simera exei genethlia xarilaos k psinoume :) (na fame enow omws...sorry)
Printable View
simera exei genethlia xarilaos k psinoume :) (na fame enow omws...sorry)
An to url einai http://www.youtube.com/watch?v=DkV2Ltvg3Ac tote bazeis 9se agkeiles)
utube /utube
kai endiamesa auto pou einai meta to v= dld to DkV2Ltvg3Ac
p.x.
το embeded ρε παιδια
Egw giati diabasa "e8nominaras"?
E8nominares.
Όπως και να 'χει, δώσ' του πολλές ευχές! :touched: :touched: :touched:
gamw ti zesti...gamw to kalokairi!
Playmate 2009 linkz0rz
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
i aderfi mou pige tin alli mou aderfi sto KAT opou -akolou8ontas ta vimata mou- evale k auti gipsonar8ika.
den tin xalase tin mikri pou mesa se mia vdomada 8a paei alles dio fores sto e3otiko KAT.
ton malaka ton giatro mou skeftome pou den 8a dei tin megali sis omws k 8a anagkastei na asxoli8ei me tin parti mou.
Πόσο ΚΑΥΛΑ είναι μέσα στην κωλοζέστη και υγρασία της Μεταλάρισας να περνάς μιάμιση ώρα μέσα σε στεγνοκαθαριστήριο, δίπλα σε πρέσα και χωρίς αιρκοντίσιον;
Έτσι γίνεσαι ΑΝΤΡΑΣ, στρατός και μαλακίες.
εγω θα παω μια βολτα απο ΟΚΑΝΑ σε κανα διωρο!
Gia poso 8a katseis?
εξαρταται!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ποστ οφ δε ντευ ο απο πανω!!! χαχαχαχαχαχα
AXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
mitsmann de se eidame sto athletics!
ti, no comments?
ti exeis na peis gia ton KALYTERO OLYMPIAKO EDW KAI MIA PENTAETIA?
kantire kai loipoi
exoume kana (oikologiko) matzouni pou na kanei dekaoxtoures kai loipa ilithia ptina na plisiazoun oso ginetai ligotero se mpalkoni ktl? de 8elw na paro spray, einai kai panakriva.
Το signature του Dragonlord μου ξυπνά αναμνήσεις με μαγαζάτορα στους Gargalianoi που όσο ψώνιζα τον άκουγα να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει "Γεια σου καύλα μου. Τι κάνει το μουνάκι σου; Πού θα σε γαμήσω απόψε;" :touched:
Άσε φίλε, εγώ πήγα το ίδιο βράδυ να πάρω καφέ και τη γάμαγε πάνω στον πάγκο.
Απίστευτο! Μέχρι και καφετέρια έφτιαξε μέσα στο χασάπικο ο αθεόφοβος!
δεν ξεβρω αν το ειδε ο ace μου πεταξαν μπυρα στην σκηνη που εκανα καραγκιοζιλικια ,εκανα κεφαλια... αλλα ηταν γεματη και καλα κερασμα... καλη φαση..
βαρεμάρα.
τρελή.
δε τη παλεύω
καθόλου;
Πεκίνο
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Κινέζος, κάτοικος της πόλης Γκουανγκζού, εξοργίστηκε όταν συμπατριώτης του απειλούσε επί πέντε ώρες ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά δεν το έκανε, και τον έσπρωξε στο κενό...
Ο απόστρατος αξιωματικός Λιάν Ζιανσένγκ, 66 χρόνων, πέρασε από τον κλοιό των αστυνομικών, πλησίασε τον Τσεν Φουκάο και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει από τη γέφυρα.
Ο Τσεν βρισκόταν στο ίδιο σημείο απειλώντας ότι θα πέσει τουλάχιστον πέντε ώρες, προκαλώντας χάος στην κυκλοφορία.
«Τον έσπρωξα γιατί άνθρωποι σαν αυτόν είναι πολύ εγωιστές. Στην πραγματικότητα δεν έχουν το θάρρος να αυτοκτονήσουν. Αντίθετα θέλουν να προκαλέσουν την προσοχή της κοινής γνώμης και των αρχών στο πρόβλημά τους» δήλωσε ο αμετανόητος δράστης.
Ο Τσεν που έχει χρέος δύο εκατομμυρίων γιουάν (περίπου 300.000 δολάρια) έπεσε από ύψος οκτώ μέτρων σε φουσκωτό στρώμα, το οποίο ωστόσο δεν είχαν προλάβει οι πυροσβέστες να φουσκώσουν τελείως.
Νοσηλεύεται με τραύματα στους καρπούς και στην πλάτη.
Ο Λιάν συνελήφθη.
Ο Τσεν είναι ο δωδέκατος, από τις αρχές Απριλίου που απειλεί να αυτοκτονήσει από το ίδιο σημείο, τη γέφυρα Χαϊζού στο Γκουανγκζου.
Μέχρι τώρα κανείς δεν είχε πέσει, αλλά και κανέναν δεν είχαν σπρώξει...
θεος... ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!
ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΪΟΥ, ΟΛΟΙ ΣΤΗ METALARISSA!!1!
Είμαι ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ. FML.
γκουντ σαν γαμιεσαι παλιοξεσκιστρω,ηρθαμε στην τρυπα που δουλευεις καποιοι ερ χουλιγκανς και μας ειπε ενας μπουλης οτι σταματησες να δουλευεις.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ
χαχαχαχαχαχα. Χαριλάου έρια ΘΡΑΣΕΡΣ;
πεσμενο το ερ τις τελευταιες μερες!
παμε μωρη μτορρεντ \μ/ επιτελους εφτιαξα τα πορτς και τρεχει οπως πρεπει
τρελλη βροχη εξω