνω δικαστής ντρεντ?
Αν μιλάς σοβαρά τρομάζω αν το λες γιατί με θεωρείς απλά μαλάκα πάσο και μπορεί να είμαι.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Αυτο. Μιλαμε για ενα φορουμ, με κανονες, που ειναι ιδιωτικος χωρος....... Ειναι σα να λες οτι κανεις παρτυ σπιτι σου, και ερχονται 5 ασχετοι που δε σε ξερουν, και παρολο που τα γαμανε ολα εσυ δεν τους διωχνεις, γιατι δεν πιστευεις σε ιδιωτικη περιουσια κι αλλα τετοια καπιταλιστικα (!)
Ιδιωτικός χώρος ορίζεται από ποιον και αν ναι, πες μου ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, γιατί εγώ μια φορά δεν είμαι.
Περί του πάρτυ τώρα οκ, θα σου πω μια φοβερή ιστορία, το σπίτι μου δεν κλείνει για κανέναν που έχει ανάγκη, και έχει ανοίξει για ανθρώπους που δεν τους είχα ξαναδεί, οι περισσότεροι το σεβάστηκαν κάποιοι ας πούμε το πέρασαν για κάτι άλλο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν το μετάνιωσα.
Δεν μπορώ να στο αναλύσω περισσότερο όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά απλά γιατί βλέπουμε διαφορετικά κάποιες έννοιες