http://4.bp.blogspot.com/_iqTvaU6Irr...oft-kings1.jpg
Printable View
για όσους αγαπάνε όπως εγώ το μπρόκολο
(οι άλλοι είσαστε άσχετοι και δεν νιώθετε!)
σολομός με μπρόκολο, ντοματίνια, φρέσκα κρεμμυδάκια και πολύ πολύ σκόρδο
Spoiler
Αυτο θα ηταν μια τελεια συνταγη χωρις το σιχαμενο μπροκολο, αλλα επειδη αυτα που φτιαχνεις φαινονται παντα τελεια, αν με ειχες για επαγγελματικο δειπνο και μου σερβιρες αυτο, θα το ετρωγα οπως ειναι κια πιστευω ακομα κι ετσι θα ηταν τελειο.
το μπρόκολο με πολύ σκόρδο γίνεται ονειρεμένο, δε μπορείς να φανταστείς. Εγώ το σωτάρω λίγο στο τηγάνι (παλιά το έβραζα πριν το σωτάρω, αλλά τελικά προτιμώ τις βιταμίνες του από το να είναι μαλακό οπότε το βάζω ωμό) με πολύ σκόρδο και καμιά φορά και λίγο μπέηκον, και λίγο πριν το βγάλω του ρίχνω τριμένη φέτα, ίσα να λιώσει. Μυρωδικά κατά το δοκούν. Γίνεται ασύλληπτο, δοκιμάστε και κλάψτε.
Σήμερα το μενού έχει ψαρονέφρι με μήλο, συνοδευόμενο από κουσκούς με κάρυ, μήλο και κουκουνάρι. Ή θα χώνει ή θα φάω σουβλάκια πάλι.
ρε έχω έρωτα με το μπρόκολο και ας μου κάθεται στο στομάχι.
τι παίζει με το ψαρονέφρι με μήλο 3η φορά το ακούω σε μια βδομάδα.
ψαρονέφρι - φρούτα έχω κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό
νταξ πολύ καλό. πείτε για μήλο όμως.
εγώ πάντως έχω κάτι μήλα ψιλομούφα και είπα να τα εκμεταλλευτώ με όλους τους πιθανούς τρόπους πριν χαλάσουν αφού δεν τα τρώμε σκέτα. Αύριο λέω να κάνω πουρέ μήλου. ...
Συμφωνώ για το μπρόκολο. Από τότε που ανακάλυψα πόσο πάει με το σκόρδο το έχω λατρέψει.
Καλό βγήκε πάντως το φαγητό τελικά. Απλά ήταν όλα τα στοιχεία του μαλακά και ένιωθες τη μπουκιά λίγο νιανια, γιατί όσο μαγείρευα μαστόρευα και το πισί μου και το μηλαράκι ξεχάστηκε στην κατσαρόλα και μαλάκωσε πολύ.
Το έκανα με κονιάκ, αλλά νομίζω ότι θα το δοκιμάσω και με κρασί κάποια στιγμή (εδιτ ή με ρούμι, πιο καλά θα πηγαίνει με το μήλο ε; τέλος πάντων).
Φίκσερ όχι.
:thumbsup: