Quote:
Originally Posted by
Death MD
Η θεωρεις οτι δεν υπαρχω επειδη με την καταστροφη της οποιας περιουσιας μου ενδεχεται να αλλαξει ολη η ζωη μου ενω ρεαλιστικα με το οποιοδηποτε υφακι του καθε μπατσου το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι η διαθεση μου?
Καταρχάς τι είναι η ζωή σου, η διάθεσή σου ή το τζάμι του αμαξιού σου; Κατά δεύτερον, οι μπαχαλάκηδες σπάνε στο 99% των περιπτώσεων ή μαγαζιά που είναι ασφαλισμένα ούτως ή άλλως ή ακριβά αμάξια. Που συνήθως αν κάποιος έχει πόρσε πχ δεν "καταστρέφεται η ζωή του" αν του τη σπάσουν. Από εκεί και πέρα, ουσιαστικά δηλαδή λες ότι δε σε πειράζει να σε βρίσουν γιατί έχεις συνηθίσει να τσακώνεσαι με κόσμο, ενώ δεν έχεις συνηθίσει να σου σπάνε το τζάμι (που ανάθεμα αν στο έσπασαν ποτέ). Άσε που κι αυτό συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, πχ του νεκροπεθαμένου του είχαν σπάσει το αμάξι έλληνες Φίλαθλοι στο γιούρο 2004 μετά τη νίκη επί της Γαλλίας επειδή ήταν πεζώ. Όπως και να έχει. Καταρχάς είναι διαφορετικό να βρίζεσαι με κάποιον σε ισότιμη βάση και διαφορετικό να είναι ο άλλος με όπλο, να πρέπει να βάλεις κάτω το κεφάλι και να μην αντιδράσεις για να μη σου φυτέψουν στοιχεία και περάσεις την επόμενη πενταετία σε καμιά φυλακή επειδή "βρήκαν πάνω σου ηρωίνη" πχ. Και ακόμα χειρότερο είναι όταν αυτούς τους ανθρώπους τους πληρώνεις για να δρουν έτσι. Αλλά όπως και να έχει ρε άνθρωπε, βάζεις το τζάμι του αμαξιού πάνω από την προσβολή της προσωπικότητάς σου, λεφτά πάνω από αξιοπρέπεια, όπως και να το διατυπώσεις αυτό λες. Και η προσβολή από μπάτσο-δημόσιο υπάλληλο ΔΕΝ είναι ίδια με την προσβολή από τον τρελό της γειτονιάς, είναι ηλίθιο να το θέτεις έτσι. Με την ίδια λογική, ε, και το κράτος σε κλέβει μια χαρά, το σπασμένο τζάμι από τους αναρχικούς σε πειράζει;