Με τους μαλάκες...
Ποιούς μαλάκες, ρε!
Εσύ δε με έλεγες καθυστερημένο!;:P
Printable View
epic fail is, well, epic
Λίγο καθυστερημένα τα πιάνει.
καποιοι αλλοι ειναι και με τον γιωργακη. δεν εχει σημασια πως θα το βαφτισουμε.
μ'αρεσει παντως που δραγονλορδ, σταμ και φθογκον παρουσιαζουν ως αυτονοητη την μαζοποιηση (προσεκτικα επιλεγμενη λεξη) προκειμενου να επελθει κοινωνικη αλλαγη.
[posh]μα καλα, δεν εισαι με το κομμα; που ζεις αγορι μου;[/posh]
Απ' τα ταγκς:
κρυφτουλιμετονσκυφτουλι
πνίγηκα
εγω τσαντιστηκα με το συγκεκριμενο.
ντραγκον καπου στην αρχη αυτου του θρεντ μιλουσες για την μαζικοτητα των κοινωνικων επαναστασεων, ως εκει συμφωνουμε. μετα, κριτικαρεις την αναρχικη δραση που δεν αποσκοπει στον συγκεντρωτισμο. για το που το εκανες αυτο, αυριο, βαριεμαι τωρα, βλεπω μπιγκ μπανγκ θηορι, πινω μπυρα και περιμενω μπεργκερ.
ΙΝΤΕΡΝΕΤΟΞΥΛΟ ZOMG
ZOMG ZOMG ZOMG
ΙΝΤΕΡΝΕΤΟΞΥΛΟ
Μη μου αρχίζεις τους -ισμούς εμένανε, ακούς;; Το μόνο που λέω είναι ότι τη βία σα μορφή πάλης μάλλον θα μπορούσα να τη δικαιολογήσω μόνο όταν μιλάμε για μια πλειοψηφία που καταπιέζεται από μειοψηφία η οποία στέκεται εμπόδιο στη μετάβαση της κοινωνίας σε μία άλλη δομή. Βία από ένα 1 ή 2 ή 5% δε δικαιολογώ, πρώτα παίρνεις τον κόσμο με το μέρος σου και μετά αρχίζεις την *επανάσταση*, εκτός αν θεωρείς ότι δε χρειάζεται ο κόσμος, εμείς θα κάνουμε την επανάσταση για την πάρτη μας και όποιον μας αντιτεθεί τον κρεμάμε λολ.
διάβαζα τις προάλλες το V for Vendetta που τέλος πάντων πραγματεύεται με έναν αλληγορικό τρόπο αυτό το ζήτημα της κοινωνικής επαναστασης κλπ και εφερνε πολύ ωραία το θέμα της βίας στην ανατροπή ενός φασιστικού καθεστώτος και το πόσο αναγκαία είναι και με έκανε να συμμεριστώ κάποιες απόψεις που γράφτηκαν κατα καιρούς εδώ. όμως αυτό που κάνει τη διαφορά είναι κατα πόσο μια αλλαγή προς μια κατεύθυνση είναι αυτό που επιθυμεί η πλειοψηφία του κόσμου. αυτή δεν είναι η ουσία;Quote:
Μη μου αρχίζεις τους -ισμούς εμένανε, ακούς;; Το μόνο που λέω είναι ότι τη βία σα μορφή πάλης μάλλον θα μπορούσα να τη δικαιολογήσω μόνο όταν μιλάμε για μια πλειοψηφία που καταπιέζεται από μειοψηφία η οποία στέκεται εμπόδιο στη μετάβαση της κοινωνίας σε μία άλλη δομή. Βία από ένα 1 ή 2 ή 5% δε δικαιολογώ, πρώτα παίρνεις τον κόσμο με το μέρος σου και μετά αρχίζεις την *επανάσταση*, εκτός αν θεωρείς ότι δε χρειάζεται ο κόσμος, εμείς θα κάνουμε την επανάσταση για την πάρτη μας και όποιον μας αντιτεθεί τον κρεμάμε λολ.